tränatränaträna

Gick upp vid halv elva idag, duschade och cyklade iväg till skolan, hade idrott två timmar, sen cyklade jag hem igen. :O
Och om ett tag ska jag nog ner och rida med alexandra.

 Nu sitter jag åh käkar pizza. gött. Trodde jag var världens lyckligaste när jag vaknade imorse, drömde om Simon, att allt var bara en lögn. Han levde och massa. Jag va helt galen när jag såg honom, bara slängde mej på han. Men sen insåg man ju att man drömt och så kul var de..

Jag älskar iallafall vädret. :)

Tors,fre,lörd,sön





Det har hänt mycket på kort tid.. I torsdags red jag hem Caramell till mats knuts, till Lollo och där ska hon fortsätta stå, vi stormtrivs båda två och bättre än såhär kan det nog inte bli. Jag red över älven,genom kvarnsveden, till bullermyren, över sportfältet och till mats knuts. Lollo skulle möta mig med Roffe, men haha, han slängde av henne innan vi han mötas så han sprang hem ;)

Jaja, Sen på fredagen CYKLADE jag till skolan & hem, sen  drog jag,Madde & alexandra ut och red på Mellis, Roffe & Zamina, asnice:) Sen Gjorde vi inget speciellt. Var hemma hos madde :) Men vi hade nog iaf rätt kul ;) Så käkade vi på max. Sen mötte jag alexander på stan, följde med hem till han och sov kvar där.

 Vaknade klockan halv 10 typ, då kommer Kenneth in och är as morgonpigg och fråga vad vi skulle ha till frukost, satt ute och käkade med musik och asbra väder :) sen skjutsade alex hem mig, så drog jag ner till Caramell red dressyr i ca 45 min gick ASBRA!:)
Sen cyklade jag hem och så kom mamma,Lasse & mormor och hämtade mig, vi åkte ut till gravarna för moster,bror och morfar och satte blommor. Vart fint. Sen åkte vi till halvars och så fixade jag Julia Esslerssons hästar, hade ju lovat det. :)
Sen åkte vi hem, jag käkade grillat och fixade mig, sen drog jag till sandra och festade lite där, drack inte så mycket. spar mig till sista april istället ;) Sov iallafall kvar hos Sandra!

och alla vaknade runt 9 tiden. Så väntade vi på att klockan skulle bli elva, så åkte jag,johan,sandra,madde och alexandra iväg och köpte en varsin kebabrulle haha :D Sen hem till sandra igen, åt och se cyklade jag hem därifrån. Åkte ner till Caramell, red hem till mig och tillbaka, sen tog jag ut Pelle på en tur, mötte lollo på zamina, så red en sväng med dom. Sen tillbaka, satt och snackade med Lollo ett tag. Sen cyklade jag hem, käkade kebab pizza nyss. alltså haha :D




Andreas & jag






Torsdag


Jag & Julia i somras!


Ska bli sköööönt med helg, speciellt när jag är hemma själv från ikväll till Lördag kväll. Ska bara njuta av lugnet :) Jag har iallafalla sökt lite sommarjobb och hoppas jag kan få något iallafall. men får väl se. Ska nog ut och köpa sommarskor till min häst idag, hon som tappat en, lika bra och verka om alla hovar och ta på nya dojjor. Nu ska jag till skolan strax.

Puss

Lovet och lite mer.







Okej jag vet att jag varit riktigt dålig på att blogga. Men nu ska jag skriva på !
Iaf så har det ju varit påsklov nu och det har varit underbart skönt! Och jag vet inte hur jag ska orka till skolan imorgon. Men det är ju bara ungefär en månad kvar tills sommarlovet och det hjälper ju lite. Under lovet har jag iallafall mest varit i Ornäs i stort sett varenda dag, men inte helt nyktert varenda gång. Varit uppe hos mamma och ätit, cyklat runt med alexandra och solat på vårat tak med glass och gott.

Sen har jag tagit hand om min häst också. Tävlat med, igår. Hoppade 80 & 70 . I clear rounden gick vi fel fritt, och i nästa klass med, men i omhoppningen sprang Caramell och hoppade ett hinder som stog precis efter som vi skulle styrt undan för. Och vart därmed uteslutna. Lite roligt sätt att bli utesluten på. Liksom hon rev ju inget hinder eller vägrade. Men jag är nöjd endå med henne helt klart.

Och antingen nästa helg eller helgen efter flyttar Caramell till mats knuts, hem till lousie. Ska bli skitskoj, bara 5 min med cykel till henne då, knappt det.



alltså.. varför? så dumt.



wish i could bring you back.

Youre always on my mind...

Onsdag



Var till skolan en sväng idag, sen efter vart det hem till Madde. Åkte ut till Lang sen med Madde & alexandra. satt där nåra timmar, sen åkte vi hem, käkade tacopaj här. Sen så har vi fettat oss med chips & dipp. Och snart bire åh sova. Imonn bire parttyyyyyy och vi har lov :D

Puss på er :*

Helgen










                                                                           

                                                                 Vart den här parfymen nu, samma som förrut.
                                                               men den luktar så ekkkl GOTT. :)



Jag & sandra från i Fredags


Fredag
började med att efter skolan vart det kupolen, köpte ny jacka, parfym och smink. Vart donken med, sen så åkte jag ut till Caramell. Vi gick ut och gick en sväng i det underbara vädret. Efter det kom min bror och hämtade mig. Vi åkte hem, jag gjorde grekisk sallad och bröd. Asgott. Sen skjutsade min far mig till sandra, förfestade där sen åkte vi på 20 års fest i Mellsta. Va där ett tag sen åkte vi vidare till Jimmy lang. Vart kvar där och sen hem till Madde. På Lördags morgonen kom min bror och hämtade mig. Han var på asbra humör och jag var trött bara. Väl hemma vart det käk och sen på kvällen var jag, madde o alexandra med Jimmy lang och alla dom där, spenderade hela kvällen där .
Idag söndag har jag bara städat här hemma och mina brorsor är med här. Mycket som ska slängas. Jag måste egentligen ut till Caramell idag men jag vet inte om jag har någon skjuts, och åker  jag buss är jag inte hemma förrens efter ca 4 timmar igen. Och vi har ätit middag nyss här, vart grillat, potatis sallad och sallad haha :D gott.

Onsdag




Allting rullar på och idag började vi 20 över 10 och slutade halv 12. Dagen kunde inte börjat bättre :) Och efter så vart det PFF, donken , sen åkte vi till Falun, Alexandra köpte sig ett par snygga skor efter ett svårt beslut. Och sen tillbax till borlänge, hem, hämtade lite money, sen åkte vi till Alexandras syster, där tatuerade vi oss, (Jag,Madde & Alexandra) tre hjärtan, bara för att vi är king. Sen tog vi bussen ner, var med Jonte ett tag. Sen vart det elva bussen hem. Och nu ska jag soooova.

Puss!

Tisdag



Selma var söt & var också med i bilen till hoppträningen

Wihoo, Skolan rullade på och efter skolan så vart det kupolen en sväng med alexandra sen åkte vi hem, käkade, sen skjutsade pappa ut mig till Caramell. Vi följde med Louise & Björn på hoppträning i vika. Gick bra tycker jag, men min ponny är ju så heeet..så ska prova hackamore eller starkare bett kanske. men duktig är hon, det klagar jag inte på. Efter det vart det hemfärd och kvällen avslutades med desperate Housewifes (:

RSS 2.0