Please forgive me, i can´t stop loving you

Jag vill bara försvinna, somna föralltid ibland..
Förstår inte hur jag ska orka med resten av livet, har bara gått 17 år, snart 18.
Och det har redan hänt så mycket tycker jag. Allting tar på en hårt
,
Så mycket man skulle velat fått sagt till dom som inte finns mer.
Kan inte ens ta bort deras nummer från mobilen
,
men lyckan kanske kommer en dag.



Skola idag, samhällskunskap & idrott, bara skäll på idrotten för oss tjejer. Haha, ingen kunde hålla käften av oss för
vart donken med Alexandra & Madde också. Sen åkte vi till Falun, kolla på skor och jacka.
Men jag hittar ingen snygg jacka :O och jag måste ha en ny snart. Så blir nog & beställa från internet.
Efter det vart det fika på stan, nice. Sen vart det att åka hem.
Och jag tycker min mamma kan flytta närmare mig.

Puss

tävlingsdax

Jaha, då var alla Apu veckor avklarade och skola igen på Måndag.

I Fredags fick jag sluta as tidigt, typ halv 2. Puss på det. Åkte ut till min ponny och tänkte hoppträna, men blåste så jävla mycket ute och så, så jag struntade i det, fick bli lite konditionsträning ist för hennes del. Så red väl runt lite överallt. Sen kom Julia E ut och min farsa. Så fixa klar mellis lite fort sen åkte vi hem. Vart och smörja saker och göra iordning allting inför Lördagen, Och julia joina mig. Sen Åkte jag & va med maskinen, sov där också, vart film o mys :*








Lördagen, var igång redan klockan 6 på morgonen, kom hem vid halv 7 tiden. Så kom Mamma & Lasse och hämtade mig, svängde förbi Amanda och hämtade hon med. Sen ut till Mellis, lasta och åkte. Väl framme i lerbäcken gick vi banan och sen var det bara att rida fram och sen tuta och köra. Är iaf supernöjd med Caramell! Hon gick felfritt och skötte sig kanon. Lite spänd kanske bara på framridningen bland alla hästar men gick fint :) Sen åkte vi hem, var hemma vid 12. duschade och slängde mig på sängen och somnade, sov till 4. Sen gjorde jag mig iordning och drog iväg på bio med Kajsa,Josse & Alexandra. Vi såg En shopaholics bekännelser den var bra, och alla satt fan åh skratta så vi nästan dog xD skitkul! Riktig flumm kväll. Sen åkte jag och alexandra hem till Alex och va lite social med han. Sen tog jag en promenix hem. Och nu blire nog åh sova. Ska städa imorgon! ursch, söndagar gillar vi inte..
Vi flyttar iallafall till Bullermyren 1:a Juli.

Puss

You spin my head right round



Sov hos alexandra inatt, och igår var vi med Pipo och Jimmy Läääng..hee.. på kvällen. haha jag somnade! Men va as trött.. Sen åkte vi hem till alexandra.
Dagen rullade på som vanligt och ikväll blir det desperate housewifes ! puss på det!
Imorgon blir det ut till Caramell och pyssla och rida. Anmälde mig till tävlingen i helgen idag.
Blir 60 bara nu, efter allting, kan det vara bra att börja så. Min linser kom igår också! Så nu äre brunögda Malin igen.
Ser ut som att Mamma får köra till tävlingen ? tack :)
Nu ska jag vika min tvätt och så..

Puss

Lördag

Nice kväll igår med julia. först badade vi i deras ute pool & käkade chips,godis & cola. Sen vart det lite film sen somnade vi. Vaknade imorse vid 9, så drog vi ut och red på chatte och valle. Sen hämtade mamma mig, käkat och så.
Och mattias kom förbi en sväng för ett tag sen, kommenterarN :) Och så spruta han mig rakt i fejan med den som gör rent framrutan på bilen, TACK. Men vart lite krig. Och ja vet att jag är stark(ast).  Nu ska jag fixa till mig och dra ut med alexandra, får se vad som blir ikväll, är fest sugen men ändå vill ja ta det lugnt bara.. så aa. får se!

Puss

ajjjj

Idag när jag vakande hade jag verkligen hur ont som helst i mitt knä. jag kom knappt ur sängen. Sen hoppa ja runt där på mitt onda ben. så fick pappa komma och skjutsa ner mej till granngården. Va där, men tog det aslugnt. fick sluta vid halv 2. Pallrade mig till bussen och åkte ut till Caramell. pysslade lite med henne och först red ja på banan i typ 20 min. Tog något hinder sen red jag ut. Asmys idag ju, skitbra väder! Rejsade på vägen hem som bara den i den ljupa snön, helt underbart, och jag har nog världens snabbaste häst :)
Sen fick pappa hämta mig, Åkte hem och så, jag duschade och han fick laga mat till oss. Kött & pommes. blir ju alltid asbra.
Sen nu ska ja fixa till mig och dra ut till julia, blir att bada i deras pool ikv ;) asnice.

Nu lär ja rappa på. Puss!

Rubrikfan



Nu kör jag på med bloggandet och har varit och jobbat aset av mig idag. Pappa kom med thaimat till lunch. asnice. Fick sluta kvart i tre idag och tog bussen ut till caramell. Hon stog och njöt som ni ser i solskenet , sötnosen.
Snodde ett grimskaft av lollo och slängde runt halsen på mellis och red ut från hagen åh runt och upp på gården. haha, lär ha sett lite cp ut. men king är hon :)




Sen gjorde jag iordning henne, red en sväng till Bergebo, galopperade av henne rätt mycket och så red vi bland lite skidåkare som undrade om vi glömt skidorna hemma :)
Haha. Sen halvvägs tillbaka kommer Lollo och David ridandes barbacka, så hängde på dom och red en sväng. Jag och lollo som skulle rejsa i slutet , och hennes häst är ju sär. Sprang fan aslångt mer och ut vid tågrälsen. haha. mellis styrde jag in vid nå elskåp så hon stannade. Men shit vad hon älskar att springa :)
David och Lollo skjutsade hem mig, och sen kom julia hit, och nu har vi bakat kladdkaka som vi ska upp och äta! asgott.

Puss






Musiken är min drog.


Började som vanligt nio idag och dagen rullade på och tog sedan 4 bussen ut till Caramell. Väntade på alexandra där, vi skulle rida en sväng på Caramell och Björn. Var det tänkt, när vi skulle göra iordning hästfan va han ju helt störd. Bara sprang runt runt, sparka runt sig, och helt ja... finns ingen beskrivning. Efter ett tags velande gick jag ner med han och hämtade upp Roffe istället. Så alexandra fick ta han istället. Kungen. Vart väl mest skritt tur till sjukhuset och runt. Halva vägen bytte vi hästar också. Imorgon kommer hovslagaren också. Och om två helger ska jag och mellis och tävla i lerbäcken.
Det är helt sjukt att inte simon finns längre.. det är så jävla svårt att fatta det. Det är det väl med fler också. Men det är ju lite skillnad på att ta sitt eget liv eller dö i någon sjukdom eller så även om det är lika hemskt.
Men men, nu ska jag fortsätta musik nörda mig. Sen ska jag sova tror jag så man är pigg till imorgon.






Jag vill ha sommar nu nu nu!

Puss puss puss!





As life goes on, I’m starting to learn more and more about responsibility 
And I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet
And things that they don’t want to take responsibility for

I’m sorry for the times that I left you home
I was on the road and you were alone
I’m sorry for the times that I had to go
I’m sorry for the fact that I did not know

That you were sitting home just wishing we
Could go back to when it was just you and me
I’m sorry for the times I would neglect
I’m sorry for the times I disrespect



Långa nätter...






















Gick upp kvart över 7 imorse. Gjorde mig iordning & åkte till
granngården. Gick nio till fyra. Gick asbra idag tycker jag. Sen lunchade jag med Alexandra och pappa på donken. Sen vare bara att gå tillbaka och fortsätta. Man känner sig lite dum i huvudet i början när man inte fattar, men när allt satt så vare skoj. Blir där i två veckor iaf.
 Efter träffade jag alexandra, åkte hem till henne en snabbis sen ner igen och så fikade vi.
 Så kom Jonas & jonte dit. dom är fan sjuka. Sen så drog vi typ hem och nu sitter jag här och fundrar på en j*vla massa..

När ska ALLTING eller ska man säga NÅGOT gå bra?

Puss på er.

haha =)


dagens skratt

alexandra ringer halv 12 och undrar...
... hur man öppnar en tonfisk burk.
 så får man förklara hur en konservöppnare ser ut....
 gick inge bra & hennes låtsas pappa fick hjälpa henne :)

ge mig sommar!



får bli en gammal bild på
mig & alexandra. När man var blond ;P



Helgen vart iallafall såhär:

Fredag kväll käkade jag och andreas mat hos oss, gjorde pommes och kött, sås och sallad. Asgott. Sen så åkte han hem och så.
Sen så kom han och nyström och hämtade mej och så åkte vi till andreas, vart nån cider där. Rätt lugnt. Sen kom pappa och hämtade mig, så åkte jag hem och sov.

Lördag morgon så drog jag och Amanda till stallet och red en sväng på zamina och Caramell . Gick as bra . Sen kom hennes mamma och hämtade oss. Och sen åkte vi hem var och en försig, sen kom amanda hit, fixade oss lite, tog någon cider och sen drog vi på fest hos fredrik i skr.
 Rätt mycket folk, och kul var det men jag fick sån huvudvärk, för jag va jätte trött. Sen så gick vi hem hit och somnade här. Och idag är det ju söndag,blir en lugn dag ! Jag och amanda som gjorde chokladbollar i morse, asgott. haha.
Apu imorgon,jag ska vara på granngården. skoj.

Nu ska jag gå och laga mat.

Puss! :*

fredaag






Är hos alexandra nu och ikväll vet jag inte vad som händer, och imonn blire nog åh feeeesta & rida med Amanda .
Har typ inte hänt ngt speciellt heller, I förr går vart det bio, vi va på när stjärnorna lyser i taket. Var rätt nice.

Kanske drar ner till brorsan ikväll förhoppningsvis :)



rubrik..

Okej jag har varit jättedålig på att blogga det vet jag själv och har fått hört av alldeles för många nu, ska försöka skärpa mig, men vet inget ja skulle ha skrivit om heller. Jag har varit hos Tina i en vecka, ridit Freyja, och gjort lite annat pyssel. Har också fått en liten påminnelse av min kära farmor att jag borde vårda språket och inte svära hela tiden när jag skriver. Så haha jag ska väl försöka då! Har vart både mycket och lite som hänt.
Red  caramell idag, tog några skutt inne på banan också, gick kanon. Ska nog raka henne, för hon blir så lätt svettig nu. Och ikväll vart det bara att hyra film med alexandra "Territory" , hon som älskar krokodil filmer, men alla är ju så förutsägbara, tycker iallafall jag. Och vart det att tjocka oss med godis till. Hon knallade nyss hem och jag ska väl kanske ta och försöka sova, och gå upp i tid imorgon och försöka få lite gjort. Nästa vecka är det nya tag, och ja det händer en hel del.

Puss som fa*.. där var ja på väg igen.

Aja! PUSS

My life sucks without you...

Happ, dåligt bloggande på senaste jag vet!
Men lovet har gått skitfort. Och det enda man gjort är väl sovit, ätit, ridit, varit med madde eller alexandra. vart Romme alpin för mej och madde iaf under lovet, askul :) vi ramlade, hon körde in i mig och gud vet allting. men asnice. ;)
Ridit mellis mycket nu, och imorgon åker jag upp till tina för att vara där under veckans apu. Så hanna ska rida caramell på onsdag & torsdage ller någon av dom dagarna. blir nog asbra. Funderar på att vara med i lerbäcken iaf den 23 i hoppning. och kanske lokal om 2 veckor, beror på om jag hinner få mitt gröna kort.
Jag vill bara ta studenten, skaffa mej ett jobb, en bil och en lägenhet nu nu nu![


RSS 2.0