Sista april wohoo

 

sommrigt ♥


Wiho, har laddat upp med dricka inför kvällen :) det ser BRA UT.
Grillning med tjejerna hos mig först, sen drar vi vidare på fest ;) Nu ska jag till stallet, ge hästarna lunch och ta ett avsked av star. Lotta och Ebba kommer och hämtar han idag.. sen hem och fixa.

PUSS



DeeeeaaaM! (;

Haha jag & mamma måste sett ut som två dumma blondiner när vi skulle få in & ur Torven i bilen. va precis så den fick plats, sen fick vi inte ut den . mongon.

Min pärla fick fint i stallet, myste lite med henne bara, sen kom lollo dit på cykel, hämtade upp mig, så drog vi till hon, ja mockade stars box, sen drog jag, lollo och josse till stan. Lollo in på systemet, sen vart det sibylla, sen åkte jag hem.

Puss.

vår!

Sitter i skolan.. det är fint väder. Jag hade utsläpp imorse, mamma hängde med. Skickade med henne en påse bullar till hon och tanterna på hennes jobb  ;) hoppas det smakar :D

Idag ska jag köpa torv & ny b vitamin till Caramell. Sen rida ;)

har religion nu, sen slutar jag! =)
Puss


Måndag Med Madde


I vanliga fall hatar jag måndagar, men den här månagen har varit kanon!
mitt öga har inte slutat rycka än helleR! haha det har ryckt sen i fredags! Tycker det borde få sluta nu.
Skrev prov idag i skolan också i foto, vet inte vad jag fick, men vår lärare slängde ur sig en kommentar efter att jag & madde va det inga problem för angående provet. skönt.
Lämnat in min rapport också, herregud har aldrig varit så noga med något skolarbete. :D
käkade med madde efter skolan också, på donken, två för en. Vårt häfte går ju snart ut!
Sen vart det kupolen, ända till 8. Madde hittade skor, en tröja och jeans, asnice och jag ett par mjukisbyxor, inte hel långa, sen ett par skor.
puss





Dagens KÖP :




Mjukisbyxor, (pirat).

Mina skor





En bra låt jag fastnat för pga av lollo. :)


http://www.youtube.com/watch?v=ygk2S0nFDWQ

Tjena



I torsdags träffade jag amanda, vi gick på bio, snackade skit & så, vi såg filmen Remind Me. Helt klart SEVÄRD.




mörkbrunt/svart hår igen? ibland känns det som ja TACK...



Igår (fredag) tog jag hand om Caramell, lunchade hästarna osv. Sen skyndade jag mig hem, gjorde mig iordning, fskulle ju geentligen till josse, men vart ändrade planer.. så vart inget. Lite senare kom Julia & Madde hem hit, snackades skit, fikade och så. Madde drack så mycket kaffe så hon spydde ;) haha! Söt hon är :D Mitt i natten drog jag& madde ut & träffade Lucas & Jonte. Bara snackade, gick med dom till donken, så när ludde skulle ta ut pengar blev det slagsmål, kom massa killar.. Madde fick damp och va själv nära på att åka på nån smäll. Hon blir ju som hon blir när det är bråk.  Jaja.. nog om det.

Sen cyklade vi hem till julia som somnat, hon som va astrött.! sen drog madde hem & jag gick och la mig.



Idag gick jag upp halv 7, lollo kom & hämtade mig, så följde med hon på tävling. Camilla & david va också med, gick inte sådär skitbra för lollo idag, men ändå bra =) Ingen placering.

Hemma vid 4 tiden, då kom det en familj och tittade på min stjärna. Hämtade lortgrisen i hagen, så gjorde vi iordning han tillsammans. Sen red jag han först på banan, sen fick en av dom andra tjejerna prova han, sen Mammans dotter som skulle ha honom, en jättesöt tjej! gick hur bra som helst, :) ! Iallafall så bestämde dom sig för att ha han, så han åker till nästa helg. Kommer bli tomt utan hans små glada öron... men han får det kanonbra, det känner jag på mig. :)
Åkte sedan till caramells stall, gjorde iordning henne, hopptränade som bara den, emma red också caramell :)
tyckte det gick bra för att rida hon första gången! :))

Éfter det dryga passet red jag tillbaka & släppte in hästarna för kvällen istället för Karin, såg att hon hade både utsläpp,lunch och insläpp idag ;o jobbigt ju! sen kom pappa och hämtade mig.
Och nu har jag ätit.. är helt slut, håller på och får simon kväll känner jag.. sitter och tänker på han på varenda låt jag hör, förknippar texten med minnen av han osv. INTE BRA.
måste hitta på något att göra. jag orkar inte vara ledsen, men har ju varit det i över ett år, så har väl vant mig.


Bye.

plugghäst frågetecken


En av mina kära bilder jag har med på min redovisning.
Känsla; fångad? eller typ upptäckt.


Gick upp strax efter 6 imorse, så begav jag och Yvonne oss till stallet, gav 4 hungriga hästar mat och släppte ut dom. Kom hem efter en halvtimme, jag slängde mig i duschen, vill ju inte lukta häst.. Gjorde mig iordning, skyndande mig och överförde lite bilder till mitt usb minne som min lärare är helt faschinerad av . Bara för att det är jättemycket minne och rosa. haha.
Iaf, slängde mig på cykeln, ringde och väckte josse, som vaknade nån minut i 8. BRA ! haha så cyklade jag till skolan, josse kom efter nån halvtimme.

Vi hade foto B, gjorde klart allting vi ska vara klara med, NÄSTAN. har bara cd omslaget jag håller på med nu kvar. Slutade lektionen strax efter 9, så cyklade hem, har ju "egen arbetstid".
 
Tog våran bärbara dator och satte mig ute på balkongen, skrev på min rapport om Islam, efter en och en halv timme kom yvonne ut med kaffe & Bulle som jag bakat igår. Gott, så gick in, för det blev kallt att sitta ute.. Så har jag pluggat tills nu, i tre timmar utan paus, jag är helt slut..Vart iallafall klar. Jävlar om jag inte får mer än g säger jag bara ;)
Nu måste jag börja med mitt tal, ska göra det på måndag, har nationellt prov då i svenska. gaaah. !

Mitt i veckan

så fort man inte bloggar får man höra "Kan du uppdatera din blogg eller?! " jaaaaaaaaaa., ska. take it easy.

Nu har det ju gått några dagar med den där "askan" som kom in över Euorpa, skönt att Mickis är hemma nu! även om det vart en lång bussresa för hon..




Jag har i allafall varit i skolan idag, och sen när jag kom hem har jag städat lite, tänkte strax baka bullar .. bara jag väntat på att yvonne gjort mat klart, hon gör nå thailiknande mat. gott. Tänkte kolla med sommarjobb i sällnes i sommar... tänkte ju faktiskt ha mina kära på sommabete där hos julia e . :) vore kul...
Vill att julia W ska komma hit nu! :D men hon kommer väl när man bakat.. antar jag ;)
haha!

Puss









RESULTATET: ..............









Pappa & yv som väntar på fika;) bullarna blev iaf JÄTTEGODA :-)

One Love, One Life.






På kvällen igår fick jag ryck
, blev hur sugen som helst på att dricka, Så ringde madde som va hos sin farsa, så cyklade jag dit, så umgicks vi med hennes familj lite, jocke va också där. Sedan käkade vi mat, Kött, räfflade potatisar i ugnen, sallad & rödvinsås. asgott.!
Så drack vi nån öl, sen vid halv 12 kom pipo & Johan och hämtade oss, så åkte vi till ornäs där alexandra,dennis,jimmy & adam va.
Där dracks det lite mer och pratades, sen skjutsade johan hem madde, sen åkte jag till Micke & Jonte och var med dom lite. såg nån film.. jaa så såg min kväll ut. Nu ska jag äta maaaaaat.

Puss.





Lördag






Sitter på mitt rum med jutt.
Vi vet inte vad vi ska göra, tänkte dra ut, med kul att det regnar. NEJ.

SOMMAR TACK. spola mig en månad framåt. Nu ska vi laga mat, blir nog kupolen sen.

puss.

Wiho FREDAG












Det är fredag idag, och shit mina läsare blir bara fler & fler ser jag.. vilka fan är alla?haha.

Vaknade imorse med en trött julia bredvid mig, fast tror att det i själv verket var jag som var helt död. Hörde hur det regnade hela natten, hade dåligt samvete för att star stog ute.. Och det bara lät så mycket mot rutan, inte sådär mysigt, som när man sover i en husvagn och det regnar,Utan slog mot rutan.. ursch.

Iallafall, steg två, jag ringde madde, väckte hon, hon ville ju absolut inte gå till skolan, för det var ju "bara en lektion", fuck you sa jag till hon, Tänk om vi gått till fyra då? som att det varit bättre? Med massa tjat gav min Madde med sig ;) ! Och så begav vi oss! När vi kom till skolan hade vi först bild, så vi hjälpte till med en utställning våran lärare hade ordnat. Sen hade vi Administration med Inga-Lis. Jag är ju i stort sett klar med det vi ska ha gjort. Madde hade ju inte kommit så långt & blev därmed osams med Inga-lis. END. haha, slutade våran lektion där, och vi begav oss för att köpa donken, gott.

Cyklade sedan sedan hem och jag drog till stallet.

Började med att Luncha hästarna, fixade allting klart till Caramell. Sen drog jag till star, började med att rida han & så. Gick kanon, hoppade också.
Sen tillbaka till Caramell, red ut en sväng med Carro, gick fint. Sen hoppade jag lite med Caramell när jag kom tillbaka också, fan vad GLAD hon blev. helt otroligt. Har ju inte hoppat hon på månader :P!

Sen tillbaka igen, sen kom yvonne och hämtade mig, jag orkade inte cykla hem.

Här hemma blev det grillat med bror, pappa & yv. Underbart! :)

Nu ska jag möta julia, godis behövS!

Puss


Läkarbesök!

Läkarbesök imorse, klockan 10.45, vi bara samtalade. Jag kommer få börja gå hos en sjukgymnast den 10:e Maj, hoppas det är en nerv, och att den släpper, läkaren jag pratade med nu sa att jag också var stel på vänster sida upp i nacken. Men jag känner det ju själv också, stenhårt mot höger sida. Gud om allt det här släpper, kommer fan börja ett helt nytt liv. Slippa vara yr, som jag varit i 5 år.. omg, har ju faktiskt glömt hur det är att se vanligt.

Fint väder är det ute också, det gillas! Nu ska jag äta, och göra mig iordning & sticka till skolan & plugga.



& så vill jag konstatera att min groda är snygg:



Puss.


äta äta äta

Jaa jag har ätit som en häst idag. ( Frukost imorse, Lunch i skolan, Kyckling,brunsås & potatis när jag kom hem, Och nu sitter jag och äter det IGEN! )

Gick förjävla bra att rida Caramell, var först hem till lollo innan, snackade lite skit, sen fick jag låna ett islandsbett av henne, jäklar var caramell gick bra . Det gillas.


DumBoM!

Kom nyss hem från skolan, sista lektionen var idrott, gick segt men gick. Började 8 imorse, pappa fick komma dit med nå starka alvedon, min rygg gjorde ont ändå upp i nacken, kunde inte ens sitta normalt vid daotorn i skolan. drygt. Jag fick en cola, ett alvedon paket 500mg och en banan! haha:)

Just nu sitter jag iallafall och äter kyckling, brunsås och potatis, mumma! :)
Kanske man ska byta om till ridkläder, sätta sig på cykeln och cykla till stalleT? så fint väder så får bli så.



Tvättade min Lilla Star igår också, nu när det varit så fint väder, han va kanon snäll. Inte som när jag fick hem han & han bara stog och hoppade runt! :)





Sen gick vi ut & gick i skogen...





& hittade tussilago :)

Städning på fredag KVÄLL.

Jaa! Duktiga jag har städat ikväll, druckit Irish Coffee och bara tagit det lugnt. :) SKÖNT!

Ändrade om bland mina smycken också, jag är fan en smyckesBÖG. eller något. Älskare!




Someday i´ll maybe found it.

skrivmaskin.

Julia har en förjävla snygg skrivmaskin, fan askul och skriva på den. haha :)

Sitter hemma hos henne nu och spelar musik, hon kom nyss ur duschen. Var med henne & hennes mormor&morfar och käkade Kina till lunch. Sen efter det har vi solat i maserhallen, skönt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, gå hem och ta mig en sup kanske.. nejdå. Är hungrig, blir mat. Puss.





 
Julia, you make me feel good. I love you. <3

det var ingen som lyssnade.






Har haft konstant ont i hjärtat dom här tre senaste dagarna, helt sjukt. Inte vet jag vad det beror på heller,
iaf så mötte jag madde igårkväll, så sov hon kvar hos mig, guud vad skönt och träffa henne igen, kändes som evigheter sen, det är nån som verkligen kan få mig glad ♥
sen har jag & Madde ridit Caramell & Star idag, Caramell var dampet PIGG. haha. Men va ju skoj.

Nu på kvällen har jag vart med julia, först hemma här, sen drog hon till fredrik, så cyklade jag dit lagomt till Desperate Housewives började, underbara program.... :)

Hemma nu, kan inte sova, för mycket tankar i huvudet i guess.
Nu ska jag slå på en film, TJAO!

;o

Mellis i höstas :)



Jag vill ha sommar NU tack ..

Släppte ut hästarna idag, och väntar på att Yv & pappa ska komma hem nu från ludvika.
Lite tomt här hemma utan dom faktiskt :o)  Puss.

Torsdag

vaknade på en dålig sida idag, Ledsen, ont i ryggen, jaa..  har bara ägnat tid åt Caramell typ idag.

byebye.



.................











"Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed".

Let's do it, baby
Let's do it, baby
Let's do it do it do it

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you

You are the crown, you made my body feel heaven bound

Why don't you hold me, need me
I thought you told me you'd never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end

RSS 2.0