trött



Nyss varit och släppt ut hästarna...
har kommit hem och hunnit göra mig iordning en sväng, känner dock just nu att jag bara vill krypa ner under täcket igen... men man lär väl ta sig i kragen och kila iväg.

Jahaja!

Kanske dax att blogga igen.. jag vill hinna varenda dag men saken är den att jag hinner inte ! lite synd, jag älskar min praktikplats fortfarande. Jag har nyss kollat på sista avsnittet av ensam mamma söker. Vart ett väldigt "oväntat" slut.. eller lite konstigt, och just att dom som valde varandra inte har kvar varandra idag är ju tråkigt, då står man ju där på ruta ett igen som man va på innan man kom dit. trök!


Låg hemma hela fredagen, julpysslade iordning lite fint här hemma tillsammans med yvonne. Tog det lugnt. På lördagen vart det festaaa som planerat, betalade dock inte en krona på hela kvällen, utan blev bara bjuden, både jag och madde av den ena och den andra . Ville betala själva till slut men det fick vi inte, för då kom det en ny drink i handen, haha sjuk kväll. Och jag hamnade på efterfest hos sunken, kom hem klockan 7 imorse...fyfan säger jag bara att vakna och veta att halva dagen har gått. jobbigt! Har annars besökt mina kusiner idag, alex fyllde ju 18 år igår. Jobbigt att bli äldre, fattar inte varför man ska fira det, ett år närmare döden...!
Imorgon ska jag åka till stallet och släppa ut hästarna! eller ja.. jag och pappa! Sen blire praktik och efter det att umgås med josse lite.,

orkaaaaaaaaa


Fyfan vilken huvudvärk jag har.. en vecka snart? Inte bra iaf.
 Har stannat hemma från praktiken som jag absolut inte velat, legat hemma och haft pisstråkigt, och ikväll kan jag inte jobba för då tror jag att jag avlider med det här huvudet :(
jävla piss!










Rihanna


Tända ljus i vintermörkret

Tjoo
Har haft feber idag, det gillas INTE. Har inte sovit en blund på hela natten som va heller, låg bara och svettades ändå hade jag fönstret öppet, och min dator höll på & slå på & av sig, och jaaa... det har varit en BEDRÖVLIG natt. Så vart hemma idag, har varit till aubiose, handlar skor och shit till Caramell plus ett väldigt fint blått fleecetäcke. Gillas.
Funderar på en kvällspromenad?..

Hmm.


PussPussPuss









Det här + lägga sig i sängen och se på svensson svensson ää fint de ;D




Fick en chokladkalender av Jonas igår ;o :))






Och så hämtade jag min nya Scalarhane idag ;D

open my eyes, there was only just a dream

Den har dagen har gått otroligt fort! Släppte ut dom fyrbenta vännerna imorse, pappa &  jag. Sen hem, duschade, åtr frukost sen körde pappa mig till the work. Gjort allt möjligt idag med, lärt mig slå in olika blommor är väl det nya, annars stått i kassan och pysslat med allt möjligt. Tänkte åka med mamma & Luncha hästarna, men fick sluta då också, så åkte och gav dom käk, sen efter det körde mamma hem mig, och här sitter jag, väntar på att klockan ska ticka på, så jag kan leka med Mickis när hon slutat!

Pusssss




Ska torka dom här, skära av dom så bara själva rosorna är kvar,
sen pynta ut som på mina fat jag har här hemma med ljus & stenar tänkte jag.


FULLT UPP YAO

Min dag har varit hemsk..
Imorse vaknade jag av att pappa ringde & väckte mig
, jag klädde på mig, käkade frukost och stack till tandläkaren. som ni kanske vet eller inte vet har jag äckligt ont i min visdomstand som det blir inflammation i emellanåt, va bara där på en koll idag, för jag var där i förrgår, så peta dom med massa nålar där i för dom skulle "blåsa ut" massa grejs som kunde sitta där. Och jag körde utan bedövning tack vare att när hon skulle ge mig bedövning stack hon mig rakt i en nerv som går till tungan också, det gjorde ÄCKLIGT ont och jag röck till så hon fick lov att ta ut den hon sa: oj förlåt, det är typ en på hundra att det blir såhär. kul att jag är en på hundra... SUCK. så körde utan, stog ut med allt nålar till pillande. Sen efter allt blev det väl rätt bra.

Iaf efter tandläkaren idag stack jag till praktiken, hade äcklig huvudvärk.. men slet och stog ut, brandalarmet gick också idag, så alla fick springa ut.. drygt! Har väl märkt varor, stått i kassan och gjort lite allt möjligt idag med.. Igår va förresten Mormor, min faster, min farmor & Fia å hälsade på mig haha kul att se dom alla.
Slutade tre, och sen gick ja på kupolen lite, köpte nya skor, stövlar. Svarta.
Sen satt jag och väntade på pappa som aldrig kom, det gick nån timme..
sen kom min kusin,
snackade lite med hon, sen skulle ja precis gå & ta ut pengar,
för att ta busshelvetet hem, då möter jag mamma & lasse, som bjuder mig på donken,
sen gick vi till willys, där lämnade jag in min Bomben jag köpte igår,
jag va på ica och hon i kassan tyckte jag skulle chansa och köpa en, vilket jag gjorde, iaf så vann jag 250 kr ,
och jag hade köpt den för 38 kr. Jag är king i spel.
Första gången jag spelar på något sånt där.
Nu sitter jag här hemma, ska sova, för sen drar jag till S2 och jobbar!

PUSS





puss

Sitter här, nyduschad utslagen efter en dags praktik, stallet, tvättat och avslutat kvällen med älskade DH .

;*

save my soul

Helgen vart skitrolig, & lyckad.
Jag lovade mig själv på lördagen när jag kom hem att inte gå ut, på söndagen var jag bakis..
Vart dock en rolig utgång, träffade mycket roligt folk, och vart donken och sen sov jag hos alexandra. Haha vi hade verkligen skitkul, men det är impulsgrejer som är roliga, när inget blir som planerat.
Sov bort söndagen, sen nu har jag ju praktik, på kupolen. Känns kanon på det här stället!

Efter paraktiken idag drog jag hem till min bror & Lisa som fick 23 rosor av mig som jag fått därifrån,
fick ju så tänkte varför inte, det händer inte varje dag :D
så va där, fikade med Lisa eftersom bror drog & tränade, vi hade världens diskussion om illuminati, det är så sjukt, men allt stämmer så bra. Sen hämtade pappa mig, sen drog jag till Mickis & Andre, vi har ätit mat och glott på tv. Älskar pensionärsjävlar haha!
Nu ska ja duscha sen sova.

Puss




Farmor & mamma i sthlm!


Lördaaag

Stockholm i helgen, kommer hem med nya kläder, skor, jacka, och lite smått & gott.
Orkar dock inte lägga upp bilder nu.. men men . Helgen blev inte precis som tänkt, vilket förstörde ganska mycket, eller ja typ allt. Jag & mamma mötte iaf min farmor som är den bästa & coolaste farmorn man kan ha i världen, sen käkade vi mat & så hemma hos henne på kvällen, jag la mig i ett avkopplande bad, och hade ont i varenda jävla muskel efter, förrut badade jag jämt, eller ja inte jämt, men kanske 2 dagar i veckan iaf när vi bodde i hus, nu är det ju aldrig mer. Det är ju bara så sköönt! Hemma nu, ut & busa med min mickis ikv :)



Puss


 

En glader och en fuller!

s t o c k h o l m

Har träffat underbara juliiiiaa idag! promenerade lite..
Har också ridit min underbara Caramell.

Imorgon drar jag till Stockholm med mamma och shoppar & träffar farmor!

Puss




Lerig häst ? nejfan!





PROMENIX

sitter här nyvaken med en kopp kafffe & en macka med ett stekt ägg på. Gött.
Kom hem vid kvart över 2 igår, så är rätt trött.


Igår var jag och Mickis överallt och ingenstans, jag tog bussen till stan för att möta henne, så gick vi till djurmagasinet, kollade om min fisk kommit dit, men icke, dom hade ingen sån, så dom gjorde en ny beställning till nästa vecka. Sen drog vi till willys, mickis köpte hårfärg där,
sen kom mamma dit, skjutsade oss till Ö&B, handlade ansiktsmasker, Hompe Spa, Uncle Bens & Nagellackborttagning.
 Sen gick vi till Ica, Vi handlade chips, dipp & julmust! och jag handlade två hårfärger också, en brun, sen en röd.
Älskar den här rödbruna färgen, har lyckats hållt mig vid den i över en månad nu, Och mitt hår mår så bra, så jävla lent, och har slutat blåsa håret med, tycker faktiskt det blir skillnad :)



Efter det tog vi bussen hem till mig, lagade mat, uncle bens+kyckling+ris. = GOTT. Vart tv-tittande, vilade, sen diskade vi undan allt och satte fart, färgade håret osv. Fixade oss, och drog ut och gick mot stan, då stannar bussen ute på vägen, öpnnar dörren och frågar om vi ska till stan, ja säger vi och så säger han men åk med mig till stan då, ni får åka gratis! vi bah jaha tack :D haha så åkte vi med.

Sen på stan Gick vi till statoil, mickis behövde cigg, träffade Anna & danne där med. Längesen, så det var kul att snacka lite med dom! Sen gick vi till stan, tog en cider ja hade med mig i väskan, sen gick vi in på krogen en sväng, tog en cider och gick hem sen. Avslutade med att kolla på remember me när jag kom hem.

Ska dra till stallet nu!

puss


Tisdag, lov. det uppskattas STORT.

Sitter här i min ensamhet och väntar på att Mickis ska höra av sig snart. Hungrig...!
Har nyss lekt med Andreas lite, hehe. 

Min häst är sur på mig. Jag klippte henne idag, inte helt utan bara halvrakade. Hon såg så sur och besviken på mig när det var klart. Och det finns ingen häst som kan uttrycka sig så som caramell bara kan med sitt ansikte. haha. stackarn. men men..

Red sen en tur överallt och ingenstans i skogen, plötsligt känner jag att något stirrar på mig, jag vrider huvudet mellan träden och ser en jägare sikta på mig med geväret?! Jag skriker till och ropar högt till josse som är bakom mig. Då sänkte han geväret ... shit säger jag bara. Josses mamma sa sen att det är jägare i skogen för att dom har två kalvar kvar att knäppa, och självklart liknade vi två älgar? mitt hjärta stannade upp där någon minut. . Sen mockade vi ut ena hagen. Sen cyklade jag hem, lagade mat, laxfilé, potatis och sås. 

Puss.
 


Måndag

Måndag & jag är ledig, idag har jag bara njutit av mid ledighet, drog med mig mickis till kupolen idag också, köpte en ny bruniskrämis, ett linne och lösnaglar. sen tog vi en kaffe & glass på donken. Har blivit så DUKTIG på att inte äta upp mina pengar, riktigt stolt över mig själv! Sen ikväll har jag & mickis bara degat framför tv:n. Imorgon har jag mycket att göra, stallet 9, möta josse, raka hästarna ( blir dock bara lite eftersom vintern kommer ligga
på  -40 ungefär, men det är vad som sägs!), fixa i stallet, rida, sen hem, färga håret med Mickis, Plugga Teori till körkortet. Hela boken ska pluggas igenom inom kort igen! på dom här kommande dagarna! måste fixa. sen blire kanske att umgås med A.

puss

RSS 2.0