the bad touch





Inge skola idag, la mig ute klockan 8 imorse och började sola direkt, var klarblå himmel. sen har jag solat typ hela dagen.
mamma hämtade mig vid 2 när hon slutat jobbet, köpte flugspray och en grimma till caran.
 säger bara leklandet...r.i.p . haha, det brann som fan idag . 
Ska dra & käka donken snart med maddosh! Puss


funderare

Tänker ofta när man är tillsammans med en person, är man bara beroende av varandra,
eller är man verkligen kära i varandra?
Liksom, om man tänker bort kroppen, och bara försöker tänka på personligheten, passar den in med ens egen?
Och vill man ha samma liv som den andra?
Är riktig funderare ikväll, tänker på allt man ska och inte ska.



Caramell börjar bli tjock, jag gillare. Hon börjar komma tillbaka helt & hållet. min fina..Red med julia idag, överallt & ingenstans, och till en plats där en kille tog självmord för någon dag sen, det var fint, mitt i skogen, stenar runt om platsen och ljus och så. Samma dag han gjorde det åkte polisen förbi julia och frågade om hon sett en kille åka förbi, och att han lämnat brev efter sig. men det hade hon inte. dröjde bara en liten stund till.. sen kom ambulansen i full fart, dom hittade honom, men för sent.

Jag fattar att vissa verkligen inte orkar eller klarar av att leva livet, om dom är slut som människa..
men.. det dom inte vet, är att samma sorg dom bär på, lämnar dom efter sig till nya.

Tänker lägga mig i sängen och tända lite ljus för en speciell person som en gång fångade mitt hjärta, men inte finns kvar här mer, simon.
Och för världens finaste moster, som jag skulle göra allt för att få träffa igen,  i love you, det vet du.

huvudvärk.









Star & hans "lillmatte" Ebba :) så härliga... :)


Dom här dagarna som kommer nu är ruskigt sköna,
många lektioner som är slut & så. Kan tänka mig att det här eller nästa vecka är sista veckan för mig, sen har jag lov ! igår måste vart den skönaste, hade bara en lektion, frågade om ja fick va hemma & jobba, & det va okej, så jag började min dag med att vakna, konstigt va?

sen var jag iaf med andreas, han kom & Hämtade mig vid ica, så åkte vi till romme & satte oss.. och snackade skit. sann skit faktiskt. sen körde han hem mig, så bytte jag om hemma, sen kom julia  & hämtade mig, så åkte vi till henne & red. Gick bra, julia fick väl damp på sin häst när hon dressyrade men de är inget ovanligt! skulle jag bli sådär arg på min skulle hon total krascha i sitt psyke. hon tar så illa upp på allt, så söt =) . Sen va ja kvar där ett tag. sen skjutsade esslan, julias bror hem mig. stor bil iaf ;o.
Sen in i duschen och gjorde mig iordning IGEN, så mötte jag robin, gick ut & gick, överallt & ingenstans. säkert 3 varv runt bara sportfältet.. haha. sen va jag hemma igen vid 12 kanske.. haha sent. sen somnade jag foooort.

Vaknade idag halv 8, på med kläderna & åkte till skolan direkt, sista lektionen på foto B Ju vafan :) . Fick g i kursen där, och sen tyckte hon att jag engangerat mig så mycket, så jag gick g i foto A med där jag fått ig i ettan, så ett mindre till att fixa till nästa år.. det är hur skönt som helst! :)

Sen efter det gick jag&madde upp till bilden, satt där själva och målade våra djur vi gjort i ståltråd & gipsat, vart ju bra det med. måste bara måla klart baksidan, så blir det g där med. =)

Sol,sommar, smiiiile

Gipsat insekt på bilden idag med madde, haha kladd.. sen hade vi idrott, måste bara säga att det var den bästa idrottslektionen ever :D ! Madde sa ironiskt: Kan vi inte få slippa om vi bjuder dig på fika? han : Joo haha! Så vart det också, vi tre gick och tog en kaffe och en n......egerboll i maserhallen haha! :D snackade lite skit och sånt. sen fick vi gå hem :)
Jag cyklade hem, hämtade caramells avmaskningsmedel+ grejer till hon, så kom mamma och hämta mig, och skjutsade mig först till stallet, där jag slängde i caramell avmaskningsgrejset som hon INTE tyckte om.. och sen plockade ihop grejer och åkte till Julia med det !
Sen åkte vi tillbaka till stallet, så gjorde jag iordning Caramell så red jag iväg. Julia mötte mig vid hennes mormor i lindan, där vart det muffins & saft ;D sen red vi hem till henne, asnice :D inge race i hagen heller... TRÅK hästar!
Sen skjutsade julias farsa hem mig, snällt :D ! Nu ska jag ta mej en dusch !

Puss!





Raggar Rally

 

LÖRDAG : Raggarrally med mamma,madde & lasse. Vi åkte från borlänge vid halv elva på morgonen, och kom fram till tuna hästberg lite senare. vi vann ju inte på frågorna men men :D .. Hade kul iaf :)




Åkte hem till mina kusiner en sväng på kvällen, snackade lite skit. Sen skjutsade dom hem mig & madde till mig, sen fick vi besök av dom här grabbarna, här spelas det klädpoker & alex förlorade och visade sig naken! vågat ;D









Min ponny tävlade idag också, dressyr, hon & isabella. Gick ju inte bra & inte dåligt. Tycker det va rätt okej för att inte ridit caramell så länge.. OCH hon är svår, plus att dom inte hade tränat nå speciellt heller. Men nu har dom provat iaf, kommer fler ggr sen :)

varmt

 

Som sagt har jag & Madde spelat golf idag med pappa :D tyckte det gick rätt bra (h)
Så vart det glass på det, hur skönt väder som helst också! man blir bara och orka så mycket :) På hemvägen vart det grillhouse för oss, pizza och hamburgare.

Vi tänkte ju rida också, men åskar som fan, och madde säger att det regnar, vilket det inte gör här, så får se hur det blir.. håller på & tvättar nu iaf.

Puss


tooooorsdag och gooooolf.

Va helt död när jag gick upp imorse, väckte pappa halv 7, sen åkte vi & släppte ut hästarna. Sen åkte vi hem ja gjorde mig iordning, så kom josse hit, så cyklade vi till skolan. Hade bara Foto idag. skönt. Fick reda på att jag klarar G där också. yes. :)

Idag ska jag & Madde spela golf med kapten Krantz ! de ni ;)








Va i Säterdalen med Madde, hennes mamma, hennes lillebror och hans tjejkompis i Tisdags.
Söt jävla unge iaf som gick överallt och ramlade och allt, utan att fälla en tår! haha sån tålig unge vill jag med ha sen tack ;)

For you.




Losing you is like livin in a world with no air

Usch vad jag saknar dig...:(

sooool.....♥♥♥♥ :)



Me and Julia had some dinner yesterday.


måndag, sol, värme. i like ♥

Solat lite idag, och läst en bok, haha. sen var julia & sofia hit en sväng, hon hämtade lite saker som hon glömde igår här. Sen har alexandra & jimmy varit förbi, pratade lite, så hämtade hon sina skor .  Sen har jag mött josse också som hade feber.. stackarn, men vet att hon hade feber för hon saknade mig :). Sen har jag varit till stallet, hjälpt isabella lite med ridningen på caramell, vilket är svårt, eftersom hon är svår.. men men det kommer med tiden. :)
Nu har jag nyss ätit med pappa, och madde kommer hit snart. Då blire plugggggggg.!

puss


Övningskörning!



 

 

Hello bloggen.


idag vaknade jag med världens huvudvärk.. får ofta så när det är dåligt väder, skitdrygt.. så gick upp vid halv 1, så käkade jag frukost med pappa & yv, sen övningskörde jag 7-8mil. Först till stallet,lämnade ett schabrak & ett regn täcke till min pålle, sen runt i borlänge, sen till torsång, vika & falun. Gick rätt fint :) Hälsade på faster & farbror inne på lugnet. Fikade lite där, sen åkte vi hem. Hämtade upp Madde hemma hos hon, sen åkte vi till kupolen, köpte chips, godis, dipp & så. Sen vidare till Pronto och köpte pizza, sen hem. Så åt vi och så har vi kollat på film här.
Nice dag, lite seg bara.

Igår hämta jag ut mina skor som kommit också! snygggga :) och är nöjd, kunde ha dom också, ;D !
Jag & Madde sitter vid varsin dator nu, myser till musik & tare lugnt, hon är verkligen världens bästa vän. ♥:)

Puss





Maddäää




Red till sandtaget igår på min pållllle ;D


"om du skulle tappa det, så växer det ju ut igen! " haha.








Äntligen är allt klart, kom nyss hem! har varit och färgat håret hos Fia i falun, och så klippte hon mig lite till också. asnöjd. allt som är gråktigt kommer bli helvitt efter några duschar. (y)) Me Like!
Va i skolan& skrev prov idag också, på projektarbetet..... fan vad ENKELT det va. :) haha! Så var jag med på idrotten också, som jag inte tänkt för att jag är sjuk, men vi gick tipspromenad frida&marie fixat! haha cpe frågor tvåtusen! ;D Sen drog jag till min underbara häst, fixade där också. sen åkte ja till falun. min rygg gör ont och imorgon har jag utsläpp. mamma ska skjutsa mig, och hon skriker väl rakt ut nu när jag har mörkt hår...hon vill ju att ja ska vara ljus....haha men men.

Puss.

sova sova sova

Gick upp fem i 6. så kom pappa och hämtade mig, han hade jobbat natt & jag hade utsläpp i stallet. Hungriga hästar fick mat & släpptes ut i hagen. Sen åkte vi hem, jag gjorde mannagrynsgröt, käkade, sen gick jag & La mig ett tag till, mina ögon höll seriöst på och trilla ihop!.....



Sen gick jag upp tio i 9. och tio över 9 tog jag min snygga hoj och cyklade till jax, till sjukgymnasten. Hon kollade på min rygg och kännde typ överallt. sen hitta hon nån punkt i min axel, fyf*n vad ont det gjorde där.... troligen en överansträngning där. Så prata vi lite & så. Ska få laserbehandling till och börja med.. sen får vi se. hon va lite inne på rönken också.
(För er som inte vet har jag haft problem med ryggen i 1 år ungefär, och jag blir helt svag och det gör ont på vänstra halvan i ryggen, och det blir värre när jag rider, som jag gör ett antal dagar i veckan. )

Sen har jag bara varit hemma, glott på film, mission impossible 2. Dom där filmerna är fan rätt bra :) Nu steker pappa hamburgare, lika bra & ta sig en medans dom finns kvar.......... :) sen ska jag ut & gå. jättefint väder, och kommer aldrig kunna somna ikväll annars!

Färgning av mitt hår hos bästa fia imorgonkväll klockan 6 iaf! ska bli nice.. :)

Puss

helg

Har haft nå slags uppehåll, har inte orkar blogga, men men.. i do it now.Klippte mig i torsdags hemma hos fia, sen ska jag färga ikväll eller imorgon.. :)
I fredags vart det utgång med Jonas, Josef, Ida, Ronja, Mickis och Julia. Julias första gång ju ;) jag va så jävla opepp och trött och allt först hemma hos jonas, men sen tvingade jag med mig själv ut. Vilket var bra, för det var rätt skoj ändå. Vi var ute på flamman, vart lite smått med kärleks- drama. Inte för mig, men för vissa andra. Så det va ju inge kul. Men vissa är ju idioter!
Åkte hem sen och somnade asgött.



Lasse, mamma, alexandra och jag till vänster i den lila bilen i Gävle.




Vaknade på lördagen, käkade frukost och sen åkte jag, pappa & yvonne till stallet. Lunchade hästarna, sen åkte vi och hälsade på star :) tror ni han har det bra eller? han mår som en kung och blir så bra omhändertagen som han bara älskar. När vi körde in på gården red Ebba omkring på honom i grimma och grimskaft, han bara stog där och åt. sen hade vi lite horsetalk och efter ca en timme åkte vi hemmåt.
Sen kom alexandra hit, så fixade oss lite, sen kom mamma & Lasse och hämtade oss, så åkte vi till gävle, tog med några cider & öl. Det var ju cruising där, jävlar vad folk det var ;P haha lite annat mot borlänge :) så käkade vi kinamat, och gick och kollade lite, fan vad dryga killarna är alltså haha . Jag och alexandra höll på och åka med i nån ful jävla buss också, men vi kom undan haha. Hade iaf skitkul, kom hem vid 2 tiden sen.
Kunde INTE sova, hostade som en idiot, så somnade vid 5. Sen kom pappa och hämtade mig kl 6... hade utsläpp i stallet, sen åkte vi hem, och då somnade jag. sen sov jag väl till två kanske. skönt.

Nu ska ja göra nått. har ju insläpp i stallet också sen...gaah.


............har beställt dessa också :)



Puss

huvudvärk.




just disappear in the music





















Grilllning&dricka.

Tjejerna kom runt 6 till mig,( Julia,Madde,Ida,Malin,Mickis,Ronja) då tände vi grillen & det spelades musik. Det va riktigt MYS och maten va riktigt GOD. Alla grillade ju olika, och för min del vart det fläskfilé, potatisklyftor och rödvinsås.
Sen efter maten, vart alla degiga, så drog igång och spelade lite kort, drack lite mer.. och girltalk.

Vid 10 drog vi härifrån, vilket vi inte borde gjort, för det vart tråkigt sen.. eller ja SEGT..
Sen mot hagalund, hem till nån som Robin va med, va där ett tag,
sen gick vi till stan, några köpte mat, träffade lite mer folk där. Sen vid 2 cyklade jag hem. Dom andra tog bussen senare.

somnade gott i min egen älskade säng.
Ikväll blire lugnt, ska väl vara med julia som snart kommer hit, sen mickis och nån mer kanske, blir nog film & godis, bara myyyskväll.!

PUSS







Ida,julia, madde,jag,malin,Ronja,mickis. :)







The DUCKS

RSS 2.0