......





They say memories are golden,
Well, maybe that is true;
I never wanted memories,
I only wanted you..

A million times I needed you,
A million times I cried
If love alone could have saved you,
You never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still
In my heart you hold a piece
No one could ever fill.

But now I know you want me
To mourn for you no more,
To remember the happy times
Life still has much in store.

Since you'll never be forgotten
I pledge to you today
A hallowed place within my heart
Is where you'll always stay.

If tears could build a stairway
And heartache make a lane
I'd walk the path to heaven
And bring you back again.

Our family chain is broken,
and nothing seems the same
But as God calls us one by one,
The chain will link again.


Lördag





Utgång igår med tjejerna! Började först hemma hos mig med att dricka, vi klädde såklart ut oss också, sen blev det Etage i falun.

Helt okej kväll. Orkar inte berätta i detalj. Har bara degat med Mickis idag, fettat oss lite & kollat på film¨, har nyss städat lite här hemma och Just nu har jag ont i mina visdomständer som är halvt framme. blä.
Puss.


Friday night !

Sitter i min soffa framför tvn, nöjd efter en bra kväll men Anna och Mickis. Vi har varit ute & ätit på Thatziki, skrattat och pratat strunt. Efter det drog vi och hyrde film och köpte godis, sen åkte vi hem, och så var det poliskontroll och första gången för anna! För det första försökte hon åka förbi, hon visste inte om hon skulle stanna, och för det andra, när hon skulle blåsa hade hon ont eftersom hon piercat läppen, så hon fick typ blåsa ifrån sidan, polisen hade dock humor och vi bara flummade igenom det där. haha! Sen åkte vi hem till mig, har haft en myskväll! Lugnt & skönt. Ska nog sova snart, mycket trött efter att inte har sovit natten innan, eftersom jag satte uppe och pluggade för jag hade gett mig fan på att allt arbete skulle bli klart, och jag lämnade in allting imorse med ett leende på läpparna.

Taggad inför imorgon!!

PUSS

hard work work.


Jag är sliten men jätteglad idag! Imorse kom Amanda hit vid åtta, fick gå & öppna dörren halvnaken med typ ett öga, va astrött.. haha.
Så väckte jag pappa, så åkte jag,han & amanda till stallet, släppte ut hästarna, och gav dom mat. Åkte hem, jag slängde mig i duschen. Sen blev det asgod frukost pappa fixade åt oss.
Sen gjorde jag mig klar sen körde pappa oss till skolan. Hade prov. Klarade alla frågor tror jag iaf. Så me like.

Sen efter det slutade jag. Och jag följde med amanda hem till hennes halvbror som fyllde 3 år :) så jävla söt unge! Så vart fika där och så. sen fick jag och amanda mat, köttbullar & makaroner.

sen nu kom jag nyss hem, Har fått ett sms på mobilen att ett företag har kallat mig till en jobbintervju imorgon eller på Torsdag. Så nu jävlar är jag glad. Sen idag ska jag på jobbmöte med S2 vid 5. Blir nog kanon det här.


Puss.

booom booom boom...

vart ändrade planer för dagen. Tvättade när jag kom hem, ringde pappa så åkte vi till stan, jag köpte mygglarver till min groda.. bläh. Och beställde en scalarhanefisk för min fisk lägger ju ägg. haha. så den kommer om en vecka ;P Sen åkte vi och handlade, blev bl.a en grillad kyckling som vi käkade hemma tsm med pommes & cremefraiche sås a la carte Malin ;D ASGOTT. Sen tv och slöat.
pusss


seg måndag.

sitter i skolan, mina ögon svider, jag är trött. jag vill hem.
 Idag ska jag bara vara, när jag kommer hem ska jag sova en sväng, sen plugga & kolla på tv eller film.
Är superdupertrött fast det inte ens blev sent igår.

Jag behöver inhandla nya höst/vinterskor/stövlar. Så lär pallra mig till kupolen någon dag snart också..blä.
puss


Mickis & Malin på ridtur!

Idag drog jag och MICKIS till stallet när vi vaknat. Lunchade hästarna & fixade allt i stallet. Sen när vi var klara hade dom lagomt ätit upp. Jag red på Vikingur barbacka och Mickis red Caramell. Vart bara skritt, och mickis va så duktig :D! Bildbevis kommeR!
Jag & pappa har varit och handlat nu på kvällen & avslutade det med en varsin kebabtallrik vi köpte hem. Sitter här & väntar på att klockan ska bli prick så ensam mamma kan börja.

Puss




Jag väntar på att Caramell ska äta upp...




Caramell & Mickis! :D

Lördag

Kom nyss hem, har jobbat på s2 ikväll, va nästan inge folk ute så jag drog hem tidigare. Sitter här med överskottsenergi, har druckit Redbull & kaffe ikväll så känns ju inte sådär jättebra att lägga sig & sova nu!
Min lön har kommit nu såg jag!!  så nu är jag glad, ska först betala tillbaka lite skulder, sen får jag ha lite nöje. Ska slå på en film nu sen slagga.
Puss


Fredag & begravning.

Hemkommen efter ännu en begravning. Lars som lämnat oss. Jag förstår inte hur man kan förlora såhär mycket människor i sin släkt . Säger det ännu en gång, nu får det vara nog! jag orkar inte gå på fler. Tur jag har en rolig bror som kunde få iaf mig,Lisa & matte på bra humör när vi åkte hem, han har nog seriöst damp när han kör bil :D

Hade en skitrolig dag igår med mickis iaf, vi gick promenader, hade seriöst damp. Och mötte en ledsen ida en sväng med. Sen fortsatte vi dampa... skulle ju nästan kunna trott att vi hade tagit något... haha!
Sen hem till mig, drack kaffe, åt mat, blev ännu mer störda. Förstår inte hur pappa står ut med mig :D
Vi fick god frukost av pappa imorse, äggröra, bacon , mackor & kaffe. Han e go han. Min far ♥
Sen åkte jag på begravning & mickis cyklade hemåt!

Nu ska jag byta om.. är ju helt svartklädd..
Ikväll ska jag på sians!

Puss










Brrr... höst börjar bli till vinter.

Har varit & fikat hos min bror idag efter skolan, träffat lite släktingar & lekt med deras bus Amadeus! :)
Varit på kvällspromenad med Mickis nyss, sen följde jag med henne till ica, köpte chips & dipp, sen drog vi hem till andre, sen gick jag hem för en liten stund  sen, ska kolla på efterlyst nu!

Puss









19;e Oktober! mattes födelsedag.

Skola idag från halv 10-11. Tog en baguette och en kopp kaffe som smakade piss efter lektionen med Amanda. Spelade lite kort. Sen drog jag hem. Amanda hade en lektion till. Sen när jag kom hem städade jag akvariumet, tog väl någon timme. Sen kom bytte jag om, pappa hämtade migoch vi for till stallet! Tog in Mina och Caramell, torkade dom lite granna från allt regn som gjort dom blöta.. slängde på dom täcke, gav dom en morotsbit var & släppte ut som i hagen igen. Så fixade jag klart allting för kvällen. Sen åkte vi hem igen, jag hoppade in i duschen, sen åkte vi till ica, köpte hästkorv,leksandsbröd, och potatis & åkte sen till Min bror mattias som fyller 23 år idag! Gav han det där roliga paketet plus pengar och spel, redan satsade.
Fikade lite där, sen åkte jag och pappa vidare till max, handlade med oss mat hem. Åt, sen gick vi och dog en timme, båda somnade. Sen nu sitter jag här sur för att han väckte mig i min skönhets sömn, vart as rädd. Han började ställa sig och hälla golfbollar ner i hela slasken som han ska tvätta? ni kan ju tänka er om det lät högt! Sen nu har jag fått en kopp kaffe här, lite fjäsk från hans sida, så lär väl bli glad igen. Plugga nån timme nu sen DH klockan 9 ;)

Puss

happy!

Tjooss!
har nyss varit ute och åkt bil med Mickis & Jonas, vi var till Ronja en sväng. Snackade lite skit & så.
Visst ska det bli skönt att få slut på allt skit som händer här i borlänge just nu. Jag hoppas polisen lyckas med deras projekt. Har på senaste veckor hört otroligt många som namngett sina vänner till allt för att det ska fungera. Jag hoppas dock det funkar, inte bara för att HAHAHA åkte du dit?
utan för att vissa som har det värre kanske borde få ett slut på det här.

Min lön har inte kommit än, vilket gör mig inte så mycket sur. Studentresan ska bl.a betalas om 2 dagar.. men har jag några pengar? nej.


Moments.....

Jag och Mickis har haft lite depp dagar, så som man kan få på hösten, vi bestämde oss därför att se en sorgsen film, som kunde få allt att lossna och vi skulle gråta. Släppa ut allt som vill ut. Och det gjorde vi, vi såg my sisters keeper. Och vi grät som jag vet inte vad. Och vet ni? Redan efter en timme eller två vart vi på Toppen humör. vi fick glädjeryck och jag känner mig mycket bättre.

Sitter i skolan nu, nyss gjort klart min hemsida på webs.com som ingår i det här ämnet webbdesign. .
Märker att vissa barn i icke vuxet sällskap läser, så tar bort och säger att... Mickis du är en underbar vän :D !


Puss på er ! ;D


bajs

Sur och sjuk, har legat inne hela dagen, inte ens kunnat göra något med caramell.
 så har varit dit på kvällen en snabbis och släppt in dom bara .
 Min bror körde mig imorse när vi skulle släppa ut dom.
det ändå positiva idag.


Snön är på G nu!


Watch Thiiiiiiis...

http://www.yr.no/sted/Sverige/Dalarna/Borlänge/detaljert_langtidsvarsel.html

Det blir snö på onsdag.. jag vill bara gå i ide med massa film, chips, godis & cola.


Torsdag

Sitter i mitt rum.. och funderar.
Har nyss packat upp 4 påsar från att pappa varit och handlat "en liten sväng".... våran frys & vårat kylskåp är helt proppat just nu. men jag ska inte klaga över det!


Konstig skoldag, alla var trötta och gud vet allt. hade seminarie prov i morse, gick nog bra i guess.

Igår red jag ett rejält dressyr/galopp pass ute med josse. alltså nu mera jobbar min häst som en hingst när jag rider henne. Bara vi skrittar så kröker hon ihjäl sig på nacken, höjer ryggen och trippar och trampar under sig som en jag vet inte vad... och är glad! Känner du på dig mina funderingar och vad jag sysslar lite med nu?... :/
Iaf efter det kom mamma & hämtade mig, sprang in & handlade en loka till henne på hemköp, träffade britt-marie. och så. Sen åkte vi därifrån, hem till mig. sen gick jag in, duschade och drog till ica för att handla lite. Sen ringde jonas, så kom han dit, ville köra hem mig, haha! så ja.. blev väl så.

Var hos läkaren igår också på förmiddagen, gör väl någon slags grundlig undersökning på allting. Inget fel på synen iaf och fick säkert för mig att det var ögonen det är fel på.
Alltså eftersom jag är sne i ryggen och nacken, är det nerver som kommit i kläm, bl.a någon syn nerv som gör att det blir störning ut till ögat och hjärnan spelar mig ett spel ? så hon skulle skriva till min läkare och ta upp med röntgen. vill bara att det ska bli av. orkar inte vara trött i huvudet och allt..
Har sovit nyss några timmar.. är skit trött.

Ska glo film nu.

Puss

Jag har mina dagar...

... men redan nästan dag är jag på toppenhumör!
Idag hade jag bara en lektion, pallrade mig upp till den, och efter skolan gick jag hem, sen la jag mig & sov ett tag igen när jag kom hem. Sen drömde jag massa mardrömmar om hur vi skulle hämta hem ett halvblod till mig, och caramell va med i transporten, jag körde och allt blev knas och caramell dog.

Vaknade av massa sms ifrån josse! Så drog på mig stallkläderna och stack till stallet, blev en ridtur med Amanda, mötte henne i lindan. På vägen dit kom jag på att jag glömt slå av strömmen, men tänkte ähh, odta dom skulle rymma just den här timmen eller timmarna. Så struntade i det.
Vi tog en skritt tur, gylltäktrundan, eftersom hennes pålle inte är van att gå så mycket än. Sen red jag hem, stannade och tänkte om jag skulle ta den korta eller långa vägen.. funderade ett bra tag, men bestämde mig för den korta.
När jag kommer tillbaka har hästarna DAMP i hagen, springer runt som idioter, tänkte att fan vad dom vill in i stallet fort idag då. Tar av Caramell alla saker, sen hör jag fortfarande hur dom springer där ute och tänker, vafan det måste ju vara något som är fel. så går ut och kollar, och vad har inte reaktor gjort? Trasslat in sig i tråden som hänger runt bakbenen?! inte hela utan en bit bara! Jag skyndar  mig ut till han och försöker få han att stå still bara. Jag lyckas. ropar på Annas mamma eller om det var lasses mamma. Som kommer ut med en grimma. sen smsar jag josse som en tok att hon ska komma till stallet. Hon har panik, grinar en skvätt i bilen och skyndar sig. Under tiden lyckas jag och lasse ta in reaktor i stallet. jag klipper bort alla trådar och trassel. Tråden sitten mellan Hoven och skon?! Allt gick bra och han hade inte skadat sig alls. När vi går ut och kollar sen är mellantråden borta från en stolp till en annan? hur lyckas man? Gud säger jag bara ... han måste ha sparkat mot tråden. Tokhäst!

Tur för han att strömmen inte var på, då hade han ju fått stötar mellan hoven och skon. och vet inte om han lossnade på en gång med benet heller där. För det ska ju ganska mycket till för att en sån tråd ska gå av.

ÄNGLAVAKT hade han iaf .

Sen cyklar jag hem i mörkret, det är askallt. Halva vägen har jag cyklat och vad har jag inte gjort?! GLÖMT laddaren till min mobil. FAN vad sur jag blir. Känner igenom alla fickor. men nej, TOMT. skiter i att åka tillbaka, tänker att jag laddar den i datorn hemma. Sen kommer jag hem, tar upp cykelnyckeln med ett kors som hänger på den, och där är min laddare också som följer med upp ur fickan?......
SKUMT......
¨
Hela dagen har varit sjuk.

Har kollat på dh och käkat god mat också nyss som pappa gjort.
Nu ska jag sova med min huvudvärk jag haft hela dagen, eller nej jag ska duscha först, tänker då inte sova och lukta häst!

Puss


sur, seg. men det är fint väder ute......

Är inte på världens bästa humör idag, känner mig allmänt sur, förbannad och seg...
Har drömt en äcklig mardröm inatt också om hur en häxa satt och skärde i mig, och skulle döda mig, men hon kunde inte, och jag blödde ifrån allt. huvud, hela kroppen var helt sönderskuren. jag försökte skrika med det kom inte fram ett ljud, så gav hon mig en spruta så somnade jag in till slut. och i dom sista sekunderna hon lämnade mig där hittade mina vänner mig. men det var för sent så jag dog, sen vaknade jag.
Är helt febrig också nu när jag sitter i skolan och försöker plugga.
Idag ska jag ut och gå med alexandra runt älven, SKÖNT.

Och jag är skit stolt över lisa som ska sluta röka! OM hon lyckas!

Puss.


Söndag....

TjohooS!
Blev ingen lugn lördag för mig... Åt god mat hemma med yvonne,pappa & bror på kvällen. Sen kom Mickis och tess hit, drack lite, sen skjutsade jonas oss till Falun, var redan lite på lyset innan vi gått in på krogen, SLITage..... Väl där inne blev det shots, cider & öl! 
sen kom Alexandra,sandra och sandra dit! Hur kul som helst!
Blev ju lite förbannad på vissa människor som ska hålla på och fjanta sig och bråka t.ex i kön till toan. Vakten tyckte väl att jag såg trogen ut... så jag var den som fick berätta om det så en äcklig blondin fick ut för det bråket. Ursch... blir så matt på sånt där!

Lyckad kväll! Och jag och mickis sov hos mig sen, vart och göra dipp och chips innan vi somnade....
Mickis fick huvudvärk idag, och jag klarade mig.. TUR. 
Hade utsläpp imorse också, pappa körde mig,
han är så SNÄLL. JÄMT... hur skulle jag kunna leva utan han? det finns inte på världskartan!

Har varit ute & promenarat med Mickis hela dagen, setat vid tjärnasjön, älskar den där platsen..
Pratat om livets frågor vi aldrig kommer kunna få svar på..
Nu är hon & andre och handlar. . . Jag väntar på madde, ikväll blir det ensam mamma söker med madde & mickis hemma hos mig!

Puss

Lördag och kall höstdag..


Hänger mest med Mickis om dagarna, förrutom när jag är i stallet. Igår lekte jag med hon & jonas, köpte chips,dipp, cola & kikade film. Åkte lite bil också när vi skjutsade lite folk. Somnade gott sen i min säng, finns det något bättre eller? så har sovit ut ordentligt idag, underbart. Är hemma med Yvonne nu, och jag är sugen på en promenad. Har ju insläpp i stallet ikv så dit ska jag inte åka än på ett tag ;)

Puss



Hämtade ut mina nya mjukisbrallor igår med från junkyard, kände att det var
dax att införskaffa mig ett par nya....













....Me and my best ♥.....


Baby..


Tjudelo

Nu blire och dra igång med svensson svensosn serierna igen :D så jävla klockrena :)
För övrigt har det varit en lugn & bra helg med massa promenad också.



Insjön med mami

FAN nu sitter jag här igen och skrotar... lovar mig själv att gå & lägga mig och sova efter det här inlägget!

Idag har varit en dag med skratt & gråt.
När jag kom hem idag var det LÅST på balkongen.... (amanda hade lämnat den öppen åt mig eftersom hon hämtat sin väska hos mig och fick nyckeln som hon skulle lämna kvar inne.) ... jag hade glömt att säga det till pappa, så han hade låst den. Och han va på möte med jobbet, mamma skulle komma om ca 10 min och hämta mig.......jag fick panik, jag va utelåst, jag som ville slänga mig i duschen och byta om men ICKE!
Fick väl åka som jag var, jag var sur, hungrig och kände mig allmänt ful. Vi åkte till macken i Kv så jag fick springa in & köpa något att äta.. sen begav vi oss till lager 70 i Insjön, shoppade lite och gick i dom andra affärerna också. Kanske var där 2 timmar iallafall, sen käkade vi donken på kvällen. Mysigt.

En läskig sak som hände va att när vi stog i kassan så jag att mamma hade köpt en snygg musmatta, så jag tog upp den och sa, men åå en sån här ville ju jag också ha! så drog jag isär dom och det blev två! heeelt sjukt;P så blev en varsin sån trots allt.
Igår var jag på kupolen en snabbis och shoppade lite med Madde också, blev ett par nya örhängen & ett par jeans!
Nöjd blev jag. Senare på kvällen vart det utgång på flamingo med tjejerna från klassen + några till och min madde:) I vanliga fall går vi ju aldrig ut på onsdagar, men Amanda fyllde ju 18 så det var ju ett måste =)!
 och det blev en galen & rolig kväll.

Nuuu ska jag somna.....

PUSS


RSS 2.0