Tisdag

Yes jag orkade upp idag vid 6. Ofattbart men det gjorde jag. Slaggade hos Alexandra eftersom jag inte vågade sova ensam hemma efter gårdagen. Vi var ute och åkte bil med Robin, Sven & Simon. Åkte runt lite överallt. Så åkte vi spökrundan, ut till Hovgården, Stora Tuna kyrka & så. Men hade varit läskigare om det varit kålsvart ute. Sen hem vid tolv & vi somnade typ direkt. 

och jag Skrev prov idag i skolan också. Ungefär en halvtimmes skrivande om inte mer vart det. Sen efter skolan följde jag med alexandra till kupolen, eftersom hon var tvungen att köpa godis. Men jah höll mig ifrån det. Är inte lika för godis som jag var förrut faktiskt. Har nyss ätit mat, Kyckling,brunsås & potatis som min snälla far gjort till mig, jättegott. Ska bli skönt med sommarlov ! & skolavslutningen kommer bli onykter i guess..




lägg benen på ryggen

Tjena
Nyduschad och tänkte göra mig iordning strax. Igår vart det trevlans med josephine & Kajsa. Vi gick på bio, state of play. Den var bra faktiskt :) josse körde som en idiot till bion. Så jag trodde knappt jag levde när jag kom fram. Efter bion åkte vi hem till josse, och jag och kajsa sov kvar där. Vi snackade en massa och kollade på skräckfilm, hade ju sett den förrut, dåligt slut också tycker jag.
 
Men men, jag hade iaf trevlans igår :) sen idag vart det bacon & omelett till frukost. Sén gick kajsa och josse med mig hem, och snart ska jag väl dra och köpa sadelgjord och stigläder i think.

Puss

18.54 Torsdag

Tjos!
Bara två veckor kvar tills skolan slutar nu! ska bli superskönt. Ligger i sängen nu, vaknade nyss. Är jättetrött och klockan är bara halv 7. Kajsa fyller år idag så grattis till henne!

I Tisdags var jag med klassen till stockholm. Vi gick på UF Mässa. Samlade på oss prylar som ballonger och ngn väska. Min ballong flög DOCK iväg... så jag hjälpte mickis och göra en lite mer utstickande ballong, så den fick några meter längre snöre. snyggt. Efter UF mässan gick vi på stan, jag,ronja,Mickis, Anna,Alexandra & Madde. Jag köpte mig ett par jeans, örhängen & ett linne :) Sen vid 6 tiden åkte vi hem igen, trött som fan. Men dagen var helt okej.



Madde,Alexandra,jag,mickis,anna



Mickis, Jag, Madde & Alexandra




Igår var jag med Mickis, Josefin, Ida och jonas ett tag. Vart mest chill. Inget speciellt. Sen sov jag hos Lisa och Mattias. Somnade fort med en huvudvärkstablett.  Gick upp vid halv 9 imorse, så kom pappa & hämtade mig, Åkte hem, bytte om. Så for vi iväg till Caramell och hämtade henne . Sedan begav vi oss mot Leksand och provade ut en ny hopp sadel till caramell. Provade två stycken jag verkade tycka var okej. Båda var skitbra. och jag valde Pessoa sadeln. Den andra var så mörkbrun. Och jag ville ju ha en ljus, så här ser den ut iallafall :


Fredag





        

Gick upp vid halv 9 idag. Cyklade ner till min stjärna, gick en promenad med henne. Sen släppte jag in henne i hagen igen & cyklade hemåt. Duschade och fixade mig, sen drog jag till skolan. Har tagit hem massa som ska göras under helgen. Så bara att plugga på. Får se vad som händer ikväll.

Puss

Onsdag

Okej, dåligt bloggande.se av mig. Bara en månad kvar till sommarlov!
Men iaf på senaste har ju Julia och Madde fyllt år, grattis som fan till dom och imorgon fyller ju Evelina år. Caramell blir smalare & smalare vilket är bra.

Och Idag var jag ute och red med alexandra på Zamina och Caramell. Red till Laggars och när vi skulle rida hem så hörde jag att ngn ylade i skogen, asäckligt. Sen kom det flera ggr, en varg :O jag & alexandra som fick panik och visste inte vad vi skulle ta vägen, så ylade det sådär hela vägen ner till dammyren. Undra om vi var rädda? fyfan.

Vi käkade donken idag också. Ovanligt va?
Iaf så kom det fram en kille som jobbade där och ställde några frågor till oss. sen fick vi varsin glass och 2 gratis kuponger var ;) Haha!  Nu ska jag färga håret och käka pizza.

Puss :*

RSS 2.0