haha dör vad likt!

fifan! drygt det kan va med utsläpp i stalle :)...ligger i sängen, ska kolla idol avsnittet jag missade senast. råkade hitta på den här roliga videon också haha, ni som gillar idol, kolla ;)


häst & marknad!

Var på rättviks marknad igår med pappa, yvonne och Julia! Mysigt, jag gillar inte Borlänge marknad, men Rättviks gillar jag ! :)

Hittade dessa + ett skydd att ha mobilen :







Idag har jag och julia ridit till bullermyren, mött på en sur gubbjävel, fått munkar på ica trumpeten, och när vi red hem till mig, sprang jag in och skulle hämta bröd till hästarna, då råkade jag ha ner en glasflaska med glögg i... jaaaa.... vad annars... va bara och ställa sig med moppen och MOPPA! JAA! haha! sen red vi hem igen, sen har jag haft nikita lite och jag har nyss dammat mitt rum, + dammsugit.. :)
Fräsh känsla! Jobba 6-12 imorgon.. dryg tid. ska somna i tid tänkte jag...

Puss


rolling in the deeep

står i köket och lagar mat, fisbullä & potatis! och till det blir det god sallad som jag fått av mamma :) Idag har följande stått på schemat: 


* Gå upp kvart i 8, göra iordning kaffe + hårdmackor med hästkorv på, tog fram donuts och gjorde saft. Åkte till stallet, jag och julia fixade stallet, gav hästarna frukost, och åt själva frukost, red en sväng i skräddarbacken. Underbara väder :')

* Cyklade hem, gick ut långpromenix med nikita, som håller på och lär sig vara själv hemma lite, duschade henne, gick hem.

* Städat, (diskat,plockat + dammsugit.)

*träffat mamma som kom med lite mat.

* Just nu står jag i köket, lagar mat. Senare blir det ut och plocka svamp!


Under helgen har jag umgåtts med mina favoriter! På lördagen var jag med julia, vi red, åkte hem till hennes mormor och morfar och åt mat,  sen följde jag med henne till DalaFloda till hennes mamma, kollade på dom otroligt söta hundvalparna! Fick en favorit och det är den enda som inte är tingaaad! men men, ingen hund än tack, räcker med gris nikita haha. =) Så körde vi hennes mammas häst också! Mysigt...

Sen kom vi hem duschade + fixade oss, sen kom Madde & Alexandra hit också, det blev chips, kort & lite alkohol på det.! Satt är ett bra tag, sen cyklade vi ner på stan, där blev det krogen, hade skitkul med tjejerna hela kvällen och tror dom också var nöjda. :)
Nu ska jag äta! Puss


Dalaaa Flooooa



Min Fina.!


RSS 2.0