Onsdag, peace&love & spöregn

Dålig uppdatering som fan, men hinner inte blogga.. eller känns inte som man orkar heller. igår hade jag en riktig städdag hemma.. fyfan, men skönt efter. Och nu är det peace&love också, underbart, men jag är helt jävla trött, har sovit hela dagen, och ja orkar ingenting.. det suger..
tror det är lika bra att spara sig till imorgon.. och ta en kväll hemma. Va där igår kväll på campingen, rätt kul men jag va så jävla seeg då med. Gick i mina högklackade skor också.. fick asont i fötterna, så dom tänker ja inte gå med i onödan sen inne på campingen ....så får bli som vanligt, att man tar med sig två par skor.. kan va smart !

Midsommar blev rätt bra också.. åkte båt med mina bröder & vänner. Slutade med att båten inte funkade mitt på sjön, men det är rätt åt oss, ingen var nykter. Så hellre det än att det hade slutat illa :P Här kommer lite bilder också...


Bror andreas & elof


Madde & mickis


Mickis & jag


jag & bror matte

jakt

Ligger i min säng just nu, julia sitter vid min andra dator. lyssnar på musik och lägger in bilder.. har haft teori lektioner tre dagar den här veckan på körskolan, nu jävlar ska jag greja det. puss


Lite löshoppning på g...





Jag & julias jakt på vanvårdade hästar... kommer bli anmälda imorgon. 4 hästar här i deras "sommarhagar", varken gamla eller sjuka hästar.



    

Dom här små sista står inne dygnet runt i bajs, utan mat & vatten. b e d r ö v l i g t!!!


















Tjovalosan

Helgen var helt underbar, så skönt att komma ifrån borlänge, snodde med mig bästa mikaela dit också :) ! På kvällen när vi kom fram till farmor vart det mat, sen en varsin raki, haha som vi inte tyckte smakade gott. men man lär väl lära sig de å =) . Sen gick vi ut & gick lite, i ungefär en timme, skönt. Hittade på en massa stora sniglar :o)) haha.
Sen gick vi hem, och la oss.
Vaknade på lördag morgon, fint väder.. dagen som viktoria och daniel skulle gifta sig, överdrivet och mycket skitsnack från våran sida, men när det väl kom till kritan inne i stan & folk började samlas ändrades våran åsikt och vi vart tvugna och se det, som alla andra..

När vi skulle ta bussen in till stan va det bara impulsgrejer, chansade på busshållsplats, vilken sida vi skulle stå på, vilka tunnelbanor mot vad vi skulle ta, men nog hamnade vi rätt :D tur det går var 2:a minut... :)
Sen vart det bara affärer och gå i, handlade dock bara 2 par örhängen (ovanligt).., sen ett par leggings det står Designer på. snygga & dyra, men värt :) och donken fick stå för lunchen..

Sen kom ju som sagt den dära märkvärdiga kungaparaden.. så kollade vi på den, det var faktiskt fint. :)
Sen gick vi runt mer, och vid 9 på kvällen käkade vi thaibuffé, vi ville egentligen ha pasta men hittade fan ingen restaurang med de.. va ju mest pubar som var öppet vid den tiden. men det var fint de :)
sen åkte vi hem, tillbaka till farmor, vi hade tänkt gå ut.. men vafan, hade ingen dricka och kände oss inte så snygga efter ca 8-9 timmar på stan.. men inga fel på det, vart tv, paj, chips & dipp hemma. gött de.

Sen vart det ikea på söndag, efter vi hade hälsat på malin & anton, yvonnes dotter och hennes kille.
Handlade spotlights, (lampor) och massa doftljuuuus.... :)
sen no more.
Och vi begav oss hemåt.

Nu sitter jag i yvonnes kök i ludervika.. nejdå.. ludvika, och har nyss spenderat några timmars teori på körskolan, så njuter framför datorn med en kall cider, chips & toblerone, ska snart lägga mig, åker hem till julia vid halv 5 imonn bitti... pappa börjar jobbet 5 så han får köra dit mig, hon fyller år då också.

Puss

Bad & häsT

Jag & Julia red världens längsta ridtur igår till en sjö där vi skulle bada med hästarna, när jag såg att det stog säters kommun på en skylt dog jag nästan. Haha , hela turen tog 8 timmar. Jag fick rida i pissblöta ridbyxor tillbaka, kallt :( ! men det gick fort över när jag hoppade av och vandrade bredvid min fina häst :) Det var skitkul, och vi blev jagade av fula, stora, äckliga getingar, jag hatar dom! Inte kunde vi rida ifrån dom heller. vart bättre när vi simmade ut med hästarna i sjön, då försvann dom :) Det var varmt i vattnet också, vilket var bra :) På vägen hem red vi genom alla berg man kan rida igenom, och upp för romme alpin backen, jag kan lova, att caramell har aldrig varit så trött.. trodde hon skulle ramla ihop stackarn, men efter 5 sek så vart hon pigg igen, det är hon i ett nötskal.

Nu lär jag göra mig iordning, ska till sthlm i helgen med Yv & Papi :)

Puss

And I'm in pieces, baby fix me

Tjosan, vaknade idag bredvid mickis, hemma hos mig, va lite med hon,jonas,sofyien & ronja igår, dom grillade korv vid tjärnasjön ;P haha.
Vi har bara legat & glott på film, ätit och sovit .
Blev : Pirates of caribbean, Flickan från ovan, shutter island & Lotta på bråkmakargatan!
Haha :D
Sen åkte jag med ante till kupolen & köpte blommor och en present till mamma som fyller år idag :) Sen åkte vi till hon, där va matte,Lisa & mormor också. Fikade & så.
Sen åkte vi hem, och jag & pappa har städat som fan här hemma, så nu äre CLEAN. Va nyss ute & sprang en sväng, vart helt död. Men så skönt :)

Nu ska jag glo på film, puss.

Damn You

Igår va en riktig "sovdag" för mig, va bara allmnänt trött. På kvällen kom Mickis & Jonas hit iaf och kollade på film med mig, pirates of caribbean och the book of eli, som vi inte hann se klart, för alla somnade nästan. Dom drog vid kanske 3, sen har jag sovit och vaknat hela tiden, drömt massa sjuka grejer hela natten.

Nu ska jag slänga mig i duschen så jag vaknar.

Puss

Ornäs

Jaha, sandra och madde svek igår, så blev jag & alexandra, men vad gjorde det? vi har alltid kul ändå :)
Vi gjorde en asgod pizza, käkade och sen kom Dennis,Jimmy & ahonen och hämtade oss, så åkte vi till ica maxi, köpte chips, dipp, godis & cola! Sen åkte vi till ornäs, herregud vad längesen jag va där .

Iaf så kollade vi på film, wrong turn 3, jävligt datagjord film iaf:P hahaha. aja, den dög, sen fick vi för oss att vi skulle kolla på greveholm avsnitten från julkalendern, haha! så såg väl typ 13 avsnitt kanske.. sen fick vi nog.
Jag måste fan ladda ner resten på min dator nu, måste se klart!
Iaf så skjutsade ahonen hem mig sen vid halv 4 kanske. Sen somnade jag gott i min säng :)
Nu ska jag ta & laga lite mat, sen får vi se vad som händer.

Puss





Jag & alexandra i höstas..., vi är nog idiotförklarade på riktigt...   :)

I fly like papers get high like planes.

Det regnar.

Idag vaknade jag gött, pappa kom in med kaffe, en macka & tidningen. Göttans. Det försvann fort, och sen gick jag upp, spelade musik och fixade iordning mig lite, åkte iväg med pappa & handlade, sen hem igen, sen nu har jag städat, ska slänga mig i duschen, sen kommer alexandra, madde & sandra hit, de blir tjejkväll :) Vi ska baka pizza & snacka skit får vi inte glömma :)

Puss

fredag.


sitter här i soffan, lyssnar på musik.. skönt. Har varit i Ludvika inatt, åkte dit igår med pappa till Yv. Vi spelade golf och sen gick vi ut & åt på Thai . Jag fick en gulligt kort av dom också och så en peace&love biljett med camping, TACK :)
sen åkte vi hem till yv, spelade plump,fikade och drack cider. Sen vart det sova, men jag har inte sovit bra inatt alltså.. bara legat och tänkt på massa.. inge bra alls. Somnade riktigt halv 5 kanske.

Sen åkte jag & pappa hem på morgonen.
Idag blire nog drickaaa iaf. även om jag inte tar studenten så kan jag väl inte sitta hemma & sura. haha. Känner mig iaf inte direkt avis... fult väder och det ska spöregna ikväll. precis som jag önskade ;)

Alltså jag & killar.. det är fan en stor fråga. Dras till dom dära "bad boysen" & det kan aldrig sluta bra. Eller så tröttnar man efter 1 träff... eller hittar fel... han skryter..han har fula skor..vad konstig röst.. 

Fan kan jag ge mig, och simon som tydligen gillar att bo i mitt huvud, kan bara flytta ut? okej? :)


Puss på er snyggingar.


every breath you take.





Ja jag lever, happy? :) hinner inte med & blogga när jag har så fullt upp varenda dag..
Fixade julia till balen hela dagen igår... fan satt i säkert fyra timmar med hennes hår & smink. men snygg blev hon. Jag kom hem vid halv 7 kanske, lagade mat, åt och somnade i sängen strax efter halv 8, vaknade klarvaken halv 5 imorse, men somnade om, och nu har jag gått upp. skönt, har sovit typ 14 timmar.. det behövdes.. är trött än. nu ska jag laga lite mat & slå på en film.
Seee yaaah !



RSS 2.0