13 Januari

Kom till skolan idag vid 9 tiden, gick på engelskan och lite av företaget. Känndes bättre idag. Sen drog jag till tandläkaren till 14.10. Inga hål. Och efter det tog jag tre bussen ut med madde och alexandra till hästarna, vi red runt älven. Inte sådär jätteroligt. Mörkt och isbanor och caramell var äckligt pigg så vart rätt arg på hon:P så när man galopperar så vill hon springa skitfort, och bara för att hon inte får kör hon ut hela tungan och massa och verkligen kämpar emot. Men men, kanske får räkna med sådant så mycket som hon stått.

Det är stor skillnad på att rida ut ensam och i grupp med henne. Hon lyssnar mycket bättre om man rider själv. Men det är bara åh träna på. Haha. Aa och när vi skulle hem då! vi tog 53:an till hushagen. så skulle vi hoppa på skräddarbacksbussen direkt därifrån. tror ni inte att fitt bussen åker förbi oss? Mig,alexandra o en kärring.
Kärringen vart piss förbannad och skulle polisanmäla det sa hon, haha. Jag ringde min pappa som fick komma och hämta oss. Så nu har jag nyss ätit och så.

Hoppas du har det bra där du är nu simon. Fri från allting du plågades av i livet. [v]

Kommentarer
Postat av: thillde
2009-01-13 @ 20:46:28 URL: http://thilldej.blogg.se/

Tack gumman :)<3du är läcker !

Postat av: thillde
2009-01-13 @ 23:04:02 URL: http://thilldej.blogg.se/

haha din nöt malin snea finger johanna ;) haha :P NÄ HÖRRNI KLASS 6A ! hahahahahaha :D kanon kul ju! de va lixom i 6 an och vi kommer i håg de xD ja jag lovar malin! <3 Big Love To You My friend !

Postat av: thillde
2009-01-14 @ 17:01:15 URL: http://thilldej.blogg.se/

ne men du ser ju brun ut i allafall de gör desstovärre inte jag :/ haha xD träna du ? som är så smal ..

Postat av: thillde ;)
2009-01-14 @ 18:52:33 URL: http://thilldej.blogg.se/

haha inte så smal ':O haha du serganska brun ut i allafall !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0