Fredag


Började skolan klockan 12 idag. Helt underbart.
 Hade bara lektion med dan, och fika med klassen, rätt soft. ingen naturkunskap heller. efter skolan så skjutsade alexandras mamma o alexandra ut mig till caramell. snällt ju. haha:) Så när jag var där red jag min kära ponny, red till bergebo och sen runt i skogen, sen hem till banan. red i typ 1 ½ timme. tog två små skutt också. Hon känns verkligen jättebra! Och idag släppte jag henne i galoppen när vi var ute. fan vad det känns att hon blir glad.
 
Efter det så kom pappa och hämtade mig! han var EN KVART SEN. vilket var en katastrof för mej för jag höll på och fryyysa ihjäl. så jag va skitgrinig. så vi åkte och käkade kebabtallrik på pronto och hyrde 3 filmer, köpte godis och så. Så då vart ju jag glad igen. haha! Och sen hämtade vi jackolina. Och sen hem. Sen åkte vi iväg igen, hämtade Julia E  vid borlänge ridklubb, så nu har vi kollat på barnhemmet, läskig film, lite seg. men ändå bra. =) sen nu ligger hon i min säng vid min bärbara dator och jag vid den vanliga ;D haha. Imorgon ska vi ut till caramell och rida.

Torsdag

igår så var jag med Christoffer och det vart film, pizza o mys. Man började ju två idag så var ju nice. Barnvakt med kungen fram tills dess. haha, till hans syterdotter. As söt och värsta minerna haha ! Sen så åkte jag ju iaf till skolan och mötte mamma, som hade skrivit på papper om att reducera två program. så jag lämnade in dom sen hade vi fotografisk bild. Slutade efter vi gjort våra fotouppg. Gick till kupolen där min far skulle hämta mej, han var jätteseg.och när han väl kom dit, då skulle han in på ica hälsa på matte och upp till telia och fixa ngt. jag var as sur :P sen åkte vi ut till Caramell och jag gav henne lite mat, o kärlek till hon alltså. nästa besiktning ska hon gå igenom har jag bestämt. !  På vägen hem åkte vi till Ata. Köpte två taco pizzor gott juh.

Sen hem, väntar på att alexandra ska höra av sig, hon ska nog sleepa här inatt. Och såklart har ju min morfar lika som anette hade. Luekemi tror jag att det stavas. Änte de ena så äre det andra. Fan, är så trött på att människor ska bli sjuka eller försvinna ur ens liv. Och fick jag välja ngn sjukdom som skulle bort i hela världen äre fan cancer.



someday

Var hemma från skolan idag . men ska dit imorgon, så har bara tagit det lugnt, städat och så.
 vart inte ut till mellis idag, ska dit imorgon istället.  Skolan imorgon då. börjar vid 9. Igår var jag med christoffer  igen på kvällen ! var hemma hos han, såg på lite filmer. <3 han kan då fan få en åh skratta!Haha!
men..  inte hänt så jääävla mkt mer. spyr på skolan, vill ta studenten och skaffa mej ett jobb. nu ska jag upp och fortsätta hjälpa till med maten! PUSS!




Christoffer, eller ja.. smeX ! ;D


Alexandra och roffe och jag och Bengan!



Helg, massa snö

Fredagen vart först att jag var med christoffer och sen så tog man elva bussen hem och alexandra sleepade hos mej.  Lugn daag. Sen på lördagen vaknade vi rätt tidigt, typ halv 12. jävligt bra för att vara oss. Sen kom Lillis och hämtade oss, så åkte vi till alexandra, haha vi töntade oss och åkte jah, tefat å bob. haha ! var ju asmkt snö ute och vafan liksom, hur längesen var det inte man gjorde ngt sånt. Napoleon, hade ju iaf askul för sig själv. sprang runt som en tok. Och sen kom min farsa och hämtade oss och så åkte vi hem till mej, där jag och min farsa lagade mat till oss tre. Hasselbakspotatis, fläskfilé , sås o sallad. vart ju rätt nice.

Söndagen jag vaknade av att jag sa "Simon" i sömnen, drömde sån jävla lång dröm inatt. och hur mkt som helst. fyfan .. men men började med att min far körde ut oss till hästarna vi red en sväng, asmysigt med all snö :D haha. Och hästarna var guld idag. :) När ja kom hem fixa ja iordning mej lite o så. sen va jag med christoffer lite ikv med :) Kollade på film o så :) Sen nu ska jag snart göra ngt gott o äta, sen sova.


Alexandra & Napoleon

Alexandra&Nathalie

Tzatziki:)


Galen dag

Började dagen att följa med alexandra till tandläkaren, gick väl bra i guess. Och sedan åkte vi till skolan. Och där skrev vi prov, tror det gick bra faktiskt :D Och efter det hade vi fotografisk bild, hade damp i ps, haha , ingenting funkade fan för oss! men blev ju klar till sist. Sen efter det slutade vi och jag och alexandra åkte ut till våra hästar, skulle rida på banan idag. Gick väl rätt bra för mej, mellis bocka lite o sparka lite bakut men det var ju helt okej :) Alexandra åh Natalie däremot...vet jag inte om dom var så speciellt sams:D nattis stog väl mer på två ben än alla fyra?

Sen på hemvägen så red vi där, och pratade om allting som vanligt, så springer det två hästar ut från en tomt, hoppar över stängslet på gården som kanske var runt 60 cm. två arabiska fullblod. Och där sitter vi på två STON!

den ena var valack och den andra hingst! Caramell och natali vart ju helkära så jag slängde mej av och försökte få bort dom. och alexandra med. Vi virrade runt där när dom sprang runt och vi försökte passa våra damer så hingsten inte kom nära deras ruuumpoooor. Och sen höll jag i honom och alexandra våra hästar. Så kom det en gubbe vi frågade om vi han visste vem som ägde dom, men han bah; men börja gå neråt dit o bla bla bla så följer dom efter! men det är ju fint! en hingst bland våra ston, ska vi galoppera hela vägen dit elleR?
Så jag frågade om han visste vart vi va, men han prata dåligt, och det lät bara som att han sa "Horvägen" hörde jag och alexandra, vi frågade två gånger också men hörde samma svar,. haha så vi sket i det om att ringa ngn, sen efter en kvart typ kom dom som ägde dom haha. shit vilken katastrof det vart ett tag. Och vi som skulle försökt skynda oss idag. gick ju bra med den saken!  Nu ska jag plugggga! Och fint, min far hade käkat upp mitt godis, men också köpt nytt! så bra.!


monday

Idag var det första skola, idrott, gymmade men vart inte så mkt gjort . Sedan efter skolan drog jag och Madde till kupolen. Jag köpte nya skor, ett par Puma. Och en halsduk. Sen efter det var jag med christoffer ett tag, sedan var jag med Madde igen och så tog jag,alexandra o madde bussen hem, madde följde med mig hem och ska slagga här inatt. Åt pasta carbonara för ett tag sedan och nu äre godis. Köpte godis i helgen men har inte varit sugen.


Lördag

Gick upp vid halv elva idag. Åt frukost med pappa och jackolina. Hon vart ju hos oss inatt. Pappa skjutsa ut mig till Caramell. Red först, på banan i typ 10 min, sen orka jag inge mer, så då red jag ut istället till Bergebo. Och mellis tyckte det var skit läskigt med skidåkare, men när hon stått och kikat på dom ett tag va det inge farligt sen. Vi red dit  och sen hem igen. Hon var aspigg som vanligt. Oh när jag skulle galoppera gjorde hon sådär igen hon börjat gjort. Hon vet att jag ska fatta galopp, är as taggad, travar å helt het, sen fattar man då bah sparkar hon bakut o vill dra på som fan. haha :)
Sen när jag kom tillbaka red jag typ 10  min på banan igen dressyr i skritt, o lite trav. Efter det vart det mocka, sen kom min brorsa och hämtade mig, vi åkte förbi Forssa på vägen hem o köpte godis, haha. Och sen vart det hem, äta,duscha och så.

Sen följde jag med Kajsa och Josephine ner och åt thai på coco thai på stan. Skitgott. Haha mitt i allt släcker dom ljusen o nån musik börjar spela, så kommer dom in några med tomtebloss o grejs. Det var tydligen ngn som fyllde år :) haha. När vi käkat klart och så, går vi där, ska till bussen så kommer kajsa bah; åh vi skulle gått på bio, åh josse bah men malin har inga pengar, men så kom jag ju på att jag hade en biobiljett i fickan, haha det var ju rätt kul. Så vi gick på bio, den med Brad Pitt. Han föds gammal och blir yngre med åren. Den var jättelång men helt okej film. Josse somnade ju såklart.. haha men det får man göra :D Tack för en rolig kväll tjejor, det behövdes verkligen kännde jag. <3



såhär stog hon och kollade hur länge som helst,
bara stirrade rakt ut.


Pastachili Kajsa & Öl josse :-)



Freeedag

Tjohejs!
vad skönt med helg nu! Inte varit ut till mellis idag, men va där i går med madde o alexandra o bara mockade. sen åkte vi hem till mig och sov här alla tre.Vart film och sen va alla helt döda. Idag började vi 12. Skön dag. sen följde vi med madde till kupolen efter skolan å köpte brunkräm. sen donken, sen kom min far och hämtade mig. Vi käkade hamburgare för ett tag sedan, men ja orkade typ ingenting. Kanske blir o vara med amanda ikv, får see då.




13 Januari

Kom till skolan idag vid 9 tiden, gick på engelskan och lite av företaget. Känndes bättre idag. Sen drog jag till tandläkaren till 14.10. Inga hål. Och efter det tog jag tre bussen ut med madde och alexandra till hästarna, vi red runt älven. Inte sådär jätteroligt. Mörkt och isbanor och caramell var äckligt pigg så vart rätt arg på hon:P så när man galopperar så vill hon springa skitfort, och bara för att hon inte får kör hon ut hela tungan och massa och verkligen kämpar emot. Men men, kanske får räkna med sådant så mycket som hon stått.

Det är stor skillnad på att rida ut ensam och i grupp med henne. Hon lyssnar mycket bättre om man rider själv. Men det är bara åh träna på. Haha. Aa och när vi skulle hem då! vi tog 53:an till hushagen. så skulle vi hoppa på skräddarbacksbussen direkt därifrån. tror ni inte att fitt bussen åker förbi oss? Mig,alexandra o en kärring.
Kärringen vart piss förbannad och skulle polisanmäla det sa hon, haha. Jag ringde min pappa som fick komma och hämta oss. Så nu har jag nyss ätit och så.

Hoppas du har det bra där du är nu simon. Fri från allting du plågades av i livet. [v]

tuff helg ..

Det varit en lång och kämpig helg för många, och för mig med. Inte ätit någonting typ, och bara lyssnat på låtar framför datorn samtidigt det snurrat tankar kring simon. Inte ens varit ut till min häst. Har inte orkat..
Julia, hennes mamma och jerry tog iaf med mig på bio. Vi såg Yes Man. Den var bra (Y) rolig. skönt att få tänka på någonting annat..

vill bara vakna upp och få veta att det var en mardröm bara, det som hänt. Eller att någon skojat om allting.
Snart kommer julia hit, hon ska sova här. nice. Imorgon är det nya tag i skolan som gäller och jag får se om jag orkar hela dagen eller inte....



rip <3

Jag kommer sakna dig, jag gör det redan nu. Har bara tomma ord kvar.. Kan inte förstå att du är borta ur mitt liv.. Du har betytt/betyder skitmycket. Och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. För mig var du perfekt. Alla mina kärleksbekymmer med dig ditt as, hit & dit. Du kommer alltid vara den finaste som finns i mina ögon..   
Vila i frid
Simon Lindvall <3




Glömmer aldrig när du skickade den här bilden första gången för snart två år sedan..
och när vi började träffas ,Helt galet, att båda såg varandra sådär på idrotten, och ja tyckte du va as snygg, så när jag kom hem till alexandra efter skolan så var det en viss simon som hade skrivit, och jag vart överlycklig! Och när ja sa att min morsa bodde i bäsna visade det sig att vi bodde typ 2 min ifrån varandra att gå xD helt stört. & jag var hos min mamma, och när jag skulle gå och träffa dig för att vi skulle hem till dig, antingen smög jag ut mitt i natten, eller ljög att ja skulle till ngn kompis ! vilken tönt man var xD
skitsamma, vet  inte varför jag skrev det.. ploppar bara upp så mkt minnen när man tänker efter såhär..
Jag har inte förstått det än att du är borta.. och svårt att förstå. Vill att du bara ska skicka något galet sms som du brukade, eller ringa, bara för att prata om något du verkligen gått & funderat på! haha! eller komma fram i skolan, börja med att kalla mig emo eller något liknande. fan.. idiot :'(



faaan, jag älskar dig. !

Torsdag

Skola idag, gick upp vid halv 7. Gick ända till 4. Jag, madde och alexandra åt donken idag också.
Efter skolan kom pappa och hämtade mig och alexandra så åkte vi till stallet. Vi red en sväng. Var faktisk rätt kul haha.
Vi skulle ta en galopp. Och caramell va astaggad på det, så vi travade lugnt, så precis när jag fattar galopp får hon världens frispel och bockar åh sparkar bakut för hon vill springa foort. och hemåt var det ju också. Haha, och Natalie får typ också psyk då. Men det var lite roligt faktiskt:) haha ! Sen kom Lillis och hämtade oss, så nu har jag ätit mat och pluggat.





 


Jag vet att hon är jättetjock. Men det ska boooooort.

Pluggg

Sitter här o käkar jordnötter, onyttgaste man kan äta nästan.. men men. Har ju pluggat i snart 4 o en halvtimme Geografi. Har prov nästa vecka på torsdag, snacka om att det är första gången jag börjar i tid. Och då vare back to the hell imonn. Skolan .. och man börjar ju självklart åtta, så underbart :) Naat.
Men snart helg igen så det går nog ganska bra. Var med min kära kusin idag på kupolen, vi gick där i typ 4 timmar. Asjobbigt. men satt mest o pratade. Nu ska jag plugga lite mer sen sova!



My Love Is Your Love

Har ju inte bloggat så mkt nu på senaste . men Iaf, i går var jag med Julia och red Katitzi, var roligt. Sen så ville hon va med koff så jag var med alexandra :) Vi åkte o köpte godis och sen sov jag hos henne  .
 
Och Idag har man ju bara trökat i stort sett. Not Fun. Gjorde tacos med pappa för ett tag sen också. Gottans.  Skulle ha åkt och ridit Mellis men det blåste så j*vla mycket ute så struntade i det.



typ hej.

Happpp.
 sov med julia inatt. :) idag var jag och alexandra ute och red Bengan och Roffe, kul och rida lite andra också. Båda hästarna e juh king så var rätt kul vart en tur i skräddarbacken, sen gick vi hem till mig och åt kycklingsallad pappa gjort iordning, gott. Mellis fick stå idag, hon gick ju iaf igår så. Alexandra sover här iaf inatt, pusspå det.'


RSS 2.0