Tisdag

Var och red med alexandra idag , vi red runt älven och så . Askul :) och mellis var på som bara den, jättepigg, men rätt shysst som vanligt ;) sen så kom madde hit vid nio typ. Och så har vi käkat semla haha ;P Imorgon blir det romme alpin för våran del  :DD



alexandra & odinn



mellis


Maddää :D

Måndag besiktning

Äntligen går min ponny igenom besiktningen utan några anmärkningar :)


Söndag

Mamma,mormor och Lasse kom och hämtade mig vid halv elva. Åkte till kyrkan på nå typ gudstjänst. Ante,matte o lisa kom dit samtidigt. Efter det åkte vi och käkade hos mormor allihopa. Sen hem, och var med alexandra, åkte ner o köpte godis, sen satt vi hemma här och bara snacka, lyssna på musik åh käka godis.  Sen på kvällen så la jag i mer slingor i håret .


Matte, min broors




andreas, brorsan.



Mattias och Lisa

Lördag 24 februari

Ja och madde vaknar runt halv 11. Så vi åt och sen åkte vi ner till Lollo. Vi red ut en sväng på Pelle och Zamina. lite storleksskillnad. Sen så kom vi tillbaka, så kom tina, kevin och pontus dit också. Fikade lite inne hos lollo. sen gick jag hemåt.  Väl hemma hoppade jag in i duschen , när ja  va klar kom andreas och mattias nyström på skoter. Åkte bakom mattias upp till mina kusiner, vi skulle dit och äta  tacos. Det va iaf asläskigt men lite kul med. Sen åt vi där och så. Sen åkte vi hem igen.


Sen på kvällen kom andreas och jocke och hämtade mig, vi skulle ut & åka bil . Åkte hem till mattias, bytte bil till hans, senåkte vi till vår stuga i bäsna, men va helt igensnöat så kom ju inte ner där med bilen och så. Sen åkte vi vidare till leksand och så lite överallt. Skön lördag iaf.  Kom hem vid halv 4 sen och somnade direkt.



mattias åh hans skoter ;P

Fredag

Begravning för morfar idag, jättefint . Sen efter det så käkade vi o så, sen skjutsade pappa ut mej till caramell. Och jag red med Hannah som red odinn, red på banan och så hoppade vi. gick kanon. sen red vi ut en sväng.

När vi var klara kom min brorsa och mattias och hämtade mig. Sen hämtade vi madde på stan, och så åkte vi hem. käkade potatissallad och kyckling. Sen gjorde vi oss iordning och nu har vi dragit till sandra på fest. så blir att spendera kvällen här :D

pussss

Torsdag 19 feb







Alexandra sov hos mig inatt. vaknade vid halv 11 imorse. såg klart filmen från igårkväll som vi somnade till. Åkte till skolan, hade fotografiskt bild i två timmar. Sen drog jag, madde o alexandra till Donken, köpte med oss, haha och tog bussen till falun, madde som vart kvar själv när hon beställde, för ja o alexandra fick vårt sen började vi gå och så för vi trodde vi skulle missa bussen annars. sen kom madde efter och hann endå :) sen i falun fick det bli ett rätt så snabbt ryck att köpa skor. hittade ett par svarta stövlar som det fick bli.
Sen så åkte vi hem, och jaa. imorgon är det begravning.

pusss

häst.....

Okej har varit dålig på att blogga så jag gör väl det nura. men aa, i måndags var det bara skola, sen åkte jag och red mellis. red i typ en å en halvtimme. asbra gick det och hon var jättepigg. i Igår red jag också mellis fast inte lika länge , släppte lös henne på banan sen där hon dampade. Sen på kvällen var jag med smex, :*
Han kom hem till mej, kolla film o så. sen så hade han köpt paket till mig. pinsamt men aa xD söt han är  :) <3

Nu kommer det lite bilder på min damp häst.




helgen

Fredag
Var till skolan och så. sen hängde jag med madde till stan där vi träffade alexandra, sen drog jag och alexandra typ hem till var o en. Sen var jag med smex ett tag, hem till han ett tag, såg på film o så. sen skulle jag dra till mickis och dom på jax. men då ringde min bror när jag precis träffat henne. så aa, då kom han och hans kompis och hämtade mig, så åkte vi först hem till mig, där han hämtade nå kort. Och sen åkte vi vidare, runt bara typ, svängde förbi donken och köpte cheeseburgare, och sen hem till hans kompis mattias, i bäsna och så bytte vi bil till hans. Sen åkte vi till falun, hämtade alexander, min kusin och hans kompis. så körde vi hem dom, och sen skjutsade dom hem mig med. så aaa. bilkväll. haha :)
sen på lördag så åkte jag o alexandra ner o köte godis o massa fettigt, och sen tog vi bussen hem till mig. fettade oss och såg film. sen somnade vi typ.
sen idag så kupolen med alexandra en sväng,  köpte smink. sen drog jag till min mormor och åt mat med mamma & lasse. sen hem. och nu ska jag nog lägga mig o se film :)

Torsdag 12 feb.

Har varit uppe hops tina med madde från tisdagen till igår kväll. Red massor, askul iaf.

Och alexandra fyllde 18 igår, grattis snutt <3  Sen på kvällen kom min brorsa och hans kompis och hämtade oss vid stationen, så åkte vi hem till mig, jag lagade Kyckling, wook grönsaker, friterade pommes och sås till mig o madde. Jag råkade ju starta brandalarmet 4 ggr som madde fick springa och stänga av hela tiden. haha !

Sen imorse drog vi till skolan vid 2, men skulle vara på mässa idag då. så ah, drog till kupolen, vi gick ngt varv. haha sen donkade vi oss. Sen åkte jag ut till caramell som jag red på banan. Hon som sparkade bakut typ hundra gånger och va as pigg. men det är ju bra.

 sen kom pappa och hämtade mig, så åkte vi till Lisa som fyllde 19 idag! grattis <3 sen skjutsade mamma hem mig och så fastnade man ju konstigt nog vid datorn nu.

fan vad bög

jaha här går man upp KLOCKAN kvart i 6. för att jag ska hinna duscha,fixa mig, äta och allting för att vi ska va på maxim 8 och ja ska ta 7.20 bussen. Men då får man höra att det är ändrat och vi ska inte vara där förrens halv halv 1 ! men vad bra! skulle bara precis dra till fittbussen,. Åååh... ska väl fan gå och lägga mej igen eller något.

blää

Ja jag sa ju att jag mådde illa igår, och ja, det vart och spy under kvällen igår som fan. inte kul. jag som inte visste att man inte fick dricka efter man spytt hällde i mig ett helt glas vatten, som kom upp efter .. 2 sek? ursch. Somnade iaf tidigt. Vart inge skola idag. Har bara legat hemma, framför datorn och tv:n. Har inte spytt något idag hitills. har vågat mig på två mackor och lite cola. Hoppas det blir bra nu snart. Inga bra program på tv:n heller. ska nog slå på en film.
Christoffer är bäst :*


r.i.p morfar

Jaha, dagen bärjade redan dåligt med världens sämsta nyheter att min morfar dog inatt. Han hade luekemi vet inte hur det stavas, men iaf cancer. och så fick han blodförgiftning. Allting gick så fort. Hoppas att han har det bra där han är nu iaf. Jag som hoppades på att han skulle klara sig, men som sagt, det är väl en jävligt liten chans att överleva det. Tycker forskarna kan hitta botemedel snart..

Vila i frid morfar (f) <3

Åkte iallafall till skolan, började 8. Madde sov hos mig inatt också, jag tror jag aldrig varit så trött i skolan, låg mest lutad mot alexandra och halvsov på rasterna. haha. jätteseg dag. efter skolan åkte man hem, och åt mat, kyckling grej och pommes. men har mått skit illa sen jag åt det. fyfan. sen gick jag ner till Lollo. mötte alexandra där, så skulle vi ut och köra en sväng med pelle, och rida nathali. men gick det bra eller? svar nej. först ville inte pelle gå, sen när han gick, efter ngn timme. Då skenade han hem så man flög av den där jävla pulkan. idag var det, jag ska bli slaktare dag. Efter det så åkte jag med alexandra hem, och så väl hemma tog jag ett bad. Mår illa ÄN. kommer nog spy.. ursch. Ligger i min säng nu och ska snart sova, och klockan är snart bara halv 8. är helt slut. vet inte varför. men men.

Pusss!

SöNdAg

Gick upp vid 10 tiden och så kom mamma och hämtade mig vid12, så åkte vi till lager 157. Det vart lite nya underkläder, en svart tröja, en sjal, jeans shorts. Sen vart det kina mat. och sen åkte jag hem, och så kom christoffer hit, kollade på filmen over her dead body och madagskar på tyska. haha men det är ju okej. =)

Pusspå er!

lördag

vaknade vid 10 tiden idag. jag och julia tog bussen ut till hästarna, red på Loke & Caramell en sväng, gick ju fint. sen kom min farsa och hämtade oss. skjutsade oss till vägverket, för han skulle hämta matte och skjutsa iväg han också. så vi tog iaf bussen därifrån och hem. Väl hemma käkade vi och sen började jag göra mig iordning åkte sedan ner till madde, och sen på kvällen träffade vi korpen och dom. Nu ligger man här i sängen. skönt som faen. Imorgon ska jag vara med christoffer i hope :* :)

Pussssss=)

RSS 2.0