Tjovalosan

Helgen var helt underbar, så skönt att komma ifrån borlänge, snodde med mig bästa mikaela dit också :) ! På kvällen när vi kom fram till farmor vart det mat, sen en varsin raki, haha som vi inte tyckte smakade gott. men man lär väl lära sig de å =) . Sen gick vi ut & gick lite, i ungefär en timme, skönt. Hittade på en massa stora sniglar :o)) haha.
Sen gick vi hem, och la oss.
Vaknade på lördag morgon, fint väder.. dagen som viktoria och daniel skulle gifta sig, överdrivet och mycket skitsnack från våran sida, men när det väl kom till kritan inne i stan & folk började samlas ändrades våran åsikt och vi vart tvugna och se det, som alla andra..

När vi skulle ta bussen in till stan va det bara impulsgrejer, chansade på busshållsplats, vilken sida vi skulle stå på, vilka tunnelbanor mot vad vi skulle ta, men nog hamnade vi rätt :D tur det går var 2:a minut... :)
Sen vart det bara affärer och gå i, handlade dock bara 2 par örhängen (ovanligt).., sen ett par leggings det står Designer på. snygga & dyra, men värt :) och donken fick stå för lunchen..

Sen kom ju som sagt den dära märkvärdiga kungaparaden.. så kollade vi på den, det var faktiskt fint. :)
Sen gick vi runt mer, och vid 9 på kvällen käkade vi thaibuffé, vi ville egentligen ha pasta men hittade fan ingen restaurang med de.. va ju mest pubar som var öppet vid den tiden. men det var fint de :)
sen åkte vi hem, tillbaka till farmor, vi hade tänkt gå ut.. men vafan, hade ingen dricka och kände oss inte så snygga efter ca 8-9 timmar på stan.. men inga fel på det, vart tv, paj, chips & dipp hemma. gött de.

Sen vart det ikea på söndag, efter vi hade hälsat på malin & anton, yvonnes dotter och hennes kille.
Handlade spotlights, (lampor) och massa doftljuuuus.... :)
sen no more.
Och vi begav oss hemåt.

Nu sitter jag i yvonnes kök i ludervika.. nejdå.. ludvika, och har nyss spenderat några timmars teori på körskolan, så njuter framför datorn med en kall cider, chips & toblerone, ska snart lägga mig, åker hem till julia vid halv 5 imonn bitti... pappa börjar jobbet 5 så han får köra dit mig, hon fyller år då också.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0