söndaG

inte mycket bloggande på sistonde men men! Jag har ju flyttat tillbaka caramell till borlänge & så. så nu är det fint med henne igen :)!
Så har jag vart på min gata förra helgen på fest med alla. Grillade & så. skit trevligt. ibland kan man ju längta tillbaka..



Brorsorna :)




söta Lisa :)




Så fyller jag ju år idag så igår var jag ute på krogen, Flamingo med dom bäästa! det var verkligen skitkul.! Men fick en hemsk bakfylla idag... Va upp till mamma vid tre idag & fikade & så. :)









Amadeus & Matte :)



& eftersom denna dag vart LUGN... så vart det film & pizza hemma hos Lisa ;)

Det är bara genom dimmor som jag går..

Nu vare längesen igen som jag blogga.. men har väl inte hänt sådär skitmycket. Somnade sent som fan inatt, gick upp vid halv 9 och duschade och drog till skolan för nollning. Fick sluta strax innan elva så det var ju skönt. :)



Vart uppe & käkat mat hos min mor väldigt mycket på senaste med antingen julia eller alexandra med mig..





Jag & alexandra hittade ett rådjur längs vägen till mami..



 

Umgicks lite med fredrik & ante en kväll...




Julia duschar min ponnie hos mamma.




Jag har gått & blivit brunett.. men tänker börja lägga i slingor snart igen..




Linnea & Anna utanför kupolen..




Tro det eller ej men jag har börjat ut & gå som bara den..




tiondeaugusti




Och det vart ornäs igår IGEN lika som i fredags. Pipo,henke & not kom & hämtade mig & julia i bäsna. Åkte sedan hem till mig, bytte om lite fort, sen hem till pipo. Började där med och dricka, sen drog vi ut & åkte lite bil. Sen när vi skulle hem till jimmy och ställt ifrån oss bilen körde några över en katt. ush.. stackars ägare. Sen gick vi som sagt till jimmy & vart där resten av kvällen. Och sent som fan somnade jag med Madde uppe på loftet . :)

Jag & julia tog bussen hem vid elva idag, väl hemma kom julias pappa med donken åt oss sen slängde vi oss i sängen och somnade direkt. hem ljuva hem.

Vaknade några timmar senare.. Cyklade till stan & skulle lämna tillbaka filmen som vi hyrt. MEN väl framme kom vi på att vi glömt filmen hemma, yeeey.. så cyklade till ica, köpte chokladpudding, jordnötsringar & grädde som fick vara till nytta under filmen grease vi såg ikväll. Snart blire & slagga, ska till ludvika imorgon.

Puss



sid





Try to black it out, but it plays again
When its real, feelings hard to conceal
Cant imagine all the pain I feel
Give anything to hear half your breath
I know you still living your life, after death

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you

Its kinda hard with you not around
Know you in heaven smilin down
Watchin us while we pray for you
Every day we pray for you
Til the day we meet again
In my heart is where Ill keep you friend
Memories give me the strength I need  to proceed
Strength I need to believe
My thoughts big I just cant define (cant define)
Wish I could turn back the hands of time

onsdag 23.05 ajjjj


                                        mitt ben                                               Maxi, Bengtsson & vegas

Gick upp i tid imorse, drog iväg till hästarna & mötte Anni, Lena, agneta & andreas. slängde på grejer & begav oss mot ridbanan med caramell,maxi & bengtsson. Red barbacka på mellis dit.  Och när jag tog en galopp, hamnade jag bredvid maxi som var lite seg framför och tror ni inte han sparkar och träfffar mig raaakt på låret, tack :) haha! men gick bra, men känns ju lite efteråt nu. menväl framme red jag runt lite på caramell, sen bytte jag & red maxi lite, gick fint, även om han är fet :D

Efter det slängde dom upp mej på 2 åriga bengtsson, haha! han brydde sig inte ett skit. så gick lite där. och sen vart det lite longering på buffeln som är lite lat, men han kan ju. bara han får lite disiplin :D red tillbaka sen & lämnade pållarna, sen cyklade jag hem & åt. Har vart in till djurås en sväng & köpt godis med mami & lite mer. sen käka vi & åkte upp med en dunk vatten till hästarna.fan vad mygg.
Vart ute & cyklat en sväng också. skönt. nu ska jag slagga tror jag!

puss

Tisdaag


    




Vaknade imorse av att mamma ringde. Skyndade & väcka trötta julia som låg bredvid mig och såg heeelt svag ut.. stackarN. Och sa att mamma skulle komma om 20 min. Vart bara upp & duscha & så. Sen kom hon. 

Åkte till bäsna, käkade lite mat, sen åkte jag och hämtade caramell. Red 3 timmar ungefär, runt i bäsna, förbi hemtjärn & runt allting. Mys.
Sen red jag hem och tvättade av min ponny och hade henne lite lös på gården medans jag åt lite. Nu på kvällen har jag nyss vart & fyllt på vatten åt hästarna med mamma. Nu ska jag ta en dusch.

Puss

MÅNDAG

Idag har min dag sett ut såhär:

Vaknade halv 9 hos mamma. Käkade frukost sen åkte jag till caramell. Red en sväng, lite överallt. sen tillbaka, lämnade henne och åkte hem duschade fort & gjorde mig lite iordning. 

 Mamma skjutsade mig till stan, mötte julia där och så åkte jag & julia &  fixade ryggen hos kiropraktorn igen. Blir iallafall bättre för varje gång :)  
efter det gick vi och köpte glass på stan, blåbääär så gott ;* 
Satte oss på en bänk, sen kom ornäsungarna & gick förbi plus alexandra & madde. Snacka med dom ett tag och bestämde oss för att ses senare för att grilla & så. Sen drog jag & julia hem till mig, fixa oss lite, eftersom vi va helt osminkade , känndes fult.
 Drog & käkade donken och så köpte jag ny parfym på kupolen, vart beckham IGEN. fan jag är helt otrolig. men men..

Efter det tog vi tåget till ludvika, tänkte att vi skulle åka upp och städa i yvonnes lägenhet, som diska och vattna blommorna. MEN när vi kom fram var det redan fixat, tror yvonnes mamma ordnat det redan. så ja.. hämtade mina saker sen åkte vi hem till borlänge.
 
Hem till mig, sprang och köpte lite grejer på ica, sen kom madde & alexandra. Så grillade vi, pratades en massa, åt mat, käkade melon, kollade på heartbreak hotell sen vid halv 12 cyklade alexandra och madde vidare út till ornäs, vilket JAG inte fattade hur fan dom orkade. Jag & julia somnade gött i pappas stora säng :D haha.


äre du som luktar så gott?




Har jobbat klart nu, och jag kan säga, att jag saknar mitt jobb lite..hm, konstigt faktiskt men så är det. Sista dagen kunde ju inte blivit bättre, haha :)
Var ute & åkte med mamma,lasse & julia till rättvik igår. Köpte två brillor & en tröja, gillart :) Vi som  gick hur långt som helst för att jag ville ta ut pengar, när vi väl kom fram funkade inte kortet.. YES. Dagen var iaf kul som alltid. sen skjutsade dom hem oss till borlänge, vi hämtade ut mina linser & sedan drog vi hem, fixade & käkade för att sedan dra hem till Anders och hälsa på. Sen drog vi vidare, hyrde fim och så, sen hem och bara ta det lugnt.
 
Vaknade imorse tidigt. redan vid halv 8 var jag rätt pigg. somnade om på nytt & drömde om snyggingen RRR  HELA natten, fyfan. vaknade minst 5 ggr sen fortsatte drömmen:) Men känns som jag ska hälsa på han i veckan, fredag möjligtvis i hope :) haha, gick upp sen & gjorde frukost åt mig & julia, sen drog hon på dop & jag till  Caramell som vi körde till Bäsna också. Mamma & Lasse kom och hämtade oss. Så nu ska hon stå här ett tag.

Var ute & red nu på kvällen, red runt överallt.. och jag vågade mig förbi simons hus.. det var väldigt kusligt faktiskt.. man blir liksom och GLO in i garaget där det hände.. :( FAAN säger jag bara.. känns som man ser kors och allt med döden och göra i varenda träd, asfalt och fönster. men men.. får väl hoppas att han har det bra.
Imorgon blire pierca tungan efter jag varit till kiropraktorn.


perfect  :)

RSS 2.0