without you

Jag vill gå vidare. men jag kan inte

 

 

 

Han kommer alltid vara världens finaste.




Dax för ett nytt år.. och jag hoppas det kan börja bättre än det förra. Snart ett helt år sen Simon tog sitt livs beslut. Trodde saknaden skulle kunna växa bort lite med tiden, men det har den inte gjort för mig, inte ett dugg, isådanafall har den blivit värre. Det har varit helt sjukt tomt utan han, inte nån som ringt och sagt massa onödigt roliga saker om nätterna, fått något sjukt sms, inget tjat om när jag ska till min mamma så vi kan ses, ingen simon som slänger ur sig något som emo eller gay i skolan till än, idrotten är helt död utan dig, vill inte ens gå dit, livet är verkligen inte desamma som förrut & ursch vad jag saknar dig. :'(

Idag har jag bara sovit. Kul va? nej inte ett dugg, sitter & väntar på att klockan ska gå så sandra & Madde kan ta & komma hit.


Det här året måste färbättras,
ska ta tag i skolan,
ge det ett år till.
Skaffa mig helg jobb,
Ta körkort.
Lägga personer bakom mig som inte får mig att må bra.
Kärleken ska jag ta det lugnt med som fan.

puss & gott nytt år på er.


salt pastiller

Nyss duschat! Har varit & hopptränat i Gustafs (y)
gick fint, behövs ju verkligen.
Sen får vi väl se om gayen kommer hit.

Puss


Måndag








Vaknade idag vid 10 av att Tom skulle hem, hade nog sovit tre timmar bara, ;o Vi låg uppe & snackade hela natten verkligen efter vi hade kollat på film, eller till typ 6-7 på morgonen.. sen vart det lite sova.

Så kom Yv till oss vid 12 snåret, vi käkade frukost, sen åkte vi runt lite... sen vidare till stallet, fixade hästarna, handlade spån, sen tillbaka till hästarna, fixade dom & släppte in dom för kvällen. Sen åkte ja hem, skulle egentligen åkt skoter, men vart så stressigt så ja hängde inte med. Vart hemma istället, åt Tacos, sen mötte jag Mickis & Ronja, så gick vi på bio, Avatar, den var faktiskt asbra =) Sen efter det vart det pulka åkning i Bergebo med två andra nötter, & nu är jag hemma  !:D

Puss

snö snö snö

Skönt nu att julafton varit, jag fick en massa saker som, en skinnjacka (as snygg!), en chanel väska, chanel halsband, kläder, hudkrämer, två parfymer, ljus & ljushållare som mamma gjort, en sjal, mer smycken, en till liten väska & pengar ! =) Julen firades hos mormor, gud vad julen är seg &tråkig, vafan, man borde bara äta sen få sina presenter, sen åka hem. Iaf så kom jag hem vid tio tiden på kvällen, & då mötte jag madde, så vart det utgång& vi hamnade på skrubben, och där var dte en massa folk!  sen så vart det taxi till dv efter, så sov jag kvar hos Not.

Igår, på juldagen var det meningen att vi skulle ut på krogen, så drog på förfest hos jossi,som blev till fest, till efterfest. Satt mest med tom hela kvällen, sen så gick vi hem till hans bror, så somnade vi där. Sen idag kom hans farsa  skjutsade hem mig först, sen åkte dom hem. Snart ska jag dra till mami & äta mat med matte&Lisa.

Puss.

Alla julklappar klara!


Hur skönt är inte det då?
Igår skulle jag egentligen handlat klart mina,gick på kupolen med Lollo,Josse&Kajsa. Vart bara & handla en enda! det sög :)
Sen så skämde dom ut mig inne på Åhlens också! Fittorna fick en ful idé och satte ett larm på min rygg, så när jag gick ut pep det ju och dom i butiken fick komma & kolla igenom mig, och alla glodde. Lite längre bort står tre oskyldiga damer, som skrattar och försvinner in bakom några plagg! FYFAN ! :P haha jaja ;P !
Sen vart det hem, somnade fort.

Så idag gick jag med Mickis på kupolen, as skönt att bli klar med alla! Men vart är julkänslorna? helt borta iaf.
Imorse har jag städat! Nu ska jag springa bort & hämta tvätten.

Pussen

it´s winter outside.

Nyss kommit innanför dörren hemma!
Har varit ute & åkt skoter med Mattias & Ante. Fyfan vad det går undan! :O men det är skitkul :) Haha jag & Mattias fick smaka snö en gång också! Ramlade skitseeegt. skulle sett det där på film haha =) Åkte lite överallt i typ två timmar.

Igår så vart ju kvällen jävligt lyckad =)
Först var vi hemma här (Pappa,Yv,Matte,Lisa,Andreas & Mattias.) Vi käkade mat, fikade lite & Så spelade vi julspelet, och vem förlorade inte då? jo JAG.! men men, fick nöja mig med goda drinkar som tröst.

Sen drog alla, och julia kom hem hit,
väntade på att jag fixade iordning mig, så drog vi till Jossan som hade fest. Skitkul där verkligen!
Sen drog jag&Mickis på krogen, taxi dit & buss hem :) Hade verkligen hur kul som helst!
Sen drog vi tillbaka, på efterfest hos jossan. Så var vi vakna heeeela natten! och inte fanns det nå persienn i ett av fönstren heller! så kunde inte sova...
12 i morse gav jag upp, Gick hem och la mig och sov några timmar.
Sen skjutsade yv&Pappa mig till stallet. fixade mina hästar, sen kom dom och hämta mig så bar det av hem.
Sen var det bara att byta om & så gick jag över till Ante så drog vi ut & åkte.

Nu väntar ja på maten ska bli klar så det bara är att äta! Asnice helg iaf!

PUSS

FreDAG, BRRR....







jahapp! vakande i skaplig tid, har varit & ridit en sväng, tog bussen dit & fick skjuts hem. Var ute på Caramell i 18-!!!! fyfan, jag dog nästan. men det var kul. min ponny hade damp.

Väntade på att pappa & yvonne skulle komma & hämta mig..gick in till lollo & somnade på soffan framför tv:n med hampus. Sen vakna jag till av att dom kom dit. så bar det till stan, köpte Thaimat. Så åkte vi hem & åt. det var inte liiiite starkt! hade eld i munnen, iaf jag & pappa :D haha! men gott vare!

Sen så drack vi glögg, spelade musik & åt knäck, så gjorde vi oss iordning för att sedan dra på bio. Såg fortsättningen från flickan som lekte med elden. Den var skitbra :D Sen kom vi hem vid 12, har setat och spelat kort. och farsan har förlorat båda omgångarna. haha ovanligt men kul :) Nu blire nog sova:)

Puss

Torsdag 17 december

Nyss bakat knäck & fudge med yvonne! får väl se hure smakar sen! shit knäcken kokade i nästan två timmar...vilken tid.!

Idag har jag bara tagit det lugnt, har så ont i magen.. :(  sen skjutsade pappa mig till stallet sen, så den lilla vita fick ut & röra på sig. Vart en barabackatur med Lollo & Madde runt skräddarbacken. Sen kom yvonne & hämtade mig. Imorgon ska jag rida min pärla , ser fram emot det :)
Sista dagen imorgon i skolan. Och jag hoppas att det kommer bli ett BRA lov. ska försöka göra massa grejer varje dag, och inte sova bort det!


PusseN :)

SNÖÖ :D


wiho, idag är jag fanimej på kanonhumör!


Gick upp 8, satte mig & pluggade till en asgod frukost :) drog till stan vid elva, tog en pommes med Madde. Sen gick jag & träffade Stars ägare, tog ut pengar på banken, betalade 6500 till hon. Och så skrev vi kontrakt :) underbart!
Sen så drog jag mig till skolan, pluggade & var social med Adam :)

Sen kom mamma utanför skolan, så mötte henne så drog på till kupolen, handlade lite julklappar osv.! Sen träffa jag på alexandra och Jimmy där :) ! Och sen kom josse dit. Så åkte mami hem, sen så drog jag & josse vidare..

Sen kom josses mamma & hämtade oss, så skjutsa hon hem mig. Och nu har jag nyss ätit kyckling&Potatis sallad! :)


Puss på er !

jag är besviken på mitt liv

Jag måste klaga..
Hade jag vetat att allt skulle hända som jag gått igenom till idag hade jag nog tagit självmord så fort jag föddes.
Det finns INGET posetivt med mitt liv. Ända gången jag njuter av livet är när jag sitter på hästryggen, Caramells. och glömmer alla bekymmer. ursch jag är verkligen besviken på livet.. Jag hatar mitt liv. bara fyllt med problem & SORG och så skaver saknaden av andra på det också. så tycker alla att man ser glad ut jämt. visst, det är bara på utsidan, det svär jag på.

Måndag 14 december. I´m gonna run to you.


Give me the summer back now



Vaknade imorse
, glad att jag gjort massa läxa igår innan jag la mig. underbart. Mötte josse, stack till skolan & lämnade in mina uppgifter jag gjort. Sen rog vi till matpalatset & delade på en pizza (y).

Sen mötte vi madde och drog vidare, och ja vidare till stallet, red en sväng, red min lilla vita, för bella hade caramell idag. skojs. sen skjutsade David hem oss till mig. så lagade vi nudlar,kycklingfilé och sås i en gryta, asgott.! sen drog vi till josse & fikade bulle & knäck :) satt där & snackade, sen skulle vi följa med madde till bussen, och ja drog hem. så gick josse med hennes syrras hund.

Kul att man fick ett sms sen att josse ramlade xD haha! hon som inte klara av att hålla hunden <: :D HAHA!:D

& Nu ska ja sussa. Plugg & kaffe imonn i skolan med Adam (y).

Puss

1 3 d E c E m B e R







Snart jul..shit, vad tiden går fort...

Vaknade för ett tag sen, vart en lung hemmakväll igår också, va med henke,not& Sunken ett tag och det var ju kul :)
Så träffa vi på polisen lite, så not fick blåsa:)
haha NoT till polisen : Hej är det fler som är ute & halkar?
fyfan, vad störd han är xD
Käkade donken & GLED runt ! var askul.
Sen åkte alla hem och sov. idag har jagbara städat & plockat lite. ska snart plugga också tänkte jag.
Puss.




Bullens pilsnerkorv (v







s) Allting går vidare fast saknade skaver
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig
Är inte rädd för döden längre ses på andra sidan!
jag längtar redan dit och resan kan bli ganska slitsam.
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den.

Torsdag







Idag har josse färgat mitt hår BLACK :)

Helgen vet jag inte hur den blir. På lördag blire förmodligen bio med natta iaf!
Puss!



onsdag

I´ve got stripes




Igår sov jag hos min mor. Mattias skjutsade dit mig Vi gjorde först köttbullar&makaroner & åt, sen vart det promenad med mattias & rex. Sen vart det desperate housewifes. Shit vad spännande det är nu...
Jag & mammsen tog tio i 7 bussen på morgonen till borlänge, träffade andreas på bussen och satt & snacka med han hela vägen dit. Sen väl i skolan bjöd jag max på kaffe, så vart det de & massa snack några timmar. så va jag typ social med han & Adam hela dagen i skolan. skojs.

Sen gick jag & träffade madde, så åt vi på max. Och så drog vi till stallet, löshoppade den lille. gick ju fint. Så fick lollo hem massa djur, en pappegoja som är största psykfallet, tcå cinchillor, två marsvin. haha
Sen skjutsade david&lollo hem oss.
Sen så träffa ja alexandra en snabbis på donken, så gick vi till hon, så hämta jag min väska som ja glömt hos lollo... sen åkte jag hem & sov.

What a day.

some days i wanna quit.


Damp Nisse :)

Rex :)









Helgen har varit kanon. Mathilda kom på besök från västerås, började med & möta henne på fredagen, sen mätte vi josse. Så drog vi hem till mig, fixade & donade. På kvällen satt vi tre & drack hos mig, sen drog vi ut på krogen, fick bli skrubben, skitkul. Mötte en ledsen typ också, stackarn.

Sen åkte vi med till ornäs, hem till cissi, va där ett tag. sen åkte jag & josse hem till mig & sov.

Dagen efter drog vi hem till josse & käkade tacos, asgöttt. Sen väntade jag på att josse skulle fixa sig, sen drog vi till mig, så kom det lite folk, så förfestade vi hos mig, sen drog vi vidare till krogen. Först skrubben sen flamingo. Kvällen där kan man ju bedöma lite hur som helst. knasig, men hade iaf rätt kul :) sen efter hängde jag med till mattias med min bror. Sen kunde jag inte sova, så drog därifrån, mötte henke, sen åkte jag hem & sov.

Sen idag drog henke & köpte lite mat & mig och så från affären, sen så lagade vi pommes, kycklingfilé och sallad. Käka det till desperate housewifes.
Sen bytte jag om & så kom mattias å hämtade mig, så skjutsade han mig till stallet. Fixade & donade med hästarna, sen kom ante & hämtade mig, och så har josse vart här en sväng, sen nu ska jag strax sova. skola imonn!

Puss

Stuck on you. Been a fool too long I guess it's time for me to come on home







Jahapp, idag har Isabell tränat med caramell i lerbäcken på sin lektion för tina. jag tycker det gick kanon för att vara första lektionen :) Hon är ju som sagt väldigt svår riden. Men dom är fina ihop:)

Cyklade till stallet & hem. askallt men är man i sina djupaste tankar även om man cyklar i minus har man glömt biten man cyklar & är hemma på nolltid.

Pappa & yv åker till tunisien på söndag, dom får väl ha det så bra där i guess:) är avundsjuk. men det är mycket man är avundsjuk på som man inte kan få.

Gud vad jag saknar när man var liten.. tänk om man visste då vad man skulle få vara med om i detta liv..

ååååååå jag är så trött,så trött, så trött på allting... känner mig lite som katherine i desperate housewifes, ursch.
imorgon tänker jag åka till skolan & ta tag i mitt liv.

Puss

RSS 2.0