=)







Ni är det bästa jag vet ♥♥♥♥.............

LÖRDAG



Julia och snygga alfons.


Fredagen vart lugn, var bara med världens bästa julia :-)


Igår, lördagen vart ganska fullspäckad. Kvart över 8 på morgonen kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till resecentrum. Åkte buss till Stockholm, stannade och fikade längs vägen & så. När vi kom fram fick vi mat, asgott. Sen började showen med jerry williams. Den var faktiskt asbra, trodde jag inte :).
Och jag kärade ner mig i en kille som dansade.. GAAAAH vad snygg han va! haha hade ångest när vi skulle åka. ska fan leta rätt på han ;) haha!
Kom hem vid 8 på kvällen, här hemma va det fullt hus, matte,grönkvist, pappa & yvonne va här hemma. Det dracks öl, spelades musik och kollades på tv.

Matte visade mig ett armband också, ascoolt! När jag stog vanligt kunde han få omkull mig. sen när jag höll armbandet i en hand kunde han typ inte rubba mig alls. :s haha! Var typ Nasa som har plockat fram det, nå rymd krafter :D

Aja, gjorde iaf mig iordning, sen kom Jonas, Mickis & anna och hämtade mig. Så åkte vi till jonas, drack lite där, jag och anna tog oss en rolig tur till statoil, köpte chips. HAHA vilka idioter vi va längs vägen.
Sen körde jonas oss till stan, drog till S2, va där nån timme eller två, sen kom madde och några till utanför, så drog ut till dom, sen vart det skrubben. Va där ett tag, skoj. Sen körde jonas hem mig, och ja somnade direkt.

OCH ingen bakfylla idag! yes:) Har gjort hårinpackning & ätit nyss. Ska baka, sen dra till stallet.

PUSS.

Helgen











Fredag
bestog av film hemma hos mig, julia, josef & jonas var här. Kollade på heartbreak hotel. alltid lika kul :)

Lördagen hade jag utsläpp, så mamma körde mej på morgonen dit. släppte ut som och när jag kom hem igen gick jag och la mej brevid en trött julia.. och jag somnade om, vaknade vid elva-halv tolv. Sen gjorde vi nästan ingenting, bara va. Sen cyklade jag till stallet, red Star. Sen på kvällen vart ja lite hundvakt åt rex, eftersom mattias skulle ut.
Mötte bästate senare, vart film här. Sen sov Madde kvar.

Igår, Söndag var jag så matt på snövädret, så låg bara inne & kollade film. Sen lagade jag marinerad laxfilé och nudel wook till det. Så kom julia hit, så vi käkade. gottans! :) Sen vart det film igen, The wedding. haha american pie filmerna är bäst.

Sen kom mattias & hämtade mig, åkte hem dit, så vart det film där å. jävla massa film igår. Sen gick vi & la oss. Och nu på morgonen har jag haft utsläpp, så pappa & jag har varit där.

Nu steker han ägg & bacon till frukost, lär byte om & sticka till skolan snart.

Tjao!



Jag är så jävla yr att jag inte ens kan plugga,
ska man behöva ge upp sitt liv till slut för att ingen fattar eller?
Det är bedrövligt och skitsnack om att det är psykiskt, när det ändå vart såhär i 5 år.
För mig är det som att säga att när man får suddig syn läker den av sig själv om du går & pratar med någon.
herregud vilket skit.

TORSDAG.....

igår vart det en massa, skola, fika med julia& madde hemma hos mig. sen följde  vi med tina in till veterinären med krotoj, vilket inte gick nå bra. Dom kommer nog få ta bort honom, han är halt, och har fått någon slags infektion i hoven, som ser ut som cancer. sjukt. synd att avsluta sitt liv efter 7 år bara. Man får lite ångest efter.. varför ja inte köpte han för snart två år sedan som jag ville. men får inte tänka så heller..
oturen tar visst ALDRIG slut va?

jaja, när vi kommit hem från veterinären drog jag och julia & red på mina två ponnysaaaar, red med Lollo & camilla.  :-)

Efter det vart det hem, duscha & så. Sen skjutsade far min mig till Mattias. Film och sov kvar där. skojs.  han körde mig till skolan imorse och here i am. Nu lär jag plugga.

TJAO !

 


Onsdag F.m



slapp gå till skolan imorse,
jonas kom & hämtade mig & körde mig till skolan! så snällt :)
Sitter & dricker kaffe nu.
Nu ska jag forstätta plugga och skriva om anorexi ;D

PUSS


man kan ju knappast säga att man är avundsjuk..






TISDAG



Alltför sällan säger jag åt mig själv
att låta bli att sörja.
Måste börja ge mig snart känns det som..









Tisdag idag då! sov hos mattias igår, så vaknade vid han idag, så skjutsade han hem mig, jag käkade frukost hemma, sen åkte jag & yv till vårdcentralen så jag fick lämna lite prover.






Sen efter det åkte vi förbi statoil, jag fick en pizza av yv.
Och sen bar det av hem, jag hämtade min telefon jag glömt hemma. Och så skjutsade hon mig till idrotten, mötte dom andra där, och madde och jag va aktivast någonsin idag tror jag ;D haha! Och igår var jag faktiskt ute och sprang i 1 timme!
DETNI... så snart är man ju vältränad..absolut! haha.. :-)


Efter idrotten, väntade Mickis & anna på mig, så åkte vi med anna till kupolen, sen stack jag och mickis och mötte min mamma, så fick jag lite pengar av henne, så åkte vi till falun med bussen.

Hittade typ inget jag ville ha där.. men fick bli ett par solglasögon och ett par örhängen :-D
Hittade några skor.. men hade inte alltför mycket pengar med mig till det..
Sen kom Jonas dit, så vi mötte han, gick runt där med han ett tag, sen åkte vi bil med han hem.
Sen har jag vart i stallet, fixat caramell & haft insläpp tsm med Karin. :-)

Nu på kvällen räddade jonas mig också, han offrade sig & kollade bandyn på datorn medans jag fick kolla på desperate housewives på tv:n. stort TACK ;oD !

Nu är jag dötrött... ska sovaaaaa.. Godnatt & puss.

Torsdag

Skola idag mellan 8 & halv två. Rätt skön dag om jag får säga det själv, har fått saker gjorda. Va uppe 6 imorse, hade utsläpp, så pappa skjutsade mig. nu jävlar blire & ta tag i det där körkortet, helt seriöst, om jag hopppar av skolan nu, ( för att få gå om ett år) , så jävlar ska det bli av. kan ju knappast få mer tid i världen då.

Fortsätter vara trött & tråkig. Men på Måndag blire Farbror doktorn! så då måste dom väl hitta något .. annars känns det som jag kan gå & dö. Orkar inte vara såhär trött & yr... :/





Hittade en gammal bild där jag & alexandra går i samma byxor, på fyllan ofc ;D
Haha saknar dom där tiderna..





Nån gammal bild på mig, hemma hos alexandra.

vår tack.



Jaha och då var den "årliga vaccinationen" äntligen gjord igår.. skööönt.. Båda hästarna fick den vanliga mot influensa och så, sen mot stelkramp. Dom var så duktiga :)








Underbart väder är det ute också, man kanske ska ta sig en promenad? Jag måste börja ut & gå mer känner jag,
blir ju bara trött av att sitta inne men först....




... en kopp kaffe i solen med min kära pappa & Yvonne :)

SÖNDAG



och därmed sista dagen på detta lov.. 

hara bara ridit & grejat med mina fyrbenta mest under lovet, känns skitbra att jag hunnit lagt ner så mycket tid på bägge två. Men skulle vilja ha nån som red star också känns det som, skulle varit kanon, men svårt att hitta nån, han är ju så liten. Jag kom nyss hem från mattias, vart fettokväll hos han igår med en massa godis, chips & film. :)

och så var jag med mamma till lager 157 i fredags, fick lite kläder & sånt, sen efter åt vi på fortuna =) göTT :)
nej undra om man ska ta sig lite frukost & byta om, sen dra till stallet kanske?

Imorgon bär det av in till Atg med mina två hästar.., vaccination på ingång!

puss.







Min skrutt som bliviiiit så fiiin .. :o)




kommer bli en perfekt familjeponny. :)






Caramell som stormtrivs i sitt nya stall.. & har fått sig en kille på köpet. :)

uppe med tuppeN !

Vart väckt kvart i åtta imorse, så klädde på mig så skjutsade mamma hem mig!

Var ju i stallet igår & red båda mina pållar, gick fint. Har rakat star på halsen nu också, shit vad snäll & cool han är! inte rädd för något... vilken ponny.
Ramlade med caramell när jag var ute & red, skulle rida över ett dike där det går en stig i vanliga fall! men icke, min ponny skönk ner i snön så hon la sig! var bara och hoppa av och dra upp hon.. gah vad rädd jag blev :D haha !




 Efter stallet hämtade mamma mig, som hade äpplen med till mina fyrbenta vänner..
 vilket uppskattades mycket av dom ;o) ...





Efter det skulle hon skjutsa hem mig och hon ställde sin vanliga fråga om jag skulle följa med hon hem.., okej då tänkte jag, jag stack in, bytte om till andra kläder, sen åkte vi & käkade donken, tog en runda på kupolen, och handlade cola & nån chokladbit, och hårfärg.
Sen åkte vi hem till hon..





Kvällen fick avslutas med godiset,colan och underbara desperate housewives (; ME LIKE!!




Ska slå på lite musik & försöka väcka yvonne& pappa nu. jag vill dra till stallet!

PUSS


lov va? (;

SNÖ SNÖ SNÖ.. när ska det sluta? ursch, nu tycker jag sommaren kan komma.

I helgen har jag flyttat Caramell till hennes nya stall, och tror båda trivs kanon. Vart & köpt lite saker med yvonne också, och lär köpa mer idag.
Red med josse P igår, hon red barbacka, och var nästan helt säker på att hon skulle flyga av så som hon garvade åt allt ! haha =)
Mitt inne i skogen var det två rådjur, så sa båda samtidigt, ; kolla rådjuret!
Sen en bit bort åkte en skidåkare, han glodde så mycket på rådjuret att han snubblade över nån gren och ramlade ner i diket där det är en bäck, fyfan vad vi skratta haha! :D

Väl tillbaka till stallet drog jag och red Star en sväng, typ en kvart bara, kändes dumt, men jag hade ju varit ute i stallet i flera timmar, jag va rätt slut. Fixade han & tog in han för natten.
Sen åkte jag hem, kvällen fick avslutas med chips,dipp & cola & en film på det.

Sitter & väntar på att yvonne ska ta och vakna just nu :D jag är skitpigg, vaknade vid 8 imorse, sen har ja knappt kunnat somna om.. ;o

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

Puss




RSS 2.0