Black people

Tjooho.

Galen kväll med alexandra igår först mötte jag henne, så köpte vi pizza & drog hem till mig, käkade & kollade på Dh! :) .. Sen klädde  vi ut oss.. lite fint svarta sådär. Drog till stan & ställde oss utanför flamingo! haha vi måste ju vara galna.! men det var äckligt kul!




Alexandra & jag





Gayarna :)






SAKARIAS !




Sen idag vart det till kupolen en sväng med hon & jimmy. Hittade INGET...

Och nu sitter jag & pluggar matte hemma nu .


SöndaG





Igår vart det bara att kolla på film med pipo hemma hos han! skönt det är att vara nykter! Så tog bussen hem vid ett idag, träffade julia på stan, gick & satte oss på metropol någon timme, sen kom hennes moster & hennes man, så gick alla fyra på bio. Flickan som lekte med elden. den var kanonbra, även fast jag inte sett ettan! :) Efter det drog jag hem. Käkade mat med pappa & Yv. Lika gott som vanligt. sen nyss har jag kollat på ensam mamma söker. skönt att det där arslet åkte ut, såhär tarv!

Nu ska jag nog duscha & sova. skola imonn!

Puss

10 oktober lördag




Julia som sov hos mig i torsdags & fick ryck! Sminkade mig och satte
på mig massa kläder och sånt !



Vaknade för en stund sen & erik har dragit hem. Kvällen igår började med att jag drog till pipo sen kom emil & hämtade oss, så åkte vi hem till han. Så Satt vi där ett tag, sen kom not, så åkte vi med han till Dv. Vart där någon timme , sen kom sunken & hämtade oss, så skjutsade han oss till pipo för jag skulle hämta min väska! sen kom en ny och hämtade oss, i typ en raggarbil. så åkte vi med han till bullermyren, så drog han som körde,jag,henke,pipo,not,sunken,emil och två till hem till Josse ett tag. sen gick jag & pipo hem till mig och somnade typ direkt! Snart ska jag sticka till stallet & rida min caramell:)

Puss

.....

All the things he said
Running through my head

I'm in serious shit, I feel totally lost
If I'm asking for help it's only because
Being with you has opened my eyes
Could I ever believe such a perfect surprise?

I keep asking myself, wondering how
I keep closing my eyes, but I can't block you out
Wanna fly to a place where it's just you and me?
Nobody else so we can be free






6 oktober.






Fick sovmorgon idag för att min lärare var sjuk woho. Yvonne skjutsade mig till skolan, sen hade jag två lektioner som gick skitfort. sen idrott kvar bara. fick rida halva lektionen så jag & madde drog & red en sväng. Innan vi gjorde det hälsade vi på julia som har apu på ica trumpeten & sen har jag köpt två guldfiskar, haha :D Har mest tagiot det lugnt, pluggat lite & ritat. Snart kommer erik hit.

Pussis

Turn me Up

Nyss kommit hem från stallet. Red Caramell upp till Julia en sväng. Mysigt. pratade lite och så, sen bar det hem igen. Nu blire Grönsaker & dipp & massa cola <3

Pussis.


You change your mind 
Like a girl changes clothes 
Yeah you, PMS 
Like a bitch 
I would know 

And you
Over-think 
Always speak 
Cryptically

I should know 
That you're no good for me 

Cause you're hot then you're cold 
You're yes then you're no 
You're in and you're out 
You're up and you're down

You're wrong when it's right 
It's black and it's white 
We fight, we break up 
We kiss, we make up

RSS 2.0