(;


      
                                                                             Thailand i vinter igen då (:
                     

jag & alexandra vaknade vid halv elva imorse. segt att gå upp ur sängen. Sen kilade hon hem & jag hjälpte till att packa mer nu när vi flyttar och åkte en sväng till lägenheten med matte & farsan, efter det vart det hem & nu ska jag ner & hämta ut P&L biljetten med madde & Mickis :)

puss ;*

midsommar & sånt

Dags att blogga igen då, var ett tag sen och det har väl hänt en hel del . Har varit med julia senaste veckan, ridit både hemma här och hos henne. Självklart när jag skulle åka upp till henne stannade inte tåget & självklart hade min mobil dött.. och jag fick åka till björbo, där fick jag fråga två tjejer i 30 års åldern om jag fick låna telefonen, och så frågade dom om jag åkt fel eller något, så förklarade jag och som tur var skulle den ena in till dala floda, så fick åka med henne. haha så allt gick ju bra :) red två på katitzi, kvällstur. Och dagen efter red vi igen. Vart film där & mat dagen efter med släkt & så.

Midsommar firades i tällberg, jag,julia,madde & marcus tog tåget upp. Vart dricka där, mat & så åkte vi massa folk på en vagn efter en traktor, haha :) kvällen vart iaf jättebra. Hoppade krotoj dagen efter, typ en meter, skitkul.
sen vart det hemfärd, och kvällen vart spenderad hemma hos mej med Matte,Lisa,Andreas,Julia,Farsan,yvonne,kenneth, alexander & evelina. Askul verkligen. Käkade masssa såklart och mycket snack , både gott & ont.  Var ute & åkte bil också, och man kunde tro att min bror druckit en hel del så glad som han var hela kvällen och störd.. även fast han var helt nykter. Men han är väl bara lycklig & kär ;)

Julia åkte hem imorse & jag har hunnit med tilllägenheten & sedan mötte jag alexandra & det vart en ridtur med Caramell & Lina. Sen hem, skynda duscha, sen ner & köpa godis, så nyss har vi fettat oss & kollat film. Hon som slaggar här inatt. :)










goodnight sweetheart

Gick upp kvart i 6 imorse, åkte till ludvika på introduktion. Gick väl bra. hemma till halv elva igen.
Ska Hoppträna ikväll iallafall. Jag är trött på att leva utan er, men ni kommer aldrig tillbaka. Och det kommer jag aldrig förstå.

Nu vill jag sätta igång flytten så allting blir klart någon gång.. kanske man ska börja plocka ihop lite & äta strax.

Mamma som fyllde 46 igår.. gammalt. men Grattis :)
Var uppe där & fikade med Brorsorna, Lisa & Julia. Skrattade igenom tiden där mest. haha man skulle kunna tro att alla tagit något.

fitt väder..

Vilket äckel väder.. gillas INTE!
Gick upp halv 5 idag. första dagen på ica Maxi. Gick bra tyckte jag och personalen är kanon (; Slutade 12 så kom pappa,kenneth, alexander & eve åh hämtade mej. Åkte till onoff först, dom skulle köpa lite saker. Sen till vår lägenhet, fixade doftgrejs, så man får bort den gamla lukten. & ställde in färg och tillbehör till tapetseringen. Angående det så vart dte ingen av dom nedanför. hittade en annan som jag får imorgon :)



Min foto tapet, så ska jag ha vita väggar runt, med lite things på.


Ikväll blire ut & äta på broken dreams också :)
Ska nog ner & släppa in hästarna nu! Vilket väderr...........

Puss puss puss puss

wish i could keep you much longer

What i´m going thru is hurtful
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut







regn, bara regn.. Vart & kikat på ny bil dom två senaste dagarna med pappa. Och nu har vi köpt en skoda Rs, just den här bilen också:






Sen håller jag på & bestämmer fotovägg i mitt nya rum också.. som jag har lite svårt att bestämma mig för, vilken jag ska ta..

 












Hampus har också varit här i natt... och han ser ju bra söt ut när han är rädd eller så haha :D


Helg sklaslt.

Fredagen vart rätt lyckad tycker jag. Vart studentmiddag hos Lisa med allihopa med god mat & sånt. Efter det åkte jag hem , julia & sandra var hos mig. Fixade oss, drack och så skjutsade yvonne oss ner till stan . Mötte madde,alexandra och sedan Mickis. Vid halv två tiden kom johan & skjutsade hem mig & jutt. Kvällen vart alltså asnice.

På Lördagen hade jag & Lousie ponnyridning för hennes jobb ica maxi. Tjänade ju iaf lite cash :) Det gick asbra, men var inte så kul näre började regna. Sedan hem, sen åkte jag ner till Louise, där var David, Fia och Jon också. Fia som hjälpte lollo och snygga till hästarna in för morgondagens tävling i Avesta. sen skjutsade vi hem Fia. Och åkte sedan hem till lollo & davids lägenhet. Slagga där.

 Gick upp vid halv 5 på morgonen....var helt matt. Åkte till hästarna, hämtade dom & for iväg. Det gick bra hela dagne på tävlingen och så. sen åkte jag hem. Julia kom över en sväng. Käkade mat & så. Sen var jag på bio med Josephine & Kajsa på kvällen. Änglar & Demoner.  Vi cyklade dit & hem. ;O

Idag var jag & farsan & först provade ny bil som vi ska köpa, asnice.  Sen vart det Aubiose, köpte en ny krubba, grimma med munkorg & krokar till Mellis. Efter det Granngården och handlade mat till caramell. Sen handlade vi mat som vi nyss käkat. Ridit med Louise en svänge också idag. bada bada bada. Nu ska jag sova tror jag.. skittrött..

Puss

piss väder..

En dag kvar bara till skolavslutningen.. Det bara regnar ute :( Och jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon heller. Och jag är inge pepp på att dricka imorgon heller om det bara ska regna.. Bara ett år kvar tills man själv tar studenten, hoppas det är sol då haha :) Det här sommarlovet ska inte sovas bort ! Jag ska verkligen göra något varenda dag. Igår var jag och lämnade massa cv lite överallt med yvonne. Och fick massa bra tips och så till jobb över huvudtaget till sen med. Får se vad som händer ikväll. Puss :*





RSS 2.0