Presentutdelning.

Sjuk fortfarande! Ända gången ja va ut idag om man räknar bort utsläppet i stallet imorse,
va ja ner på stan en sväng, träffade amanda, och hängde med och kollade vilka som vunnit novell tävling i dalarna, amanda hade skrivit och lämnat in en novell, dock vann hon inte. :/ men men. Sen köpte jag lite nya fiskar på djurmagasinet.  Sen hem igen.

Idag kom pappa hem från NY. 
Och jag har fått massa fina saker av honom! :) Är så nöjd!



Vita Converse Skor!




Levis Jeans, som satt som en smäck!




Svart Converse tränings/trunk väska.




Väska att ha på krogen typ?




Och en t-shirt - i love NY.
Och 5 st parfymer i ett pack.


Tack snälla pappa!

Puss

Snö, vår, snö, vår..... ge mig sommar...

Jahapp!Sjuk, förkyld, ont i halsen, feber. I don´t like it. Var hemma idag, har varit helt värdelöst. Inte kunnat sova ordentligt heller. Mamma hjälpte mig och skjutsade mig till stallet, så jag fick fixa klart där, julia åkte med för hon skulle byta täcke på katitzi. På hemvägen stannade vi vid hemköp så jag fick köpa alvedon och halstablletter, Tomt på det hemma.. Sen hem, vilat, sen kom julia hit, så lagade vi pyttepanna, ätit lite gott till DH och så. Älskar det programmet..! Nu har hon kilat hem, och jag tror jag ska lägga mig faktiskt... trött men ändå inte. hatar sånt här. Utsläpp imorgon, mamma hämtar mig tjugo i 7. YES.! Not.. Hon är så snäll som hjälper mig och skjutsar och så! Min mammsen !

Puss och Natti Natt :)


Min snygga mamma!



Och två andra snygga ungar!

Härligt väder!

Min helg har varit rätt skön. Utgång med Alexandra igår! Satt först hemma här, sen blev det mongo! som vanligt.. haha! Va lite seg och hade huvudvärk men jag hade kul med alexandra iallafall! Och vi får inte glömma den stora fetknoppen som sprang efter mig hela tiden som jimmy och alexandra sa åt att dryga sig med mig. HAHA. skulle haft det på film, måste sett askul ut så irreterad och matt som jag va då! Hem sen och somnade gott.

Vaknade superpigg idag! Upp och hoppa, lagade mat, sov lite, sen åkte jag till Björks resor på kupolen och betalade det sista på studentresan! Åh känns så skönt, och jag längtar! Efter det åkte jag till maserhallen, mötte julia, så drog vi in och solade, sen bytte vi snabbt om, sprang ner och badade lite, sen drog vi cyklandes hemåt till mig. Så har vi lagat mat, fläskfilé, potatisgratäng, sallad & Rödvinsås! :) Mums! Sen Nu har hon dragit hem, och jag håller på & gör kaffe.

Puss


Fredag!

Och jag är ledig idag! Känns så j*vla skönt! Nu ska jag bege mig ut till stallet, skönt å kunna cykla nu :D

Puss!


 

 

  Jag älskar dig!

Kaffe!

sitter i skolan, fikar kaffe & kladdkaka med grädde! Mumma!
Igår var jag till ludvika, övningskörde dit, Gick på stan en vända medans pappa och yv drog och fikade, sen fick jag massage och nålar i öronen hos henne jag brukar gå till där. Nålarna satte hon i nerver som går ut till ögonen. Så att dom skulle typ slappna av och så. sen fick jag ta ur dom innan jag la mig på kvällen.
Efter Massagen åkte jag, pappa och yv o käkade sibylla. Kebabtallrik blev det där! sen hem till yvonne, fikade lite, sen övningskörde jag hem också. Sen kollade ja på efterlyst hemma, sen somnade jag . Skönt!


Tisdag

Tjenis. Har haft en supermysig ridtur på caramell idag i solen. Hälsade på en stund vid lollo efter, och hon skjutsade hem mig sen, Mycket Snällt ! Ledig idag, känns skönt! Väntar på att klockan ska bli sju så jag får kila iväg och tvätta lite! Sunken har opererat sig i handleden så han är handikappad ett tag, och Gorris ligger och spyr och har magsjuka? Not Fun.
 Jag har nyss duschat, ska gå och äta min matdosa pappa gjort till mig nu! Fläskfilé, ris och kantarellsås ! De ni ;)



Bild från förr förra sommaren.

Söndag IGEN då!

Lugn helg för min del! Bara ta hand om min häst helg. Gillar sånt. Pappa och yvonne är hemma här nu, vi har ätit massa god mat, kollat medlodifestivalen, druckit lite goda drinkar,  chips,dipp,lösgodis och så har dom satt upp ballonger och massa annat för att det va melodifestivalen?haha! har aldrig varit så insatt i det där med melodifestivalen. Tycker det är drygt. Men fick väl lov att kolla lite igår, hade inte så mycket bättre för mig. Men tror det var allt godis som höll mig vid tvn ;)
Jag och yvonne har varit och släppt ut hästarna imorse, caramell var helt död, tränade massa dressyr i skogen igår, klättrade och så, tror hon börjar få vårkänslor, hon var helt sprallig och till sig, sparkade bakut när vi skrittade en gång från ingenstans? haha! hon va helt knäpp men galet glad, satt bara och skrattade åt hon, tänk att det kan göra en så glad! :D plus att vädret var underbart! :) Friserade henne lite också, tror hon skulle passa i stubbman men vågar inte chansa på att manen håller sig uppe. hmm.. svårt det där!

Starlight har tävlat dressyr i helgen IGEN också, den där ponnyn har det verkligen super nu!

Nu dricks det kaffe här, kanske borde göra något åt mig själv nu, ut och gå kanske? eller bara lägga sig i sängen och glo film.. haha.

Puss på er.









Solsidan ikväll! :D

 


Fredag, jag har ont i min rygg.




Helluue!

Sitter här och låter den underbara SOLEN lysa in genom fönstret. Åh gillar sol! Har pissont i min rygg, det liksom drar ifrån nacken och ner, sådär ont jag haft förrut :( jag som va och fixade min rygg i tisdags i ludvika! Hon möblerade om hela min rygg sa hon för att jag var så sne. Men knakade och höll på hela dagen igår och nu har det väl halkat tillbaka. faaan! Grr.. arg jag blir! Setat och pluggat hela natten också, det är tacken när man får ont sen!
Saknar min fina häst just nu men får ju hälsa på henne och så senare idag!

Puss

RSS 2.0