nyinflyttade!

Tjaae!

Då har jag och Alexandra flyttat till Marika och det går bara bra förrutom att jag är förkyld som ett svin. Jag hostade och låg vaken till 5 inatt.. O.o Ganska drygt! Så vart ingen skola idag. Jag drack upp en halv hostmedicin flaska, åt två vitlöks klyftor och tvingade i alexandra en skiva, haha. Åt upp en halv baufucin tablett ask och massa halstabletter. Men inget verkade ju hjälpa. nu vill jag fan bli frisk.
Jag och alexandra håller sams och så hoppas det kan fortsätta så. Vi är ju iaf King på att laga mat. brukar oftast sluta med att alexandra får diska ;O haha, inte bra. Idag så vaknade ja av att alexandra o Madde stog framför mig o började skratta, haha , dom hade kommit från skolan. Man va ju lite snygg när man sov i soffan. Så vart det ut och fota pållarna, bilduppg. Sen har ja faaeeen bara slappatt.. ;D
I stockholm drar jag, alexandra och Jutt till sthlm, blir där ifrån Lördag till Söndag, ska köpa massa grejooor, ska bli rätt nice ;D
pusspåalexandraförhonärfaenbest<3   



första gången suger.

Alexandra sov hos mig och vi kollade på film med en idiot låt i början, vi käkade chips,dipp o drack cola, PFFF. 
 vi drog till skolan vid 12 tiden,vi hämtade papper för vårasn bilduppg, käkade, tjockisarna själva och tog bussen till älven och fotade. Sedan vare tillbaka till skolan, fetttt sköön dag så imorgon måste jag verkligen orka upp till skolan, sista dagen också sen vare äntligen heeeeelg. Och jag och alexandra har svurit på våran vänskap att gå till skolan i tid hela nästa vecka, haha det återstår ju att se om vi kan hålla det :) Jag har städat som fan hemma idag också. ursch :P

Och nyss vart det en vända ut och springa, i 45 min. Jag har insett att jag har dålig kondition, men shit nu äre extremt, så blir att börja träna! kommer säkert ha träningsverk imorgon, mötte ett rådjur också mitt i allt.
kanske man ska ta ett bad och försöka somna i tid ikväll?






skola skola skola..

Sånt här kan jag bli äckligt irreterad på när man skrivit en hel sida med text och tjopp så försvinner allt..

..Men jag är så bäst att jag kan skriva om allting någorlunda..

Igår besiktade vi caramell igen, återbesök. Hennes sena i benet hade läkt väldigt fint. Men när vi kom till longeringsprovet så böjrade hon markera på frambenen och till slut halta, men mest på det benet som senan inte var i? konstigt som fan . . men det var troligen för att hon var nyskodd. Men nu får jag iallafall rida på henne i skritt.. skitkul. men men. I 6 veckor, för att stärka upp senan igen. Och sen ska vi in igen. Alltså jag säger det alldeles för många gånger att  "hon måste gå igenom". Men never. Många har frågat mig hur jag ens orkar fortsätta med henne och varför jag inte köper en annan. liksom jag fyller iaf 18 i Augsti. Men det känns som att jag gett henne så pass mycket tid nu redan, och fixar vi inte klart det här är den ju ganska bortkastad. Men när allt är klart på ATG så vill jag ha klart för mig att hon är helt hel. För hur mycket man tycker om hästen och männsikorna som äger den kan jag inte köpa en häst som inte är hundra procent hel...
Jag har gjort det en gång innan förrut. Och helt allvarligt orkar jag inte en gång till. Så därför ska allt vara hundra innan köpet är helt klart. Inga papper skrivna än.

Idag var jag,Madde och Alexandra till syon i skolan..
Hur fan i helvete ska vi orka? Alltså vi är lata som fan, och det blir inte bättre av att vi är som tre ankor efter varandra heller. Nej jag kom fram till för en stund sen iallafall att kolla upp med syon och kolla om vi kan få in mig på livsmedel i Julias klass. Kanske måste skriva världens anledning men det får jag ljuga ihop lite samtidigt som att berätta hur det ligger till. Om det går så puss på det. Att vakna på morgonen, man har ingen kille, för ingen duger, hatar skolan och vet att man måste gå dit, min ponny står en bra bit bort och är inte helt frisk, är ingen bra känsla.

Om en vecka idag flyttar jag och alexandra ..
Det ska bli obeskrivligt skönt, bo i världens bästa hus men världens bästa pållar utanför :) Får hoppas att vi håller sams, men det gör vi nog, för det gjorde vi sist, även om det var en vecka mindre då.



Keep on burning

Den här helgen har vart jävligt soft faktiskt. Jag och madde och alexandra tog ju helg  i freedags, åkte hem till madde, ´beställde pizza, och tog det lugnt. Sedan åkte vi ut till hästarna och red en sväng på Frodo,Odinn och Nattis.
På kvällen drog vi hem till Fredrik, där var Andreas och Mickis med.

Lördag
en kupolen dag, jag köpte lösnaglar, som jag får damp på ganska mycket. känner mej väldigt orörlig. Hem och färgade håret på alexandra, sen drog vi och var med min kära kusin och hans kompisar mitt ute i skogen,  men det är ju lugnt.

  På kvällen hade jag och alexandra psyk. Skrattanfall gång på gång. "Keep on burning, this is akon. " sean paul"
 haha ni måste fatta otroligt mycket, vilket jag tror ni inte gör :-) och den kom bakifrån...vi hade ingen chans. haha ^^

Söndag är alltid söndag, hur kul eller tråkigt man än har..
Drog ut till hästarna, red kanppt 10  min på mellis bara skritt. hon känndes fin iallafall. Imorgon klockan 9 är det besiktning igen på ATG.

Jag hoppas på gud att hon går igenom.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0