tisdag!

Har haft en underbar dag :)
Skola halv 10, slutade elva. Gick på kupolen en sväng med Amanda, sen drog jag hem, sov en timme, åkte till stallet, red med josse till sandtaget på min älskade Ponny.
Sen efter det åkte jag hem........
Har städat, kollat på idol, och håller på & gör kalopps nu med pappa.




 


 
Hade lite longering
med josse häromdagen..





Lite update bilder på min fina star också :


  

PUSS



Nu är det Höst...

Yeah! Första dagen på jobbet gjord i helgen på s2 som bartender, Kom dit till klockan 19.00 och det öppnade 21.00. Dom visade mig runt där inne och så, lärde mig kassan osv. Sen började det strömma in lite folk, och jag tyckte det flöt på ganska bra! Hade lite dåligt minne för vissa drinkar, men det kommer väl mer med tiden :) Ingen katastrof iallafall! Kul att träffa människor och jag kände mig inte jättestressad, även fast det är rask takt som gäller. Jag har nog rätt bra stresstålighet iallafall jag.. Fina meddelanden på kvitton som dom fulla männen skriver... och telefonnummer.. haha.. bara och ta dom med en nypa salt ;D !

Efter jobbet vart det en öl, medans vi räknade kassan och dricksen, efter det gick jag & grabbarna som jag jobbat med och åt god mat på s1 restaurangen, Revbenspjäll & Potatisgratäng. Gött, lite prat och kaffe, sen skjutsade jakob hem mig, jag var hemma runt halv 5-5 tror jag. Somnade gott, och vaknade dagen efter med att det regnade.. perfekt dag att bara ligga och dra sig i sängen.. helt underbart.

Har lekt med min mickis i helgen också, vi har mest chillat hos mig, kollat på film, skräckfilm med, som var hur läskig som helst! borde ses:

The Human Centipede



trailern:





Sen har jag och Mickis varit ute & gått, fettat oss med massa mat, kollat på ensam mamma söker igår också, plus att mitt i natten igår hade jag & mickis damp, kunde inte sova och var allmänt konstiga. Måste varit av kaffet vi drack innan.. Sitter i skolan just nu och bara längtar tills vi slutar!

Puss

Torsdag!


Josse & jag på Reaktor som ser så besvärad ut över att ha oss på sin rygg! haha



Varit i skolan idag trots en jävligt jobbig dag med huvudvärk... är stolt över mig själv att jag gick dit! Efter skolan åkte jag för att träna Ebba med Caramell, och Josse var också med & red på Reaktor.
Efter det har jag varit hemma och myst med Pappa & Mickis till Idol, det vart godis, chips & sipp till. Träffade Yvonne en sväng också, men blev mest ett hej och jag fick en skål det stog dipp på, lite godis & en duschcreme som är bra för huden + att den stimulerar ens sinnen! Ska bli kul & prova :) Hon är så go!

Nu kommer det pics från idag..

       

Tisdag, underbara dag med en enda lektion.

sammanfattning av dagen

  • Skola
  • Hem en snabbis
  • Jag & pappa åkte till falun, jag var på jobbintervjun, tror det gick bra.
  • Jag & pappa tog en Kaffe Latte på waynes coffé
  • Vi åkte till Borlänge
  • Handlade på Ica
  • Handlade mat till Caramell på granngården
  • Jag & pappa har kollat på film, imse vimse spindel. haha, båda somnade en stund
  • Sen lagade pappa god Thaimat
  • Sen har vi kollat på 2 and a half men  & slutligen Idol.

    Godnatt & puss

Lisas namnsdag, grattis ;* !

Kom nyss hem, har spenderat dagen hos Matte & Lisa, men mest med Lisa för matte va på träning,  Vi har hälsat på hos hennes mamma, för att ta hand om hennes katt för hon är bortrest, sen åkte vi hem till lisa igen, så lagade hon jättegod mat ! Kycklingfile gryta med ris. mums! annars har vi bara snackat och kollat på tv. Så skönt att vara där :) Nu dricker jag kaffe & pratar med mamma i telefon.

Har också varit i skolan idag, trodde inte det skulle bli av eftersom jag haft sådan hosta, låg vaken till 5 inatt... vaknade vid 10 och slängde mig i duschen, så åkte jag dit iaf, får panik om jag är hemma från skolan.. så det blev iaf av och det känns skönt nu efter ! :)

Nu ska ja duscha & lägg määä
Puss


Mikaelas födelsedag, och en massa motion.

Mickis sov här igår till idag, vi dampade innan vi somnade, hon får dock skylla sig själv om hon blir sjuk nu men jag känner att jag redan är bättre bara för att min feber gått ner..
 
När vi vaknade cyklade vi först till stallet så jag fick mysa med caramell och smörja in hennes mule,
sen cyklade vi hem till henne, hämtade saker & så, sen vidare till mig, hämtade hennes pengar, sen till ica trumpeten och så handlade vi lite mat och gott, sen hem till mig, duschade, mickis färgade håret, jag städade jättemycket (det som är positivt med tjejkväll, då lär man ju städa ),
sen fixade vi oss sen kom folket, Ida, Ronja, tess, Elin & Carro. Så käkade vi Tacos! Hur gott som helst!
sen Vart det vin till det och lite martini, chips & dipp. Så har vi bara haft det mysigt och så avslutade vi med filmen Hitta Nemo, nu har tjejerna nyss dragit hem och jag ska nog lägga mig nu!

Puss


Fredag & jag är sjuk.

Dax att blogga kanske?
Igår var jag på jobbintervju för s2, jag kommer börja i baren nästa helg! wihooo :D kommer ju bli lite svårt i början när man inte kan alla drinkar osv. men jag tänker ge det en chans, är ju rätt stresstålig också, inte den som bryter ihop för att fulla folk står och kommer skrika på mig. Så det är ju positivt.

Skulle på en till intervju idag men jag är så sjuk, så känner att jag inte ens klarar av att sitta på en buss... feber, förkyld och allt. blä. Så sköt fram det till nästa vecka på Tisdag :)!
Var och hälsade på Star i förrgår också, red honom med. Gick fint, han hade tydligen blivit så pigg så lotta ville att jag skulle rida han, men inget hände, han var snäll som ett lamm =) men kanske är höstkänslor bara ?
Har börjat förfrågas om han är till salu av folk som ser han när dom är och tränar med han, men både jag och lotta kommer vara noga med vart han hamnar, så vi får se.

Förövrigt hänger jag med Mickis typ varenda dag, och ikväll blir det bio med hon, Elin, Ronja & Carro. Skoj!
Har också hittat en till medryttare till caramell, Ebba, hon är toppen och Caramell verkar gilla henne. Jag fattar inte att jag hunnit vara med kompisar förrut eller så, när jag haft stallet, stallet,stallet hela tiden.. Ibland har man ju funderat ett liv utan hästarna, men det skulle väl blir för tomt antagligen.. Vi får se vad som händer i framtiden.

LördaaaaaG :D

Godmorgon klockan är 17.18 här är Ekot..!
 nej skoja, eftermiddag.. Utgång igår med Mickis, var hemma här först & drack, sen vidare till Ronja, sen till stan! Måste säga att mickis är förjävla duktig med sin cykel, hon har pyspunka, så hon åker runt med en cykelpump hela tiden och pumpar efterhand.. herregud :D !
Vart Utgång på Flamingo iaf, ruskigt mycket folk. Men kul vare! Tog mig hem utan skador och var inte allt för onykter, vilket betyder att jag slapp dagen efter dag..
Så idag har jag faktiskt städat här hemma, dammsugit, vattnat blommorna, & plockat. Städat hela köket  med massa spray och shit. Fint blev de! Och igår har jag ju rensat ut hela min garderob & Pluggat. Har en läxa till att göra som ska vara inlämnad nu till veckan, lika bra att fixa det nu, sen är jag DONE!

Min saknade julia har nyss varit och hälsat på hemma här nyss! hatar att hon flyttat till Karlstad.. ! Min häst får vila idag, hon har ju gått hela tiden nu. Nu ska jag torka golven, yeeey! Sen kommer nog Madde hit!

Puss

Torsdag

Var hemma från skolan idag, visste inte om jag mådde bra eller dåligt imorse.. ursch, har haft huvudvärk hela dagen.. Ringde iaf mamma så jag & hon kunde åka till mosters grav idag, hon hade ju trots allt namnsdag. Kollade till Britas, Morfars & brors med.. nu känns det att det är höst. Men jag gillar det, när det är fint väder iaf, så fint med alla färger som blir.. Har varit med Mickis & jonas en sväng också. Måste verkligen till skolan imonn, blir knasig av att sitta hemma. Snälla Ebba tog hand om mellis idag så hon fick lite uppmärksamhet med.
Nu tänker jag sova.

Puss

Tror jag aldrig tröttnar på den här låten :P


Onsdag & jag mår illa.

Tidig skoldag, halv 10-13.00
Hem efter det, har pluggat typ 4 timmar. sen somnade jag pladask i min säng, skulle egentligen gått ut idag, men jag spydde tyvärr nu på kvällen.. har gått och mått illa hela dagen så, blev inte förvånad. Har kollat på idol också, really good start.
Ursch, nej om man ska lägga sig & bara kolla på film nu & se hur jag mår imorgon..

Puss

Va bara tvungen att lägga upp den här, längesen man såg den men det är ju lite fränt . :)


Tisdag

Har nyss varit på matpalatset & ätit med min underbara kusin & underbara mamma. Nu ska jag ut & gå en sväng tror jag! eller springa.. sen blir det idol ikväll!

puss


På mammas bil... haha


Helgen + lite till..

Lördagmorgon, eller ja.. vid 11, åkte jag, pappa & yvonne ut i skogen & plockade svamp! Hittade en hel del..
När vi kom hem blev det kött, Stekta kantareller i massa smör & sallad. GOTT! Och sen började jag göra mig iordning, pappa & yv med. Dom skulle på 100 års fest & jag skulle ut. Det blev drinkar som pappa servade mig med under tiden jag fixade mig, så kom mickis hit, så vart de mer dricka, sen drog vi till falun, mötte ante, janus, richard & mattias där. Så strosade vi runt där, såg kapten Röd också, han va faktiskt bra live. Så käkade vi typ thaimat, eller jag skulle ju ha, men så blev ante & mickis att äta med mig! Sen kom andre & hämtade mickis, och jag ville vara kvar, sen vart det värsta krångel när vi skulle ut.. så jag orkade inte och ville hem, så jag & ante ringde fredrik som kom och hämtade oss, sen skulle alla med, så vi åkte hem alla. sen somnade jag gott!

Söndagmorgon, och yes jag klarade mig åter igen! ingen bakfylla.. åker inte på det ofta, men när jag gör det är det inte kul.. Så pallrade mig upp i någorlunda tid, drog till stallet, red med camilla, blev sandtaget,.. älskar det där stället. Är som en stor öknen med sandberg.. så red runt där så hästarna fick jobba lite. Sen red vi tillbaka, jag cyklade hem, och kommer inte ihåg vad jag gjorde resten av söndagen helt ärligt..

Måndag, Ebba kom & provred Caramell, gick bra tyckte jag :) Jag, Bella & ebba red ut, red till skräddarbacken. gick fint. Sen på kvällen kom Mickis hem till mig, här vart det chips & dipp! MYCKET gott. älskar att bara vara & fetta mig. Sen sov hon kvar här, och idag har jag varit till tandläkaren, INGA hål eller något negativt. Har bokat tid för slipning däremot, ska slipa ner mina tänder lite, tur jag hade en gullig tandläkare, annars hade väl ingen gått med på det. Stränga Borlänge Tandsjukvård.. Nu ska jag ta mig en tupplur, ut & äta med mamma & kusin sen! Puss




I fredags.. var väldigt populärt med en ny salt-mineral sten..





Fick lastbilshämtning från stallet, hem.. av bror :)







En av mina favoriter..  ♥ Irish coffee ♥

Fredag again





Sitter i skolan, har turism och resor..
Det är fint väder ute, vilket gör mig glad, men bara för det kommer det bli mulet innan jag slutat, om ungefär 2 timmar. Har verkligen sovit skit inatt.. bara drömt massa knas. ursch..

Orkade inte blogga igår, men va iaf & hälsade på lisa och så, köpte med mig en kladdkaka & sprutgrädde. Jättegott, så vart massa kaffe & fika hos henne, va där i några timmar, snackade skit, alltifrån spöken till levande människor... Det var iaf underbart och träffa henne, och tur jag inte bor typ granne med hon & matte, då hade jag väl varit där jämt, haha.

Idag ska jag & amanda på något möte med ett företag, det är frågor och sånt vi måste göra, skolarbete.
Men emellan det ska jag dra till stallet & rida en sväng med josse. Ikväll skulle jag egentligen ha klippt mig & färgat håret med vi sköt på det till en annan dag.
..så jag har NO PLANES FOR TONIGHT.. så om nån vill leka säg till!

Puss

i could really use a wish right now..

Skön dag, började 10. var däremot död nästan när jag vaknade imorse.. hade gjort vad som helst för att få ligga kvar.. men det går ju inte! så pallrade mig upp, käkade frukost med josse, och tog med lite bullar hem som vi gjorde igår NATT.. sen fixade jag mig, stack hem & hämtade nån bok. sen drog jag till plugget.. SEG dag!
 men gick undan, har liksom en lektion från halv 10 till tjugo över 11.. sen Börjar jag 10 över 1. KUL.
 så åkte hem & smörjde grejer till hästen. Träns & sånt. sen åkte jag tillbaka. Fikade efter med mina friends.. Bullar som jag gjort såklart. Göttt.! Sen vart det hem, cyklade till caramell. Red en sväng, sen cyklade jag hem igen, käkade, sen har jag kollat på tv, tagit det lugnt, städat & plockat lite hemma. Och nu ska jag gå & duscha, sen sova .

Fan behöver köpa ny höstjacka, vinterjacka och typ vinter/höst skor.. och det är ju så jävla svårt.. har hittat en skitsnygg jacka på stadium, en nike.. men har beslutsångest om jag ska köpa den eller inte..
Skulle nog ändå helst vilja beställa grejer, eftersom när man köper något i borlänge kommer alla gå med lika sen.. NOT FUN.. men får se.

Puss.


RSS 2.0