last day 2008

sitter här med kycklingfilé, potatis och sås framför mej. Har varit ute och ridit Caramell. gick fint. två galopper idag och benet verkar läkt fint. Om typ 2 timmar ska vi äta här, potatisgratäng och kött sen ska vi börja dricka lite.
¨kommer förmodligen bilder här sen om hur kvällen blev.
Gott nytt år på er allihopa!

måndaag,

Igår åkte jag ner på kupolen och skulle köpa kläderna jag lagt undan på sister&Brothers, men dom hängde ju inte kvar, så fick köpa en storlek större, men funkade bra ändå. Pappa var med och köpte dom medans jag kutade iväg för att åka med Julia och hennes morfar utanför, skulle följa med till Katitzi. Innan vi åkte vidare svängde vi in och köpte med donken, gottans. På kvällen åkte jag och alexandra och hyrde film och hon sov kvar hos mej också. så vi har käkat och nyss duschade jag och hon är hemma hos sig.

Jag vill nog ha caramell i lerbäcken nästa vinter om det finns plats. men beror på om jag skaffat jobb tills dess & fixat körkortet. Skulle vara skönt med ridhus och så, eftersom jag kommer säkert vara i stort behov av det. Och så blir väl mellis glad om hon får en box maybe och det blir lite mindre långt till stallet.
Imonn vare nyår och det börjas hemma hos mig :)






Söndagsfan..

söndagar kommer alltid att vara söndagar även om det är skola dagen efter eller ej..

Vaknade vid halv 1. Så tog vi bussen ut till stallet. Och red en sväng, gick bra, bara att vi hade lite hästar som va hyper. Caramell vart livrädd för två hästar i en hage och tänkte dra hem med mig, men fick tag i henne typ på en gång, så hon misslyckades. vi red till alexandras mammas jobb. vi va ute i typ 30 min bara. Och jag skulle ta en liten galopp på hemvägen, tror ni inte mellis bara börjar bocka och sparka bakut, haha hon är så roliiig :)
Nu sitter jag här hemma framför nya datorn. Om en vecka ska jag o far köpa färg till mitt rum, ska målas grått. Och kanske typ röd en vägg. får se :)


Lördag

Gick upp vid 11 kanske, så åkte vi iväg, skjutsade hem jocke, skjutsade matte till Gylle, han hade fotbollsmatch. Sedan åkte jag och pappa till Aubiose och köpte nya skor till caramell, sedan åkte vi till kupolen, så kom alexandra dit, så åkte vi till elgiganten och köpte ny tv,dator,kamera och minne, hårdisk. vah ju lite najs.

Sedan sprang jag och alexandra runt på kupolen och yrade , var verkligen hur mycket folk som helst! Jag hittade ett as snyggt linne/klänning, en guldig för tre eller om det var fyra hundra kronor. och en svart "jacka" och ha över för 600 kr på sister and brothers. feting snyggt. ska köpa det så har lagt undan det.
Alexandra gick hit på kvällen och sov här, vi spelade kort, lyssnade på musik, dampade. haha. och sen kollade vi på film, american pie. dom filmerna är så jävla bra:)


Fredag 26/12

Torsdag
Julia och hennes föräldrar kom och hämtade mig vid halv 12 på förmiddagen, vi begedde oss hem till henne och vi drog ut och red, jag red valle och hon chatte. förstår inte hur fan hon sitter kvar på honom (chatte), han stegrar och har sig för han är så pigg, haha :) Valle va ju en ängel men pigg han med. vi höll på och frysa ihjäl också. sen när vi kom hem åt vi mat , sedan fick vi ryck och vart typ as sugna på godis, så hennes pappa körde oss till rätt pris och vi köpte chips,dipp, dricka, godis. haha sedan när vi kom hem kollade vi på film . somnade vid ett kanske.

fredag
Vaknade upp hos Julia, sov hos henne ju, först åt vi frukost sedan gick vi ut till hästarna och jag kollade när hon tränade dressyr med Chatte. hon tyckte det gick skitdåligt men jag tyckte dte såg bra ut iaf. haha :) sen skjutsade hennes föräldrar hem mig och Idag skulle jag och alexandra bege oss till Falun och Kupolen, vi hann vara inne i falun i typ en halvtimme sen stängde det, sega vi var alltså. Var inne i nya skobutiken, shiit vad skor dom har. Men hittade ingenting jag ville ha så, haha. Vi åkte till falun och OJ vad dom hade öppet till åtta. nix pix. så vi köpte donken iaf, sen åkte vi hem och jag följde med alexandra, orkade verkligen INTE gå från busshållsplatsen hem, haha asdrygt.

Så kom Pappa,Jocke och Matte och hämtade mig sedan hemme hos henne. På kvällen hade vi lite mys och spelade kort, drack irish coffe, whiskey för matte och en hel del öl vart det för jockes del. Vi spelade sjuan, plump och lite poker, det va nice :]


God jul på er!

Jahapp, idag har det varit en låång dag, åkte ner till mormor & morfar vid halv 6. Åt massa mat så det känns som man väger 100 kg nu.. nejdå inte riktigt men ni fattar. Fick massa julklappar också, bästa presenten var ju nyaste plattången som är på reklamen, BabyLiss Paris. tack mamsi :)


Igår tog jag första galoppen på flera månader på caramell. Vi va ute på savel gärdet, skrittade och travade lite. Sen tänkte jag bah vafan, hon skulle ju iaf va hel om en vecka o hon galopperar ju runt som en tok i hagen. Så tog en galopp, och undra om hon vart på g eller? Hon trippade HELA vägen hem med öronen rakt framåt. haha :) så jävla rolig ponny. Och imorgon bitti ska jag och rida henne igen. Men ska fixa hovslagare också för hon har ju tappat en sko .

mariah carey

No I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way the story goes
You always smile but in your eyes your sorrow shows
Yes, it shows

No I can't forget tomorrow
When I think of all my sorrow
When I had you there but then I let you go
And now it's only fair that I should let you know
What you should know

I can't live
if living is without you
I can't live
I can't give anymore
I can't live
if living is without you
I can't give
I can't give anymore

Well I can't forget this evening
Nor your face as you were leaving
But I guess that's just the way the story goes
You always smile but in your eyes your sorrow shows
Yes, it shows

I can't live
if living is without you
I can't live
I can't give anymore
I can't live
if living is without you
I can't live
I can't give anymore
(No I cant live)
(No I cant live)
I cant live
(No I cant live)
(No I cant live)
If living is without you
I can't live
I can't give anymore
Can't live..

20 december

Igår var det Hagafesten . Det va inte så roligt dock. Men iaf, så var alexandra och Sandra här först , sen drog vi ner till bussen som vi självklart missade, så min far kom och hämtade och skjutsade ner oss dit. Och där kom Mickis, Ronja,Anna. Såå hade vi lite damp allihopa först för att vi var så tidiga, alla kom ju senare. Men men. kvällen rullade på och jag och alexandra var dom största shiven o allting ever. haha ^^
Sen åkte vi hem med bussen, och ja det va pisskallt ute. Min hals blir iaf bättre och bättre :)

Imorse åkte jag ut till Mellis, hon va glad, och jag med. Men alexandra o Natali vettefan om dom va så glada, men men (:
Måste det vara så blött ute så asfalten är framme? kan ju inte springa ngnstans, vi fick nöja oss med en halvtimmes skritt tur idag.






Torsdag 18 dec

Nu äre lov! hur skönt är inte det då? Jag och alexandra åkte till skolan vid 3 idag och lämnade tillbaka kameran till fotografiska bilden, och lämnade sista uppgifterna till datakunskapen! Igår gjorde vi prov i exel, va ju egentligen skit enkelt. Så ett ig är borta. och nu under jul ska turism ig:T bort. Ska försöka plugga rätt mkt på det. men fixar det nog med lite tid nedlagt.

Imorgon blir det hagafesten om jag mår bättre. Jag åt mat idag, så skulle jag o alexandra sticka iväg till skolan, sen stan, där fikade vi, då fick jag världens cp grej. Jag fick feber och vart lite yr o så. Och ont i halsen. Så har vilat nu sen vi kom hem, halv sovit, sen kom brorsan med alvedon. tur det. känns iaf lite bättre nu.

På lördag blire handla julklapparna klart. Och jag ska köpa mej ett par nya skor. imorgon blire att gå till kupolen och köpa en klänning jag ska ha till hagafesten :) Och, ja jag har bestämt vart jag vill tatuera mig, på revbenen.  eller så hade ja velat tatuera mig som angelina jolie, as snyggt, men lite för wannabe.
Jag behöver klippa mej också.. ja herregud, jag skulle behöva typ 10 000 kr att köpa grejer till mig själv bara, haha.
Och min ponny verkar väldigt frisk av sig. :)




Måndag 15 dec

Okej okej. nu var det ett par dagar sedan jag bloggade så kanske är dax nu igen då.

I fredags efter skolan åkte jag iaf upp till Tällberg. När jag kom dit somnade alla typ direkt, haha helt slut efter veckan, på morgonen vaknade jag astidigt först för att en viss person, christer, kom in i mitt rum när jag drömde och jag ropade typ akta sebrorna, jag drömde en asäcklig dröm. Sen klev jag upp vi 9, kaffe med Madde, ^^
Sen gav vi pållarna käk, gjorde iorning Bella, Luggan och Freyjsan. Och körde släde med dom, va fan fett kul haha! när vi kom tillbaka så höll jag på att fryyyyysa ihjäl, så jag sprang in och värmde mej, sen gjorde madde iorning Jänta så skjutsa dom mej till tåget med hon, nej alla glodde inte, det är ju värsta gamla tiden igen där det inte finns bilar. men det va ju lite skoj. Ante hämtade mej vid tåget, gash va ja älskar han. O.o  ställer alltid upp. vänta bara tills ja får körkort och bil, ska skjutsa han överallt!
När jag kom hem så fiixxxa ja mej lite, sen drog jag hem till Sebastian, och kolla på film och så, ^^
sen tog ja bussen till stan och ut till alexandra i barkargärdet för hon va ensam dääär.
Och jag badade mittt i nattten ;O

Igår va jag hemma hos sebastiiian igen och sen åkte ja hem och så somna jag med alexandrra.
Idag vare som sagt möte, nej jag fick inte gå livsmedel ska gå klart dom här jävla knappt 2 åren som är kvar och nu jävlar. jag måste pluggggga. sshiiit asso, nyss plugga jag oh, eller erhm. Batttte hjälpte mej såklart (: så nu har jag i stort sett fixat datakunskap:D



Torsdag 11 dec

RAAAP. och där va donken slut, haha, pappa köpte nyss hem det, fyfan va gott de va ;P

Idag har jag iallafall först varit i skolan, rätt skön dag. Men lång. Efter skolan mötte jag julia på kupolen och vi skulle gå och köpa julklappar, men  vart det några? nej. för mina föräldrar kunde ju inte komma med några pengar. men shit the same, jag o julia hade iaf askul :) Vart fika på donken också, haha. Och hoppas jag får plattången i julklapp, eller vet ju redan att ja kommer få den, men vill ha den nu nu nu. Snyggaste ever! Ånga och typ vårdar håret. 

Efter kupolen hämtade jerry oss och ja hängde med julia hem till hon, och så vart de lite tv o allmänt snack ;D
Sen tog jag en promenad hem , va faktiskt as skönt. Imorgon var det sista dagen då, ska bli så sköönt med helg alltså.





Onsdag 10/12








Och så har vi klarat en till dag i skolan med tider o allt. helt otroligt. Och om en vecka är det lov, ska bli så jävla skönt!
Blir att sova hemma idag igen så man kommer upp vid halv 7 imorgon. Idag efter skolan gick jag till kupolen och fick ett nytt halsband av papi i namnsdagspresent,  det på bilden:) Gillart :)
Hade gött!




















Tisdag 9 december

Jahapp, ännu en avklarad dag i skolan med att komma i tid och gå på alla lektioner. Jag försöker, det går bra nu. Men jag vill ju så gärna in på livsmedel i jutts klass för att jag känner att jag hinner inte ta igen alla dessa ig:n och samtidigt hänga med på alla vanliga lektioner. men blir kanske att reducera några lektioner om jag ska gå kvar på handel. För jag fixar det aldrig annars. 

Har inte ridit mellis på några dagar så blir att ta en sväng imorgon, hon hade ju fått en rejäl spark på bakbenet och va öm igår så struntade i att ta ut henne då  på en vanlig lugn skritt tur. Men va ingenting idag. Dom har ju brodd på sig nu så måste gjort jeavlans ont, och btw har hon tappat en sko på det benet. Bra jobbat snutt. så måste ringa hovis snart. Kan du inte bara å igenom den där j*vla besiktningen snart? tycker synd om dej när du står där och tittar med dina kloka blåa ögon.
Ikv vart det ju sista avsnittet av dh. Fan, det börjar inte förrens i vår igen.
Jag vill ha sommar, då ska det ha löst sej med pållarna, jag o julia har våra älsklingsponnier hos mami,  och ska rida och bada och grilla och galoppera på sandvägen vid sjön. oh massa tävlingar o sånt.




Och tills i sommar ska jag o alexandra ha hittat our Dreamguys efter alla dessa petiga år! men hellre är man väl noga än och ta vem som helst liks :) ? men vet, vi är lite ivan. eller ja kanske ska nämna mej själv mest. haha.

Nu orkar jag inte skriva mer.




utmaning. snark

Utmaning

Jag blev utmanad av: Alexandra och Mathilda, haha!

Reglerna är:
· Skriv vem som har utmanat dig.
· Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig.
· Publicera reglerna och utmana 5 stycken.
· Lämna en kommentar till de som du har utmanat och låt de veta att de har blivit utmanade.

Lycka för mig är:
1. Hästarna
2. vänner
3. Musik
4. Donken, PPFF.
5. Kärlek
6. Familjen

Jag utmanar: Julia, Josse och Matte

Måndag 9/12

Haappp, så nu satsar jag mot Livsmedel istället för att gå om, jag hoppas verkligen det går att fixa, vafan ett år tebax kan jag gå, men en sak är säker, handel går jag inte om ! det är då så säkert som det kan bli. Iallafall har denna skoldag , eller iofs hela dagen har varit ruskigt skön (: haha roligast idag var ju i kiosken när han började prata med mej o alexandra och vi fattade inte ett skit? men svara typ aaa, haha aa. hela tiden, han borde ju tro vi är helt körda, men det är ju lugnt.

Efter skolan så kom pappa och hämtade mig, så åkte vi till stan och mötte mamma, vi fikade och pratade llite om allt med hästarna,skolan,kompisar. Jaa pappa vill ju att vi lämnar tillbaka mellis eftersom jag inte fixar skolan och mamma förstår att jag inte vill gå vidare utan hästarna. Jag själv vet ju inte alls vad jag vill längre. Om caramell är hel vill jag såklart ha hon, men vet att jag inte får köpa en häst som är hundra procentigt hel för så mycket pengar. Krotoj står också med i mitt bakhuvud om det med hästköp åter igen. men nu ska jag först se vad som blir av det här innan jag gör något mer.  Aja, efter vi fikat så bar det av till Tällberg , christer och madde hämtade mig på stan. "Christer med röda öron" va ju lite kul.
Och roligaste ridturen på länge!! Jag red Luggan, Madde, Rajzna och tina Freyja, fan vad vi rejsade i snön:D så jäävla kul! det behövdes verkligen :)

jag gillar inte att det är sista avsnittet av desperate housewifes imorgon :(
Nu ska jag snart sova.



tolkning

Igår efter skolan hängde madde med hem till mig o käka o så. sen skjutsa farsan oss till barkargärdet, där tog vi ut odinn som vi tolkade efter och Frodo som vi turades om att rida. Vi åkte tefat bakom odinn. haha va skitkul. och ingen dök ner i snön. när vi kom tillbala fick jag och madde ryck och vi drog ut och skrittade på Ryan och Caramell typ vid halv 10 . mys. Jag vill att hon ska bli frisk snart fan!

Och ja mina föräldrar har damp på mig. Jag har skolkat asmkt, kanske kommer bli relegerad från skolan eller gå om, har 8 ig, kommer få indraget studiebidrag, och jag pallar inte, PFF. fan.. önska ngn kunde slå mej i huvudet så jag fick ork och  kunde lära mej allt asfort. men men. Och idag fick jag lov o sova hemma också. Imonn ska jag till syon, ojjj vad roligt. men hoppas jag antingen fixar det här eller få börja på livsmedel med ettorna,



 

Helgen 28-30 Nov- 08

Fredagen
Vart hemma från skolan idag igen, va inte riktigt frisk än, så sov som fan. Jag skulle dragit o vart med gurra men blev inte riktigt så, alexander min kusse kom hit och vi lurade han med massa, haha att man fick lov att be i det här huset så vi hade tänt ljus och massa, va askul, sen började frysen ticka och då sa vi att andarna va arga för vi inte bett då skrämmde jag nästan ihjäl han, ja började skrika så han ramlade ur soffan haha ! ^^

Lördag
Upp klockan nio, duscha fort som faen, sen kom farsan och hämtade mig och alexandra, vi åkte hem till var o en. Hämtade lite grejor o åt mat, sen ner till tåget till tio i tolv. Resan gick braa och när vi kom fram så bar det av mot globen , haha i tunnelbanan:
-Jag vill ha en biljett till globen
- Men annars kan ni gå dit, för det tar 4 minuter istället för att betala 24 kr?
haha :D Så  vi gick o vi hittade ;D
Shiit smockat med folk inne på mässan, helt sjukt. men det va ju lite bra =) haha.
Jag köpte med mig:
- shabrak
- senskydd (fram och bak)
- dramasker
- huva
- Boots
- transportskydd
- snyggaste pannbandet

Sen drog vi in på showen jag,julia,Madde,david,Lollo,alexandra ;D Den va faktiskt rätt häftig o se :) sen bare av hem, Louise och David krockade ju självklart med en. haha men det är deras tur :/
Jag, Alexandra o Jutt åkte hem till min Farmor och Stig, åt lite, skratta i typ en timme som vanligt och somnade.

Söndag
Gick rätt fort hem med, åkte hem vid kvart i tio, när vi va hemma drog jag och alexandra och köpte chips och hårfärg, (slingor). Vi kom överrens att vi har fan stått ut med vårat löfte att låta håret vila i ett par månader som brunetter och det har vi fan hållt. herregud orka vänta nåra veckor till :) Är redan tarv på att lägga i mer slingor, men seriöst mitt hår kommer gå av, haha. jag måste köpa massa hårinpackningar o klippa mig. Men jag ska fan ha massssa slingor i till slut :) Gillart.
 Är fan rätt sugen på hårförlängning... men vafan ge mej pengar någon tack?.




Bonnie Tyler

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart

Once upon a time there was light in my life
But now there's only love in the dark
Nothing I can say
A total eclipse of the heart

RSS 2.0