onsdag ..

fin fint väder! det gillas :) imorse var jag först till sjukan.. lika än, dom får bara fram att jag har för högt blodtryck, som beror på något men vet inte varför. Jag ska in igen den 15e mars, hos en annan, som ska ta massa mer prover. Jag måste få veta vad det är, jag orkar inte gå runt & vara trött & yr hela tiden, vill få massa gjort. men inte så lätt när kroppen & huvudet lider.

efter det var jag, pappa&yv ute och åkte lite, till biltema, sen käkade vi hamburgare & korv. Sen efter det skjutsade far hem oss. Kom nyss in, har varit ute & fotat med yvonne i vädret, vart en sväng runt sportfältet. Strax ska vi åka till pållarna.. vill ju göra något kul idag, men finns ju fan ingenting.. inte lätt att vara fattig student.

Tjao!

min häst är bäst

Ligger i soffan med datorn, pluggar religion och myser med filt, kaffe & bulle.

Somnade halv 10 igår kväll, så vart inte sådär skitdrygt att gå upp imorse.. Yvonne gjorde god frukost åt mig & skjutsade mig till skolan. Sedan hämtade hon mig strax innan halv tio, då åkte vi hem, bakade bullar, och fikade. mysigt.

Just nu blire plugga det jag tog hem idag. Religion, och svenska. Annars blir det en lugn kväll.

Igår var min ponny kung, hon har varit halt och vilat, nyss igångsatt men jag åkte och tävlade med henne i gagnef, Höjdhoppning, hon klarade upp till 115, då vart det ett stopp, andra försöket rev hon. men är skitnöjd med hon, Lollo sluta på 135 med sin stora vita. så vi hamnade på en andra plats  :) .

För övrigt har helgen vart lugn & bra, spenderades med mattias som lagade GOD mat & så glodde vi på sista delen av sagan om ringen, real nice. :)

nu skää ja ta & pluggaaaa.. tjaaooo

lördag-söndag







Now listen to me baby

Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you


If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start

























Igår så följde jag med julia upp till hennes mamma, vi var hundvakt & häsvakt!
10 kom hennes morfar & hämtade oss, då begav vi oss mot dala-floda. När vi kom fram drog vi ut & red, jag lånade nån islänning & julia hade ju katitzi. Myspys. Sen gick vi in, lagade mat, bacon & makaroner. göttans. sen somnade jag på soffan där ett tag, sen drog vi ut igen, mockade,fixade vatten & mat till pållarna. Sen skjutsade hon som har häst i stallet där oss till stationen så åkte vi tåg hem.
Väl hemma duschade jag och greja, sen kom mattias och hämtade mig, så åkte vi & handlade, sen hem till han, lagade tacos & käkade, kollade film (sagan om ringen), fettade oss, & la oss och sov. myspys.








Jag & Ante som hade damp idag (:









Imorse fick man ju inte sova länge heller, mot i vanliga fall. Kom hem iaf 11, på rummet stog det ett fat med ljus på, och ett kort & ett par trosor till mig :)
sen fixade jag till mig och sen tog jag en promenix till kupolen, käkade där med madde & gick & kolla.. köpte två muggar till yvonne & pappa där. Alla hjärtans dag ju :D hihi :) Sen gick vi till Lisa, fikade där & så. Sen åkte vi hem, har käkat GOD mat som vanligt, och haft lite myspys. Andreas kom också hit & käkade :) Har nyss fikat kladdkaka & kaffe! gott :)

Nu ska jag va social med min kära vän, MADDE :) <3

Puss

12 februari







Min fina star :-)











:)






Lisas födelsedag idag, grattis till hon! :)

Sov hos mattias inatt, vi kollade på film igår, P.S I love you. tycker den är bra :)

Jag & madde har ridit idag, först red jag Star, hoppade, då kom madde dit med donken, jag fick en cheeseburgare, var asgött :D ! Sen red vi ut på Caramell & Zamina, galopperade i ljup snö, helt underbart, och red bort till plättbacken & runt vid skvalet :) och vilket väder det var! helt underbart! imorgon sticker jag upp till dala-floda med julia över dagen. Nu ska jag& madde tjocka oss!
puss

6 februari

 

Lollos kissemiss, hittade den här bilden i hennes kamera! haha :D


Mitt sår på benet läker & fortsätter att göra ont ! Igår var jag på kupolen efter skolan med madde, vart nya skor, svarta klackisar:) fick dom av mamma, snäll som hon är =)  så nu är jag nöjd :D Jag & madde åt mat på matpalatset,
Sen drog vi hem, hade världens jävla damp! spelade ashög musik & va typ helt sär, snacka om överskotts energi, sen när vi skulle till tvättstugan & hämta tvätt satte vi oss i torkskåpet ett tag :D as skönt ju! HAHA!

och jag dammsög jag lägenheten, dammade hal mitt rum, diskade, städade åt fiskarna! snacka om att min medicin har börjat verka O: haha!

Sen Åkte jag iaf skoter med mattias, madde & ante, skojs. Gick ju asbra, jag som trodde det skulle göra pissont på rumpan och i benet. men ICKE. va lite blött på sjön och älven vilket inte gillades av mig, gnällkärringen. men gick ju bra :D  va tillbaka vid halv ett ungefär, shit vad tiden gick fort.
Idag blire festa i  guess, sandra fyller ju 19. :)

Nu ska jag & madde dra till stallet & fixa hästarna,
puss

ibland kunde man ju tro att ja föddes blond





AJ vad mitt ben värker, va in till sjukan igår i Kvarnsveden. Slutade med att jag fick starkaste pencillinen som finns och det ska jag äta, 3 om dagen i 10 dagar. BLÄ vad äckligt det är, håller på och spyr upp varje gång jag ska ta...inge kul.. Har iaf infektion i själva benet och utanpå min ena skinka typ O: asont :(

Hoppas det går över, varför ska allt negativt hända Malin Krantz? Ingen vet nått svar heller.
Jag pallrade mig upp på caramells rygg idag iaf, vart barbacka tur & Madde fick rida Star, båda var pigga & glada. Gud vad jag älskar mina hästar :)

Igår fick jag frukost på säng av yv & idag gjorde hon åt mig med som stog på ett fat när jag kom hem. Det underlättar en he del att få börja dagen med sån lyx kan jag säga.. vet inte vad jag gjort utan henne ibland! herregud, och min farsa, tror jag inte kunde fått någon som ställt upp mer än han heller. ♥ jag älskar den här knäppa familjen :D

RSS 2.0