Chris Medina - what are words


sccchteek

ligger ute på balkongen och solar lite, skönt! men tyckte det kunde varit varmare..
Igår lekte jag med gorris, dampalex och kulan, vi åkte till djurmoklack, gorris envisades om att det inte gick att köra upp på grusvägen för att det skulle bara plötsligt ta stopp och inte gå att åka mer..MEN det visade sig att det var meningen att åka upp där för att ställa bilen innan man gick in i skogen upp för beget en halv kilometer. Så vi gick den där långa biten men men. sen när vi väl skulle in i skogen så hann vi bara några meter så stötte vi på ett gammalt par. Tanten satt mot ett träd och hade fått en stroke. Inge kul. Hon tog det ändå ganska bra samtidigt som hon var lite chockad över att inte kunna röra på halva kroppen, ambulans kom dit och hämtade henne så får hoppas det gick bra sen då! Sen fortsatte vi vandra, så nådde vi toppen. och satt där någon timme eller två, dampalex och kulan drack öl och cpade runt. Sen åkte vi hemåt, jag sprang in och hämtade öl, gorriz köpte sprit och så åkte vi hem till damp. Vart en kväll där med dricka och gött sällis. Nöjd med kvällen iallafall. alltid eller för det mesta roligare att supa med grabbar än tjejer...
7 imorse ringde klockan, upp och HOPPA, cyklade till stallet, med mig hade jag sista av nubbesalladen, saft och en kexchoklad. Släppte ut hästarna, fixade allt i stallet, och gick ut och satte mig i hagen med josses och min häst medans dom åt frukost hö. Åt min frukost där jag med, sen somnade jag där haha.. sov i kanske 40 min. Vaknade av att caramell stog och andades i mitt hår och reaktor knuffade på mina ben. haha. tog tag i mig själv och cyklade hemåt. Nu ligger jag här och njuter av mitt lov.  Klockan tre ska jag och äta stek hos mamma.

Bilder från igår kommer sen!

Puss
















:)

Idag har jag och josse varit ut till Romme för att köpa lite saker till våra hästar, olika kryddor/örter som är bra för ömma muskler, leder, rensar mage+kropp ifrån massa orenheter som kan sitta i muskler osv, och massage oljor för hästar! Underbart och oljan fungerade iaf kanon! Sen blev det en ny longerlina också. 
Longerat mellis, storstädat i stallet har josse & jag gjort, nu blir nog anna glad :) sen har jag träffat Mickis en sväng med. Mys! 

Puss

pusskalas

      

 

Vilket väder.. vilken helg!

Perfekt varmt vårväder hela helgen, och vi har grillat alla tre dagar..

I fredags red jag, så på kvällen grillade jag, pappa, Matte och Lisa. Plus potatisgratäng och sallad till. Fick goda blåbärshots också! Och cider, så spelade vi kort resten av kvällen, sen kom gorris & hämtade mig, så åkte vi runt, till falun och gick en sväng där med.

Lördagen blev det stallmys
hela dagen med caramell, gick hem till josse efter, så myste med hon och hennes mamma ute på trappen när det var sol ute och kanon varmt på kvällen, blev kaffe och prat där. Sen cyklade jag hem, fick grillat igen, Laxfile och potatis, och sallad. Sen på kvällen mötte jag julia e, vi cyklade runt och bara var. Mys.

Söndagen, vaknade jag i tid, solade med yvonne ute, sen gick jag och mötte alexandra, så lekte vi här, solade och så. Cyklade och lämnade något brev hon skulle posta i forssa, sen vidare mot ica kvantum, där handlades det Hallon, Glass, godis & cola! sen hem till mig, Grillades IGEN, marinerat kött är så gott! + pommes vart det idag och sallad. Sen tog vi hallon och glass efter. mums.. sen kollade vi BB. och var hundvakt till nikita. Gick ut och gick massa, sen kom sunken å hämtade hon, så somnade vi efter ett bra tag ! :) UNDERBAR HELG. :)

KEEEbab

Halluu..
Va några och kollade på Caramell igår, en familj. som var här förra veckan med och provred. Vi åkte till Lisselhaga igår och hoppade henne. Gick bra tycker jag. Nästa helg, eller under veckan kommer dom lämna besked om dom ska köpa henne eller inte.

Efter det så vart jag bjuden på fika hemma hos min bror, han fyllde 26 den 1:a april! Vart ingen present till han då, det ska han å senare under veckan ;)
Sen så cyklade jag och julia till maserhallen för våran söndags solning! Hur skönt som helst va det.. :) Efter det  blev det en varsin tropic ice slush! fint de.
Sen cyklade vi hemåt, sen drog jag till sunken en sväng, vi drog och köpte kebab, och han pizza. Gött! sen har ja inte gjort så mycket mer.

Nu sitter jag och väntar på pappa, vi ska till polisen en sväng, håller på och säljer moppen så måste dit, sen ska vi till aubiose, ja ska köpa nya ridbyxor. sen ska jag till stallet och rida med Jenny & Alexandra! :)

Puss!



  

RSS 2.0