Tisdag

Underbar DAG!
Kort dag i skolan, och den har gått fort, trodde jag kom typ 5 min för sent imorse, men visade sig att jagva 10 min för tidig, så känndes bra. gillar inte att komma sent. Efter skolan cyklade jag hem, bytte om & stacka till stallet, red med josse P, var en lagom tur runt lindan. :)
Sen efter det så cyklade jag hem, duschade, och fixade mig lite, tog bussen till kupolen, mötte Mickis & ronja, så gick runt där, ronja drog efter en liten stund, men jag och mickis vart kvar hela kvällen.

Jag köpte en ny parfym, Beyonces nya, ett par leggings & en typ skjorta, inte min stil egentligen, men insåg att jag kan inte går runt& vara svart & vit hela livet.. och så köpte jag en guldring, på albrekts guld. :)
Sen vart det en cola & en cheeseburgare på donken. Och nu ska jag packa ihop grejer & dra och sova hos josse , så ska vi baka :)

Båda börjar halv 10 imonn så blir kanon!

Godnatt & puss ! :)



Min skjorta & leggings



Min ring


& min parfym

30 Augusti.. 19 sommrar..

Japp idag har det varit min födelsedag, tack alla för dom fina, långa & korta gratulationer jag fått!!
Hade mitt "kalas" hos mamma igår, vart mat & så där. Trevligt. Har fått pengar som jag önskade mig, sen underkläder, och ett halsband. :)
Sen idag har vi bara fikat äppelpaj & vaniljsås här. Har varit på kupolen en sväng på lunchen idag med amanda också, hon köpte block och så till skolan.

Har träffat min underbara häst efter skolan, bara myste, pappa hämtade mig, och sen duschade jag, så kom madde hit, vi fikade, sen har i varit på bio på kvällen, jag, madde & mickis.
På Inception, väldigt invecklad film.. men för dom som gillar äventyr & action är den bra ;)


När vi möttes på stan innan bion, skulle mickis in & handla cigg, då i dörröppningen in till affären kliver en dam i 60-70 års åldern ut, våra blickar möts, och hon säger - nejmen HEEJ! och jag HEJ!

Hon- Vad fin du är!
Jag- Jaha, haha tack !
Hon- ja men du var det! Är allt bra?
Jag- Jaaa...
Hon- Jaa.. du förresten, ( så plockar hon upp en klädkatalog) Är det modernt med sådan här underkjol?
Jag- Jaa.. det är det väl
Hon- Har du en sån?!
Jag- Nää men en ungefär likadan, (ljuger lite för att skynda på samtalet som är scary! )
Hon- Jaa men då kanske jag ska köpa mig en sån då... Tack så mycket!
Jag- Aaa det va så lite
Hon- Hejdå!
Jag- Hejdå!

hahahaha mickis och madde stog bakom och typ dog av skratt, ingen fattade NÅTT! men läskigt iaf..






Gröna Lund

Igår stack jag,alexandra, jimmy & dennis till sthlm! Åker aldrig med två hjärndöa killar igen iaf!
vart ett jävla krångel om vart vi skulle, och så.. jag & alexandra kände flera gånger att våran adhd ville släppas lös! Jag orkar inte ens berätta hela vår krångel historia, men ni kan ju gå in & läsa den på alexandras blogg om ni ens vill höra den.. drygt iaf!  


Men efter ett tag kom vi äntligen in på grönan, då vart det ju kul, började med att käka pizza, sen åkte vi en massa, skitkul. Och tvingade upp alexandra i fritt fall. underbart :)
Åkte hem vid halv 12, och käkade donken på hemvägen.
Somnade direkt hemma ..
har hämtat hem caramell från betet nu på morgonen, så nu är hon hemma. skönt.
älskade häst.

Har varit hos mamma & ätit mat också och så idag, fått lite presenter.. pengar!
Sen har jag,mormor & brorsan vart & satt på täcke för natten på min häst.



There can be miracles
When you believe


TORSDAG and i living my life





Vaknade med en stor suuuuuuuuuck imorse.. riktigt drygt att gå upp ur sängen! Lång dag i skolan, men det går faktiskt rätt fort, måste vara för att jag har så jävla bra klasskompisar ? :)
På håltimmen gick jag, julia, veronica, saga & Lollo till kupolen och strosade lite, jag köpte en Logg kalender också,  sen till taco bar & åt där, gött som fan.
Sen tillbaka till skolan, Köpte kaffe & lite godis och klarade igenom dom sista lektionerna utan att vara dödstrött!

Sen efter skolan cyklade jag hem, så vart det in en snabbis, lämnade lite saker, så åkte jag till läkaren, där jag tror att jag blivit stamkund... kollade synen och så, och så fick han kolla i mina ögon med mikroskåp, eftersom mitt "flimmer" i ögonen är ett jävla mysterium... men han skulle fixa tid till borlänge sjukhus, till en riktig ögonläkare, som ska få lösa det.. eller försöka.. men han såg att det inte va helt rätt i mina synansträngningar.. så jaja.

sen åkte jag & pappa & handlade lite, sen skjutsade han mig till kupolen, där mötte jag alexandra, så gick vi runt lite, träffade hennes mamma, morfar,bror & kusiner! Så bjöd hennes morfar oss på mcdonalds... det var riktigt GOTT!
så satt vi där typ i flera timmar,
skrattade, snackade skit, sann SKIT faktiskt, haha du är så rolig som antar en massa.. haha ja herregud..  !
Vi hade iaf så kul, saknat alexandra för mycket i guess.. ♥ ♥ ..
sen kom mickis & anna, dom käkade med, sen tog vi bussen hem..

Nu ska jag slå på en film!

PUSS



underbara julia & min underbara häst..

..♥♥♥♥..

Första dagen i skolan..

Har haft första dagen i skolan idag också! Helt okej! gillar mina nya klasskompisar, Efter så vart det kupolen med dom, Julia, Veronica & Lollo. Så träffade jag på anna som fyllde år idag :) och så träffade jag madde & hennes syster också, gick och tog en cheeseburgare med dom.
Vart ju inge kupolen med alexandra idag :( .. hon vart & må lite dåligt. tråkigt! men får förhoppningsvis träffa henne imorgon kanske? :D

PUSS




Hämtade ut mina nya converse igår också. gillart! :)

Lite pics..

Som sagt, har lagt upp lite bilder, men orkade inte sortera resten.. så dom kommer i en klump här..
sitter och äter en bulle med smält smöööör på..



 
Amigooo                      "Min & jonnys stuga "



Lite bilder vid klipporna och så där jag bodde..

      

   

Sen var jag & Carl in till stan en dag, så drog vi ut & åt pizza vid hamnen..

    

Söndags fylla på Åland!

Sitter ute i restaurangen med min bärbara dator.. mitt emot har jag jonny som sitter vid sin. Solen lyser över havet och in mot oss. Det är fint ikväll. Jag har nyss ätit två mackor, och det är min sista kväll här.. imorgon kommer jag hem Borlänge!

Jag har varit ledig idag, alltså jag har inte jobbat frukost , därför att..

Igår var jag ut, jag & jonny tog bilen in till stan, mötte jonna, sanna & Joppe. Där åt vi mat på restaurangen Park. Jättegott var det, och det blev en kötträtt med rött vin till. Vi satt där någon timme eller två.. och sen åkte jonny hem, han ställde upp och jobbade frukost idag istället för mig, för att jag skulle få gå ut en kväll. Vi begav oss hem till joppe efter maten, och där blev det att spela ett konstigt spel, men kul. och så drack vi lite, sen vid tolv, ett tiden drog vi ut, först till arken, men det var inge folk där, så vi drog till dinos istället. Där vart det shottar med fisherman, smirnoff ice och lite annat gott :) Hade kul, och blev packad?
Sen vid fyra tiden trog vi till arken igen, då var det folk där, jag älskar verkligen att allt har öppet så läääänge här! underbart. Sen efter nån halvtimme drog vi tillbaka till joppe, jag gick och la mig, mitt huvud snurrade rejält! Men somnade till sist, och vaknade upp bredvid en bakfull joppe, och en pigg jonna. Sanna låg på soffan.

Jag och jonna drog och köpte frukost, var så hungriga! Sen tillbaka, åt, sen gick jag och la mig igen. Sen åkte sanna & jonna hem. Och jag stannade kvar, jag och jopppe låg och var bakfulla, pratade, sov, pratade, sov, drack vatten, sov.. Sen sa jag hejdå, och så kom jonny och hämtade mig, så åkte vi och köpte glass, milkshake,och chips och dipp till ikväll. Sen åkte vi direkt hit till restaurangen, har varit social med dom jag kommer sakna lite här.. och så. Men det är fint ikväll, känns som jag vill hem lika mycket som jag vill vara kvar..

Puss på er bloggläsare.







Joppe, jonna & sanna

 
                 Jonna & Sanna. :)



Jonna & sanna på Dinos. :)




Dagen efter, typ utanför joppe, när jonny skulle hämta mig..


Lördag, och det närmar sig slutet..

vad ni läser & står i ;)
Sitter för tillfället och käkar en god pastasallad med lax i, gott:) har nyss jobbat klart, och ikväll blir det stan, ut & äta med jonny! underbart :)!

Puss






På Dinos :)

thank god its friday.......

....nej så kan man inte tänka, för jag jobbar exakt varje dag, börjar mellan halv 7 och 7. är jag extremt färdig får jag komma till 7. shysst iaf ! men det gör jag bara om allt är färdigt sen dagen innan..

va bra fart på mig imorse, hur pigg som helst. och hade ungefär 85 tandläkare som åt frukost här idag, innan deras möte  startade igång utanför. Jag och Lina fixade det fint, är nog första gången vi klarade det helt perfekt.. haha.
Sen lite senare vart jag hur seg som helst, kanske för att jag frivilligt ställde mig i disken medans lina plockade in allting.. är lite tröttsam, men tycker det är rätt skönt att stå där.. måste vara dom där tabletterna jag äter nu som gör mig så trött.. annars vet jag inte vad det är för fel.

nu ska jag läsa aftonbladet. så man får reda på vad som händer i sverige.. haha.

puss.


    

 

Torsdag

Nyss slutat, och om en vecka kommer jag hem igen ! :) saknar min häst som en tok.. men tror FAKTISKT Att jag kommer sakna det här stället också..
Idag skiner solen och mitt humör är på topp ;) Mina dagar består mest av att jobba, sova, rita, ut och gå längs havet, och dom två senaste dagarna har jag njutit av tv på hotellrummet, har varit lite pissväder.

Kan också berätta att jag gjort illa mig på benet, vet dock INTE Vad jag gjort... det hände förra veckan, började klia på benet, (trodde det var ett myggbett), så hade jag på någon sårvätska som skulle svida sisådär 5 SEKUNDER... men sved istället ungefär 5 minuter.. och sen började det bli världens sår där, så var in till sjukhuset i mariehamn, och dom sa att jag bara skulle ta nån alvedon och så, så tänkte jahapp.. och efter det käkade jag & jonny ute! Hamburgare & pommes ä fint dä :)
men dagen efter svullnade mitt ben så mycket att vi åkte in igen, merja skjutsade mig,  men till ett annat sjukhus.. och då fick jag antibiotika, pencillin, och lite saker att lägga om såret med..för att det inte skulle sprida sig och bli blodförgiftning sa dom.. så tacka gud för att man slapp det då !
tror det är på bättringvägen iaf ;o

PUSS

 
Utanför dörren, på väg till jobbet..

      

På väg hem.         & Mitt SÅR.. som kom från ingenstans..

stämningen är inte på topp

Jobbat idag igen slutade halv 12. skönt. Igår va jag ute och gick min lilla runda på kvällen bland klipporna, så jävla fint.. sen kom anders och jonny till stugan så sov vi alla tre där. mys.
idag är en riktigt seg dag... hem och sova?
puss.





Gick lite på klipporna utanför,
ett av klipphusen som vi som sagt festade i en natt,
alltså det är inte det på bilden,
utan ett som ligger bakom, men dom är i princip lika.
jag, joppe, paul, Sanna, Jonna & sofia. 
ASfint, sånt skulle man inte tacka nej till, nån som har några miljoner över?





solnedgångarna
var underbara där..

Kock KRIG

HARD WORK WORK..



Jobbade hela dagen igår, med bröllopet här, har serverat, fixat lite i baren, serverat alla vin & dricka med. Idag har jag jobbat till nu sen klockan 7 imorse. helt okej. Har också haft krig med en kock... han sprutade ner mig med massa vatten när jag diskade, så jag vet inte hur jag såg ut, och så har jag haft vattenkrig med en till kille här som också ville vara med TYDLIGT. haha. snart ska jag gå & ge igen.... har planerat iskallt vatten innanför ryggen när dom minst anar det.. HEHE...

Nya friends också här, tjejerna är toppen som jag jobbar med.


För övrigt har jag badat bastu & druckit lite öl i förrgår med anders, andreas & karl.  sen vart det bubbelpool & så slängde vi oss i havet :)


Nu ska jag tigga lite mat av en av kockarna, om han kan gö nå gott till mig ;) sen  gå hem & ta en dusch, och hoppas på att något kul händer.

Puss

Finnlänning?

kanske dags för lite update iaf. Håller på och bli halv finne, och det är underbart här, alla är kanontrevliga som jag jobbar med, och det är bara min häst & familj som saknas här. så himla roligt med nya folk. Det är inget skitsnack, och alla är öppna och snälla. Det är också jättefint här, men inte så konstigt när det är typ lyx stället.
Har jobbat sen halv 7 imorse, och imorgon lär jag börja halv 6 för det är massa som varit på konferans som ska äta här..
Sitter vid chefens dator nu, som nyss kom in här och frågade om ja skriver med massa killar, och att det blir att hålla ett öga på mig isf! haha. jaja.. är ju fina pöjke här åå ;)
 Nu ska jag gå och småäta på något. är lite hungrig.. 
kommer massa bilder sen..... 

puss.

RSS 2.0